Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
14243454748581

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 22. června 2012
    Hildegarda napsal(a):

Gepeto: prase? :)

No ono je to jediná vec, za ktorú mu môžem poďakovať

-> doteraz som robil v starom VB6 a teraz som si spomenul aj prečo - nové VB10 mi nejde

Ale odporúčil mi zaujímavú stránku, to treba uznať. Lenže tá sa špecializuje na VB .NET a ten ide cez v VB10... Ja mám len VB6 :(
  • upraveno 22. června 2012
    Lord Gepeto: Skús niekde "zohnať"ehm,ehm celé Visual Studio, tam by si to mal mať všetko v jednom, VB aj C#. A úprimne, nech si prasa hovorí čo chce, ale C# je na .NET určite praktickejšie.
    upraveno 22. června 2012
    No ja mám knihu o C++, len sa mi nechce akosi ju čítať :D

BTW: Ak by som náhodou takú zháňal, má to špecifický názov, alebo prosto Visual Studio a pridať tam Full... Alebo čo?
    C++ je čosi iné, C# je jazyk od Microsoftu vytvorený práve pre prácu s .NET-om, odporúčam túto knižku: Link

A ohľadne Visual Studia, tých verzií je viac, ak to chceš len tak na skúšanie si, môžem odporučiť Visual Studio 2010 Professional Edition
    upraveno 22. června 2012
    Aha, skúsim, vrelá vďaka za pomoc :)))
    Ak sa chces dostat do C++, najlepsie su prednasky a cvicenia Tu
    Ja som to z nich nazivo celkom pochopila a da sa to zvladnut za par dni samostudia :)
    Vo VB som programovala iba pre Excel.
  • upraveno 27. června 2012
    To byl zas den, tak pěkně to ráno vypadalo a nakonec takový nečas :-/
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 27. června 2012
    Ale docela si Pospíšil...
  • upraveno 28. června 2012
    Hraje tu někdo Travian?? xD
    Je tu někdo na drogách? :-))
    Alek: Občas xD
  • upraveno 4. července 2012
    Mám dotaz.

Jedu do Indonésie a mám platný pas do roku 2014. Vyhotovený roku 2004. V té době mi bylo 15 a za tu dobu jsem se docela změnil. Vlasy, vousy atd. Je problém s fotkou? Mám si nechat vyhotovit nový? Jestli máte někdo nějaké zkušenosti - budu rád za info. Díky...
    Vousy by mohly vadit. Jistota je jistota, stejně za rok až dva budeš dělat nový pas.
    No ja by som sa ostrihala a oholila, vyjde to lacnejsie :)
    no jde o to kdy tam jedeš? Abys to stihnul protože teď je na pasovkách nával. Ale radši si udělej novej. Na mě kdysi na slovenských hranicích koukali blbě když na pase jsem byl bez vlasů a vousů a v reálu jsem měl vlasy po ramena a bradku.

Ben Nevis: vousy asi nebudou takovej problém, vždyť u chlapa je to otázka jednoho měsíce než má začínající plnovous. To spíš ty vlasy asi řeší.
    Za komoušů nutili chlapy se na hranicích holit, když vypadali jinak, než na fotce. :-) Zajímavé, že menší problém byl plnovous na fotce a holá brada v reálu. Dlouhé vlasy se dají stáhnout dozadu, aby byl vidět obličej.
    Amaroune - ještě je tu taková drobnost - některé země mají zajímavé požadavky. Například, že pas musí být vydaný nejmíň před půl rokem (před cestou) a některé zase trvají na tom, že v něm nesmí být žádná jiná razítka jiných zemí. Raději si takové věci zjisti.
    Dotazy- na lidi, co mají profil na Databázi knih.

Po delším váhání jsem se rozhodla udělat si tam profil (zatím na zkoušku) a pár věcí mi není úplně jasných. Vzhledem k tomu, že se tam zatím vůbec nevyznám, se zkusím zeptat tady, jestli se nenajde někdo moudřejší a zkušenější. ;)
    Knihotéka má, předpokládám, znamenat "má vlastní knihovnička"?
    Doporučené knihy mají být něco jako mé oblíbené/ty, co jsem četla a ostatní by si je vážně měli přečíst?
    Desetihvězdičkové hodnocení a zobrazování více příspěvků/řádků na stránce asi nastavit nejde, že?
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 4. července 2012
    Knihotéka - ano
    Doporučené - ano
    hvězdiček je 1-5 s tim nehneš
    A nastavení je hodně omezené .-/ takže ne-e
    Thorar: Díky.
    Jarla napsal(a):

Amaroune - ještě je tu taková drobnost - některé země mají zajímavé požadavky. Například, že pas musí být vydaný nejmíň před půl rokem (před cestou) a některé zase trvají na tom, že v něm nesmí být žádná jiná razítka jiných zemí. Raději si takové věci zjisti.

Jo jo to už jsem řešil s tou pěknou Indonésankou na velvyslanectví, když jsem žádal o vízum (což budu z hlediska dopravy dělat až na místě). Tady obecně mi spíš jde u zkušenosti, ale záleží asi na tom kdo tě taky kontroluje. Já jsem zatím mimo EU nebyl, takže jsem pas zatím nepotřeboval... Rozhodopádně díky všem :-)
    počkej když sis žádal o vízum tak na ten svůj pas. Takže kdyby jsi si ho vyměnil tak si o vízum musíš zažádat znova, ne?
    Potrebuju pomoct, koupil jsem si TV monitor LG. Je to supr pro vsecko, zadny problemy ale stále si chce mermomocí vynutit full hd. Při hraní mě to celkem dost razantně snižuje FPS a při přehození rozlišení si nechce nechat říct-zobrazuje špatně. Ve správném režimu a zobrazení jede jen na full hd. Neví někdo jak ho přinutit aby držel hubu a necpal mi to svoje? A nechal se nastavit na optimální rozlišení.
  • upraveno 5. července 2012
    Thule napsal(a):

počkej když sis žádal o vízum tak na ten svůj pas. Takže kdyby jsi si ho vyměnil tak si o vízum musíš zažádat znova, ne?

JJ, ale dělám si ho na místě, takž žádný problém...
    upraveno 7. července 2012
    Tento príspevok si nevšímajte, niečo len skúšam:
    

:/ Tak nič...
  • upraveno 7. července 2012
    :D :D Co to mělo být za znak?
    upraveno 7. července 2012
    No som si vytvoril znaky v CharMape a chcel ich použiť pre nejakú fanfic, lenže ono tie znaky sú podporované len v MSWorkoch ./
  • upraveno 8. července 2012
    Vcera ma pekne vytocil na svadbe prisediaci. Ozraty ako doga, vedla tehotna manzelka a on s uplnou vaznostou predniesol, ze jej na materskej nedovoli volit, lebo bude brat matersku tak ako ti sk***i cigani, ktori tiez tomuto statu nic neprispievaju, tak nemaju pravo. Ze to skor on bude kojit ( co moze, aj som sa mu to snazila vysvetlit, ale nieco proste nevysvetlis...). Ako si moze niekto zobrat take hovado? Rozum zostava stat....Len som sa chcela postazovat...Clovek ju varoval, ale laska je laska...
  • upraveno 9. července 2012
    Stačí, že je otcem dítěte a nábožensky založená rodinka....už to je pro křesťany recept na šťastnou rodinku.
  • upraveno 9. července 2012
    Jarla: on je pohan ako vysity - sam seba tak nazyva, to s tym nema absolutne nic spolocne. Je to len sovinista, nacionalista a egoista :(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.