Hodnocení povídek

upraveno 25. října 2012 v Povídky
Fanouškovská fikce postupuje do další fáze. Všechny povídky najdete na této stránce, pod hodnotícím formulářem. Případně v PDF dokumentu a ve formátech pro elektronické čtečky .mobi (Kindle) a .epub.

Číst celý článek zde
18911131416

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 9. července 2012
    Hildegarda napsal(a):

Som si sukromne povedala, ze ak neskoncim do osmeho miesta, tak koncim s pisanim, lebo to zjavne nema kyzeny efekt :)

Proč? Člověk by měl psát tak, aby to dělalo radost především jemu.
  • upraveno 9. července 2012
    Navíc Hildegardo - určitě se najdou i lidé, co Ti dali plný počet bodů :-)
    Chmur napsal(a):

No kdyby to nebyla těžká hlava, určitě to napsal muž. Tak pěkně ženský psát neuměj:-)

Já jsem zastánce nekorektního tvrzení, že muži píšou lépe, ale na č. 5 nic typicky mužského nevidím (ufoni jsou pro mě muži a hlavně ženy). Dávat chudákovi Jonovi za manželku Dany... no Heade, tu pubertální romantičku už ti nikdo neodpáře. :-)

Samozřejmě gratuluji první pětici.
    flanker.27 napsal(a):

Hildegarda napsal(a):

Som si sukromne povedala, ze ak neskoncim do osmeho miesta, tak koncim s pisanim, lebo to zjavne nema kyzeny efekt :)

Proč? Člověk by měl psát tak, aby to dělalo radost především jemu.
    To hej, lenze ja mam teraz radosti pozehnane, takze casovo nezvladam uz ani stipku, iba keby som dostala nejaky motivacny kopanec :).
    Nechápu, jak ta 5 mohla vyhrát. To musel psát nějaký targaryenský fanatik. :-)
    Nedělej si s tím těžkou hlavu :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    :o))
    A vůbec, přestaň s tím samožerským režimem jak nějaká slečinka a přiznej barvu.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ach, ani v prvej päťke? To ma vydesilo... Dokonca som si trúfol veriť aspoň v 4. miesto :D

Ach, ani v prvej päťke? To ma vydesilo... Dokonca som si trúfol veriť aspoň v 4. miesto :D

V mém srdci jsi jednička. No, možná dvojka nebo trojka :)

To víš, Ty píšeš pořád. Musíme nějak povzbudit ostatní. ;D
    sveva napsal(a):

Alek by mohl přilít olej do ohně tipovací soutěže a prozradit mezitím alespoň pohlaví autorů... ;-)

Já znám jen maily dotyčných a z těch to ne vždy jde vyčíst.
    flanker.27 napsal(a):

V mém srdci jsi jednička. No, možná dvojka nebo trojka :)
    Miss Utahraptor napsal(a):

To víš, Ty píšeš pořád. Musíme nějak povzbudit ostatní. ;D
    To ma teší :)

Ale keby si súťažila ty Miss aj s tvojími poznámkami lady Lyanny, ver že by si vyhrala.. Odomňa by si mala plný počet...

... Ale keby si súťažila ty Miss aj s tvojími poznámkami lady Lyanny, ver že by si vyhrala.. Odomňa by si mala plný počet...

Tak já se budu cítit polichocena (za tu část s body) a předstírat, že tomu věřím (té části s výhrou). ;D

... Ale keby si súťažila ty Miss aj s tvojími poznámkami lady Lyanny, ver že by si vyhrala.. Odomňa by si mala plný počet...

Tak já se budu cítit polichocena (za tu část s body) a předstírat, že tomu věřím (té části s výhrou). ;D
    Náhodou ta poviedka bola úžasná :D

Náhodou ta poviedka bola úžasná :D
    Ano, na tu si vzpomínám... psycholožka Lyanna by jistě pořádně zamíchala kartami v první pětce. :-)
  • JayJay
    upraveno 10. července 2012
    No, optimistickým zrakem jsem to viděl na druhé místo, realisticky někde dál v první pětce a pesimisticky jsem si říkal že skončím někde dále... Tak nevím jestli mám měnit svůj životní postoj... :o) Ale ne, na to jedna povídka nestačí...
    Jak si stály ostatní povídky a jak jsme dopadli bodově? I to mě zajímá...

