Co posloucháš???
Co posloucháš???
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Schandmaul - Der Letzte Tanz
Tohle mám ale raději :-))
Při poslouchání DYU kolikrát zavřu oči a "držím" se jedné linie- jednou hlasu, jindy kytary, smyčců- a ta jedna linie se vždy dá "poslouchat" samostatně. Dohromady to působí nádherně bohatě a přitom se to neruší, ale doplňuje. Tohle mi u toho nového alba nešlo. Ale je to Epica, takže RftI dám druhou šanci někde za půl roku, popřípadě ještě dalšímu CD, uvidím.... :) To je zase jedna z mých nej od Rammstein, i když totálně dokopala mojí dětskou představu o Sněhurce. Nejdřív freudovský rozbor o občanku- Sněhurka má sedm chlapů najednou, ti jí nestačí, tak si najde ještě prince- a k tomu tohle.... :D
Uznávám ale, že do DYU se mi dostávalo mnohem líp a považuji ho za lepší album po všech stránkách.
Ad Sonne: Ten klip myslím vidím poprvé, je... zajímavý. :D Ale písnička je taky jedna z oblíbených. "Und die Welt zählt laut bis zehn." :)
Tohle mi znělo v hlavě, když se horské klany vrhaly do útoku.
Jinak poslouchám nový album Sabaton- Carolus Rex a je to bomba :) líbí se mi celá ta příběhová deska a jako třešnička na dortu předělávka na konci - Twilight of the Thunder God od Amon Amarth.
SomBy - Guoros Sormbi
dneska si už spíš libuju v 50,60a 70 letech a hlavně art, prog a hard rock :)
Van der graaf ?
Pínk Floyd -
The Who -
jethro tull -
Co třeba nějakýho Bobbyho ?
Škoda jen, že nás dnes zradilo počasí a po slušné bouřce (odlétl Staropramen stan, vyvrátilo to strom a popadaly větve - dokonce bohužel i na stany) nešla elektrika a odpadlo pár koncertů velkých kapel. Naštěstí se nikomu nic vážného snad nestalo (nějaké zlomeniny) a organizátorům se povedlo, že už teď skoro všechno funguje (velké stage až zítra) - takže brutální katastrofa jako na iDnes se opravdu nestala :)
Shadows -
Electric Daisy Violin -
Skyrim -
Lord of the Rings -
Spontaneous Me -
a nejlepší nakonec: Crystallize -
NEMŮŽU SE DOČKAT!