Hodnocení povídek

upraveno 25. října 2012 v Povídky
Fanouškovská fikce postupuje do další fáze. Všechny povídky najdete na této stránce, pod hodnotícím formulářem. Případně v PDF dokumentu a ve formátech pro elektronické čtečky .mobi (Kindle) a .epub.

Číst celý článek zde
1101112131416»

Komentáře

• JayJay
    upraveno 17. července 2012
    Jarla napsal(a):

:-) právě čtu zase Průvodce :-) (respektive druhý díl) a před chvilkou mne napadlo, jak dobře by se psalo třeba o Zafodovi :-)

Zafod Beeblebrox se dvěma hlavama a přidanou třetí rukou kvůli boxu na lyžích? Nuž, kdo ví, jak dopadne Hora po Qyburnově zásahu... :o) Hmmm, že by téma na "deník"...???
  • upraveno 17. července 2012
    Hora neumí psát a námitka "tak si to budu pamatovat" mi u něj taky připadá mimo mísu....:-p
  • upraveno 17. července 2012
    Jarla napsal(a):

:-) právě čtu zase Průvodce :-) (respektive druhý díl) a před chvilkou mne napadlo, jak dobře by se psalo třeba o Zafodovi :-)

Cital niekto siestu cast, co nepisal Adams?
  • upraveno 18. července 2012
    Jestli si vzpomínáte, i já jsem přislíbila nespecifikovanou odměnu nejlepšímu psavci. Držitel první pozice se však odměny nesobecky vzdal pro další místa, a tak prosím Jaye, Jarlu a Lady T., ať mi napíšou adresy, kam jim můžu poslat PC hru. Mám jenom tři kousky, tři různé tituly. Je to odměna ve stylu "lepší než drátem do oka", ale třeba potěší. :-)
    Pravda - první ceny bych se taky vesele vzdala :-D Ale na hru slyším :-p (pokud není sportovní :-p)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 18. července 2012
    Darované gamese na pixely nekoukej :)
    A já už vím, co dostanu :-)) To se neodmítá ;-) (a nebude to sportovní simulace :-p)
    Děkuji tímto Ben Nevis, která projasnila můj den svým darem
    Ben Nevis
    Nemalá zásluha patří Heavymu, který inspiroval ke shánění odměn. :-)
    A nakonec sám vyšel zkrátka se seriálem :( Mrzí mne to :(
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Zato má nehynoucí obdiv přítomných dam a přesně nestanoveného procenta mužů, chlapák jeden :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Jay napsal(a):

Jarla napsal(a):

Zafod Beeblebrox se dvěma hlavama a přidanou třetí rukou kvůli boxu na lyžích? Nuž, kdo ví, jak dopadne Hora po Qyburnově zásahu... :o) Hmmm, že by téma na "deník"...???
    Qyburnove vedecké zápisky s výskumu... Skús, to by bolo zaujímavé .)
  • JayJay
    upraveno 19. července 2012
    Jarla napsal(a):

Hora neumí psát a námitka "tak si to budu pamatovat" mi u něj taky připadá mimo mísu....:-p

Tak to bude diktovat Qyburnovi...
    Už vidím ty hlášky - Třetí ruka aneb tohle jsem našel vzadu... (sakra už vím, odkud to je... karetní hra "Dej sem mozek").
    ...a nebo to bude Qyburnův deník. Možnosti jak se tomu vyhnout jsou...
    Ale hlavně rozmýšlím úplně jiné téma, takže tohle určitě ode mně nebude.
  • upraveno 19. července 2012
    Asi je to všem jasné, ale přece jen... Tajný deník je zde míněn jako forma nadsázky. Hora si nějaký deník zcela určitě nepsal. Ale bylo by zábavné, kdyby někdo vymyslel, jak by asi vypadal, "kdyby si ho psal." Třeba bychom se o něm dozvěděli překvapivé věci...
    To samé platí u perného dne. Nemusíte se přesně držet toho, co se stalo v knize. Můžete se tím jen volně inspirovat a nabídnout pohled, který zcela změní náš dojem z té které postavy.
    upraveno 19. července 2012
    Jay napsal(a):

Jarla napsal(a):

Už vidím ty hlášky - Třetí ruka aneb tohle jsem našel vzadu... (sakra už vím, odkud to je... karetní hra "Dej sem mozek").
    Nejdeš? Takže si te úžasný nápad keď tak (ak ma nič iné nenapadne) môžem šlohnúť? :)))) Pekne prosím
  • upraveno 19. července 2012
    Klidně si hoši napište každý svou versi Horova deníčku :-D
  • JayJay
    upraveno 20. července 2012

Takže si te úžasný nápad keď tak (ak ma nič iné nenapadne) môžem šlohnúť? :)))) Pekne prosím

Já jsem to chtěl napsat už do toho minulého příspěvku, že téma je k dispozici, ale nečekal jsem, že někdo NEbude tak bezskrupulózní, aby si to téma (s)prostě NEvzal když se mu líbí... :o) (a doufám, že tam mám správně zápory... ojak moc jednodušší je angličtina :o))
  • JayJay
    heavy_head napsal(a):

Můžete se tím jen volně inspirovat a nabídnout pohled, který zcela změní náš dojem z té které postavy.

Opravdu můžu měnit pohled na některou postavu? Juchůůůů.... :o)
  • upraveno 20. července 2012
    Jay: zase to nepřežeň. Za svatou Cersei žádné body ode mne nebudou. ;-)

Zato si umím přestavit, že se Stannis zachoval nečestně a popravil všechny, co by o tom mohli ceknout. :-)
    Jay napsal(a):

Takže si te úžasný nápad keď tak (ak ma nič iné nenapadne) môžem šlohnúť? :)))) Pekne prosím

Já jsem to chtěl napsat už do toho minulého příspěvku, že téma je k dispozici, ale nečekal jsem, že někdo NEbude tak bezskrupulózní, aby si to téma (s)prostě NEvzal když se mu líbí... :o) (a doufám, že tam mám správně zápory... ojak moc jednodušší je angličtina :o))
    Slušnosť :))) *psie oči*

BTW: Táto hláška:
    Jay napsal(a):

Jarla napsal(a):

ma k niečomu inšpirovala... Môže to byť denník naraz viacerých postáv po kúskosch pričom zdieľajú spoločnú vlastnosť? Napr. Denník mŕtvych? :)
  • JayJay
    Ben Nevis napsal(a):

Jay: zase to nepřežeň. Za svatou Cersei žádné body ode mne nebudou. ;-)

Zato si umím přestavit, že se Stannis zachoval nečestně a popravil všechny, co by o tom mohli ceknout. :-)

Já a přehánět?... Chmchmchm, to se mi přece nestává... :o)
  • JayJay

Jo, jo, přehnaná slušnost mě překvapila... Užij si psaní na toto téma a já si pak rozhodně užiju čtení...
    Jay napsal(a):

Jo, jo, přehnaná slušnost mě překvapila... Užij si psaní na toto téma a já si pak rozhodně užiju čtení...
    Prehnaná? Ja taký výraz nepoznám, slušnosti nikdy nie je dosť... Ja vyznávam lordskú slušnosť... áááách... žiť tak v stredoveku, pchať sa do prdele kráľovi by bola moja obľúbená činnosť... typický Varys-slovník :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.