Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
1596062646569

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 9. července 2012
    brbr napsal(a):

brbr napsal(a):

Ben Nevis napsal(a):

Je celkem vyžraný, že by mohl hrát nějakého otrokáře. :-)

To byl Thoros že začátku taky:-)
    Neurazíš sa, ak poviem, že už hovoríž ako Vargo Hoat? :D Nechť je to žábavnější
    Neurazím,mám si to po sobě pořádně přečíst :)
    To žom řád :D
  • upraveno 9. července 2012
    Nikdy som serial nevidel.. a tieto obrazky mizničili predstavy o Sandorowy Lanisterovic klanu a Stanisovy
    Gardien: Jiní by tě přesvědčovali o opaku, ale přicházíš o hodně. Rozhodně to alespoň skus, a uvidíš, jestli se ti bude líbit. :)
    :-(
    Clive Mantle (Greatjon Umber) se nevrátí ani do třetí série, což mě teda vážně mrzí (potvrdil to jeho agent). Takže buď ho přeobsadí, nebo úplně vyškrtnou...
    chjo
    Arutha2321 napsal(a):

Gardien: Jiní by tě přesvědčovali o opaku, ale přicházíš o hodně. Rozhodně to alespoň skus, a uvidíš, jestli se ti bude líbit. :)

No asi budem musieť chcem vidieť ako urobia Briemie...
    sveva napsal(a):

:-(
    Clive Mantle (Greatjon Umber) se nevrátí ani do třetí série, což mě teda vážně mrzí (potvrdil to jeho agent). Takže buď ho přeobsadí, nebo úplně vyškrtnou...

To nejde! Vždyť byl úplně geniální GreatJon!! A vyškrtnout ho přece taky nemůžou, jen přivražďnout na RW!!!
    takto
    Ale no tak Velký Jon je pro seriál naprosto bezvýznamná postava, která děj neposouvá dál ;-) Zůstává Ros a to je hlavní!
    Jarla napsal(a):

Ale no tak Velký Jon je pro seriál naprosto bezvýznamná postava, která děj neposouvá dál ;-) Zůstává Ros a to je hlavní!

Vaše denní dávka sarkazmu :)
    "Briemie" bylo asi myšleno jako Brienne + Jaime ve třetí sérii... taky se na to dost těším. Nikolaj Coster-Waldau doteď jako Jaime exceloval a Brienne je taky herecky v pořádku, takže mám takový pocit, že to bude moje oblíbená dějová linka příští rok :-)
    sveva napsal(a):

"Briemie" bylo asi myšleno jako Brienne + Jaime ve třetí sérii... taky se na to dost těším. Nikolaj Coster-Waldau doteď jako Jaime exceloval a Brienne je taky herecky v pořádku, takže mám takový pocit, že to bude moje oblíbená dějová linka příští rok :-)

Vidíš, toho jsem si vůbec nevšim, automaticky jsem četl Brienne.
    Ja chcem vedieť ako urobia tu herečku čo hra Brienne "škaredou"
    Neudělají - pro seriál je lepší, když jsou herci hezčí :-) To platí povšechně pro všechny. Líp se to prodává masám. Na charakteru nezáleží - hlavně že má půvabný obličejík.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Teda že by měla představitelka Brienne půvabný obličej bys e dalo s úspěchem pochybovat. Podle knížky má mít aspoň hjezký oči :)
    Hezké oči, lochnu mezi předními zuby a řídké vlasy....
    Velke Ruky obrovske nohy... Ona je polo hobit!
    Mně přijde Brienne i v seriálu dost ošklivá...dokonce předčila i mé divoké představy
    Brienne může být ještě škaredější a nemotornější? :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Gardien napsal(a):

Nikdy som serial nevidel.. a tieto obrazky mizničili predstavy o Sandorowy Lanisterovic klanu a Stanisovy

Tak máš slabú sebapredstavivosť, ja som videl seriál a aj tak mám vlastnú predstavu o Tyrionovi...
    Arutha2321 napsal(a):

Tak myslím si, že Jiní, by ho moc nepresvedčovali :)
    Jarla napsal(a):

:D :D BTW: Ak dajú do seriálu Růžičku, tak to bude určite Ros :D
    sveva napsal(a):

Brienne je herecky v pohode, ale je príliš pekná... Som si ju predstavoval ako muža s ženskou hlavou podľa toho opisu v knihe :D

A ako sa to má čítať? Brejmí .D
    Uf, škoda, že Velký Jon vypadává, Mantle byl takovej úžasnej Santa Claus z pekla. Ale když se nad tím tak zamyslím, nakonec z toho můžou vybruslit i tak, že na RW umře Velký Jon a ne jeho syn, pokud by chtěli zachovat to, co o Umberech víme z Tance s draky.
    Ten Kousač, to je bída, Jeyne je parádní kočička, ta se povedla. Co se ale moc nepovedlo je obsazení Margaery - Dormerová je na ni moc stará a hraje ji jistě jen proto, že má zkušenosti s podobnou postavou Anny Boleynové - což byla ovšem, ehm, řekněme nevěrnice, doopravdy, byť ten skutečný anglický proces byl podobně zmanipulovaný jako ten v Králově přístavišti.
    Jaká Jeyne? Jo aha, ty myslíš Talisu? :-D Mně osobně se nelíbí, ale asi tomu nerozumím...
    Jo jo, Talisa... Mám prostě rád tyhle jižní typy, i když tedy trošku baculatější :-). V seriálu jí to sluší víc než na té zdejší fotce...
    Mě osobně taky Chaplinka přijde hezká. Nemám problém s ní, spíš s tím, že její postava je jenom neoriginální tropa "silná ženská".
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 10. července 2012
    Náhodou jsou tam i velice světlá místa. Theon je skvěle obsazený, Arya ( <3 Maisie Williams) je taky bezva, Jaqen (čert vem vlasy), a další a další...
  • upraveno 10. července 2012
    Katy: Na Ramsayho je poněkud... pohledný. Ale žádnýho dobráka podle všeho hrát nebude.
    Edmure?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.