Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
-> doteraz som robil v starom VB6 a teraz som si spomenul aj prečo - nové VB10 mi nejde
Ale odporúčil mi zaujímavú stránku, to treba uznať. Lenže tá sa špecializuje na VB .NET a ten ide cez v VB10... Ja mám len VB6 :(
BTW: Ak by som náhodou takú zháňal, má to špecifický názov, alebo prosto Visual Studio a pridať tam Full... Alebo čo?
A ohľadne Visual Studia, tých verzií je viac, ak to chceš len tak na skúšanie si, môžem odporučiť Visual Studio 2010 Professional Edition
Ja som to z nich nazivo celkom pochopila a da sa to zvladnut za par dni samostudia :)
Vo VB som programovala iba pre Excel.
Jedu do Indonésie a mám platný pas do roku 2014. Vyhotovený roku 2004. V té době mi bylo 15 a za tu dobu jsem se docela změnil. Vlasy, vousy atd. Je problém s fotkou? Mám si nechat vyhotovit nový? Jestli máte někdo nějaké zkušenosti - budu rád za info. Díky...
Ben Nevis: vousy asi nebudou takovej problém, vždyť u chlapa je to otázka jednoho měsíce než má začínající plnovous. To spíš ty vlasy asi řeší.
Po delším váhání jsem se rozhodla udělat si tam profil (zatím na zkoušku) a pár věcí mi není úplně jasných. Vzhledem k tomu, že se tam zatím vůbec nevyznám, se zkusím zeptat tady, jestli se nenajde někdo moudřejší a zkušenější. ;)
Knihotéka má, předpokládám, znamenat "má vlastní knihovnička"?
Doporučené knihy mají být něco jako mé oblíbené/ty, co jsem četla a ostatní by si je vážně měli přečíst?
Desetihvězdičkové hodnocení a zobrazování více příspěvků/řádků na stránce asi nastavit nejde, že?
Doporučené - ano
hvězdiček je 1-5 s tim nehneš
A nastavení je hodně omezené .-/ takže ne-e
:/ Tak nič...