Hodnocení povídek
Fanouškovská fikce postupuje do další fáze. Všechny povídky najdete na této stránce, pod hodnotícím formulářem. Případně v PDF dokumentu a ve formátech pro elektronické čtečky .mobi (Kindle) a .epub.
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Samozřejmě gratuluji první pětici.
Ale keby si súťažila ty Miss aj s tvojími poznámkami lady Lyanny, ver že by si vyhrala.. Odomňa by si mala plný počet...
Jak si stály ostatní povídky a jak jsme dopadli bodově? I to mě zajímá...
A samozřejmě, sláva vítězi, čest zbytku a poděkování Alekovi, za organizační část.
Flanker se postaral o parádní zmatek, u komentářů k 9ce jsem se upřímně bavil. Kdybych ho neznal přes dvacet let a neodehrál s hrdiny typu Těžkohlavého desítky hodin DrD, tak by mě nejspíš dostal taky..
Když už byl jednou odhalen, padla 2ka automaticky na Jarlu. Ostatní tu Roberta moc nemusíte, co?
Jako autorku 3ky jsem tipoval svoa00, teď tu koukám, že snad něco psala i Tyna (zdejší maminy jsou očividně velmi produktivní), která by mi ke 3ce rovněž seděla.
Vtípky v 6ce mi stylem připomínaly Jaye, myslel jsem, že mu do toho něco vlezlo, a proto to tak useknul. Každopádně škoda kocoura Jona, rozhodně měl potenciál:-) Koukám, že většina tipujících tu Jayovi přisuzuje na můj vkus poněkud překombinovanou 15ku..
Největší výzvou pro mě zůstává odhalení autora 11ky, jediné z mnou bodovaných povídek, co se nedostala do top5. Tipoval jsem Blackfishe, nicméně netuším, zda byla jeho povídka vůbec zařazena do soutěže. Netypické, moderně pojaté a sympaticky ujeté.