Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
189111314121

Komentáře

• upraveno 6. června 2012
    Jarlo - Schandmaul znáš? Velice podobný styl jako IE.
    Schandmaul - Der Letzte Tanz
    Arutho, na ty jsem zrovna myslela (taky jsem je na Masters viděla prvně a moc se mi líbili)
    Tohle mám ale raději :-))
    Jo, jo, taky jsem je tam spoznal. 2009 myslím?
    Pravdu díš 2009 :-) V sobotu po poledni :-) (pokud si dobře vzpomínám)
    Arutha2321 napsal(a):

Proč se ti nelíbí nová Epica? :) I když nové album není tak dobré jako DYU, zdá se mi, že to pořád vedou tím stejným směrem. ...

DYU bylo mnohem "hutnější", ucelenější a složitější. To poslední na mne působilo stejně jako desítky "běžných průměrných" symphonic-metalových písniček od bůhvíkoho ("jiný interpret, zní to stejně"). Zpěvačka, nějakou tu kytaru, trochu té symfonické části, párkrát to vystřídáme a je to. To mne prostě nebaví a u Epicy jsem čekala mnohem víc.
    Při poslouchání DYU kolikrát zavřu oči a "držím" se jedné linie- jednou hlasu, jindy kytary, smyčců- a ta jedna linie se vždy dá "poslouchat" samostatně. Dohromady to působí nádherně bohatě a přitom se to neruší, ale doplňuje. Tohle mi u toho nového alba nešlo. Ale je to Epica, takže RftI dám druhou šanci někde za půl roku, popřípadě ještě dalšímu CD, uvidím.... :)
    heavy_head napsal(a):

... Rammstein.
    V tomhle se taky počítá do deseti. ;-)

To je zase jedna z mých nej od Rammstein, i když totálně dokopala mojí dětskou představu o Sněhurce. Nejdřív freudovský rozbor o občanku- Sněhurka má sedm chlapů najednou, ti jí nestačí, tak si najde ještě prince- a k tomu tohle.... :D
    Kupodivu tenhle klip mě k Rammsteinům přitáhl také.
    Miss Utahraptor napsal(a):

...

Já jsem se do RtfI taky dlouho nemohl dostat. Ale přesně jak říkáš, je to Epica, takže jsem si to do hlavy tlačil asi týden a nakonec se mi to začalo líbit moc. Obzvláště Delirium je úplně orgazmická a dokazuje, jaká je Simone zpěvačka.

Uznávám ale, že do DYU se mi dostávalo mnohem líp a považuji ho za lepší album po všech stránkách.

Ad Sonne: Ten klip myslím vidím poprvé, je... zajímavý. :D Ale písnička je taky jedna z oblíbených. "Und die Welt zählt laut bis zehn." :)
    Jarla napsal(a):

Che che - když tu padají německé názvy, tak se mi hned vybavilo (zvuk dud mám ohromně ráda)

Küss mich,Küss mich...Küss mich nur einmal.

Zvuk dud? :)

Tohle mi znělo v hlavě, když se horské klany vrhaly do útoku.
    :-) JPochody různých klanů si občas pouštím - je to velmi impresivní hudba :-))
    Němčina? Moc ne, ale Peter Fox, ten jo... Pěkná vopičárna... :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 8. června 2012
    Zrovna počúvam toto, strašne mi tá pesnička chýbala :D

• upraveno 8. června 2012
    Mě už ta písnička lezla na nervy, jsem rád že už ji tak neomílají a on ji hodí sem.

Jinak poslouchám nový album Sabaton- Carolus Rex a je to bomba :) líbí se mi celá ta příběhová deska a jako třešnička na dortu předělávka na konci - Twilight of the Thunder God od Amon Amarth.
  • upraveno 14. června 2012
    Mladá neznámá kapelka zpívající zvláštním finským nářečím Sámi. :)
    SomBy - Guoros Sormbi
  • upraveno 16. června 2012
    Líbí se mi, jak tady někteří znají blind guardian, dlouho jsem Hanse považoval za takového Ilúvatara :D
    dneska si už spíš libuju v 50,60a 70 letech a hlavně art, prog a hard rock :)
    Van der graaf ?
    Pínk Floyd -
    The Who -
    jethro tull -
    Co třeba nějakýho Bobbyho ?
  • upraveno 16. června 2012
    Hlavně D'n'B - nejlepší je podle mě B-Complex :)

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 16. června 2012
    Když jsem ráno vstal a měl pocit, že je zas den nahovno, pomohlo mi dobít se timhle:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 5. července 2012
    Byla jsem se dnes (teda včera) podívat na Molotov Jukebox (skupina Natalii Teny = Oshy, Tonks) a bylo to parádní. Kdyby byla ještě někdy příležitost je vidět, doporučuji!!! Mám ráda, když je vidět, že i hudebníky koncert baví a "baví" se s fanoušky. Natalii se rozbil (sjel dolů) mikrofon a přišlo mi hezké, že technikovi česky poděkovala.
    Škoda jen, že nás dnes zradilo počasí a po slušné bouřce (odlétl Staropramen stan, vyvrátilo to strom a popadaly větve - dokonce bohužel i na stany) nešla elektrika a odpadlo pár koncertů velkých kapel. Naštěstí se nikomu nic vážného snad nestalo (nějaké zlomeniny) a organizátorům se povedlo, že už teď skoro všechno funguje (velké stage až zítra) - takže brutální katastrofa jako na iDnes se opravdu nestala :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 6. července 2012
    Aktuálně si frčím na Lindsey Stirling
    Shadows -
    Electric Daisy Violin -
    Skyrim -
    Lord of the Rings -
    Spontaneous Me -
    a nejlepší nakonec: Crystallize -
  • upraveno 7. července 2012
    stačí si poslechnout kousek melodie z LOTR a mám chuť si pustit všechny díly hezky na blu ray =P jen mít tolik času
  • upraveno 8. července 2012
    :D :D
    Metal, soundtracky, klasicka hudba, jazz...
    robi281 napsal(a):

:D :D

dobrej peklomor. tady je to samej metloš :)
  • upraveno 10. července 2012
    Nevím jestli to tu už někde nebylo The Dark Knight Rises Soundtrack zdarma k poslechu.

NEMŮŽU SE DOČKAT!
    Tak co, s kým se letos potkám ve Vizovicích? :)
  • upraveno 11. července 2012
    Nojo zítra ráno se vyjíždí :-)
    No jo no, já lístek musel prodat :( dýka do zad od bratrů na zdi. Jel bych na Zimohrad sám.
    a mezi tolika ožralými jedinci a smradlavými toibudkami by ses bál ?
    Taky jedu. Příjemné zážitky přeji. ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.