A samozřejmě, sláva vítězi, čest zbytku a poděkování Alekovi, za organizační část.
  • upraveno 10. července 2012
    nezúčastnil som sa písania, ani čítania ani bodovania, nestíhal som, ale dal som si záväzok, že víťaznú prečítam. každopádne vopred gratulácia všetkým ktorí písali, to v prvom rade. písanie je super!
    U 5ky jsem si byl autorem na beton jistý, ještě než jsem se dostal k závěru, kde head neudržel na uzdě své vášně k Daenerys. Vynikající zpracování, scéna pod věží bezchybná, silný epilog. Podle mě zasloužená výhra.
    Flanker se postaral o parádní zmatek, u komentářů k 9ce jsem se upřímně bavil. Kdybych ho neznal přes dvacet let a neodehrál s hrdiny typu Těžkohlavého desítky hodin DrD, tak by mě nejspíš dostal taky..
    Když už byl jednou odhalen, padla 2ka automaticky na Jarlu. Ostatní tu Roberta moc nemusíte, co?
    Jako autorku 3ky jsem tipoval svoa00, teď tu koukám, že snad něco psala i Tyna (zdejší maminy jsou očividně velmi produktivní), která by mi ke 3ce rovněž seděla.
    Vtípky v 6ce mi stylem připomínaly Jaye, myslel jsem, že mu do toho něco vlezlo, a proto to tak useknul. Každopádně škoda kocoura Jona, rozhodně měl potenciál:-) Koukám, že většina tipujících tu Jayovi přisuzuje na můj vkus poněkud překombinovanou 15ku..

Největší výzvou pro mě zůstává odhalení autora 11ky, jediné z mnou bodovaných povídek, co se nedostala do top5. Tipoval jsem Blackfishe, nicméně netuším, zda byla jeho povídka vůbec zařazena do soutěže. Netypické, moderně pojaté a sympaticky ujeté.
    Ugla: Tipuješ mě na romantičku? Tak to nevím, jestli mám být polichocená.
    Jarla napsala dvě povídky :-p S různými protagonisty :-)
    @svoa00: abych se přiznal, tak to bylo spíš to krásné Ašařino rozhořčení nad nepatřičným chováním pánů rytířů :hide:
    Ugla: :D Tak uznávám, že s Ašarou sdílím to rozhořčení nad tím, co udělal Rheagar.
    Těší mě že mě tipuješ u jedenáctky, skvělá povídka, nicméně moje nebyla zařazena kvůli deadline a ani by nemohla konkurovat :D
    Mne sa tiez najviac pacila jedenastka, u patky mi vadili rychle scenaristicke prestrihy, preto iba druhe miesto :)
    Fíha, ja som tiež hodnotila jedenástku, tuším na druhé alebo tretie miesto. Prekvapuje ma, že sa nedostala do najlepšej päťky.
    Posleme na Aleka audit :)
  • JayJay
    heavy_head napsal(a):

Nechápu, jak ta 5 mohla vyhrát. To musel psát nějaký targaryenský fanatik. :-)

Asi tu jsou targaryenští fanatici hojně zastoupení i mezi hodnotiteli... v té povídce na druhém místě máme dokonce targaryena (targaryenku) na trůně... :o)
  • JayJay
    Hildegarda napsal(a):

Fuj, taková sprostá slova jako audit... nechte toho alespoň v takto exponované době jako je pololetí...
    Jay napsal(a):

Hildegarda napsal(a):

Fuj, taková sprostá slova jako audit... nechte toho alespoň v takto exponované době jako je pololetí...
    Tak to prrr, kedysi som robila audit, v podstate to znamenalo, ze ako interna auditorka som daval do programov bulharske konstanty, aby bol externy auditory spokojni s vysledkom a kedze ma vzdy kontrolovali absolventi, ktori sa nevedeli dostat do mojho programu, tak som uspela na 1+...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.