Hodnocení povídek

upraveno 25. října 2012 v Povídky
Fanouškovská fikce postupuje do další fáze. Všechny povídky najdete na této stránce, pod hodnotícím formulářem. Případně v PDF dokumentu a ve formátech pro elektronické čtečky .mobi (Kindle) a .epub.

Číst celý článek zde
11012141516

Komentáře

• upraveno 10. července 2012
    Hildegarda napsal(a):

Posleme na Aleka audit :)

No snad jsem to špatně nespočet... :-)
  • upraveno 10. července 2012
    Jedno vejce nebo dve vejce su dohromady tri vejce :)
  • JayJay
    upraveno 11. července 2012
    Hildegarda napsal(a):

Tak to prrr, kedysi som robila audit,... tak som uspela na 1+...

Tak s audity mám dlouholetou praxi a OK, jen jsem chtěl říct, že je to extrémně sprosté slovo ve chvíli, kdy to logicky hrozí (pololetí) a kdy by minimálně každý druhý byl nejraději (např.) u moře než myslet na práci...
  • upraveno 11. července 2012
    Nahoře v článku přibyla nyní tabulka s komentáři k jednotlivým povídkám. A tady se můžete podívat na celý přehled hodnocení - a případně mě překontrolovat :-)

Povídka 5 4 3 2 1 Body Poradi
    1 3 1 4 15 9
    2 1 3 4 3 2 37 3
    3 1 3 1 3 3 29 4
    4 0 13
    5 11 5 1 1 80 1
    6 0 13
    7 1 1 1 4 20 8
    8 1 2 2 12 10
    9 2 3 4 3 28 5
    10 3 1 3 1 25 6
    11 1 2 1 1 4 22 7
    12 1 1 1 2 12 10
    13 0 13
    14 1 5 12
    15 2 5 4 1 1 45 2
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Tak co se všechno dozvíme o svých dílech, jsem napjat a jdu to studovat...
    kto je autor víťaznej práce?
    Autor se stále jakože tají :-) I když nyní to už je pouze veřejné tajemství...jeho nepřitomnost vysvětluji hloubáním, koho obšťastní výhrou :-D
    Alek nás hezky napíná. :-)

Komentáře jsou super. Jde vidět, které psala Jarla. :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Ještě si můžeme dát tipovačku, kdo napsal které komentáře. :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Jů, komentáre ma potešili :))))
    ďakujem všetkým, ktorí mi dali bodík/y
    To hodnotilo tak málo lidí? Čekala jsem davy :)
    Montezuma3 napsal(a):

Ještě si můžeme dát tipovačku, kdo napsal které komentáře. :D

:D To ešte môžeme spraviť anonymnú tipovačku a tipovať, kto čo tipol .D
    To s tým, že chýbajú čučoriedky písala Jarla, nie? :D
    Hehe tipovačku o psaní komentářů mám doma rozpracovanou :-) někteří jsou jasní. Zatím jsem určila přesně 12 z 22 a o dvou nebo třech váhám :-)
    Nee,já :)
    Checht - 13 z 22 :-)
    :D :D Jarla si robí kolekciu
    Zajímá mne vkus lidí :-)
    Tyjo, jak dokáže pár komentářů k mému trapňoučkému dílku zvednout náladu. :)
    Pro mě je ta kritika (ať už negativní nebo pozitivní) důležitější než samotné umístění... Už se těším na další soutěž, teda doufám, že bude.
    Aj já se těším :-) Tolik dobrého čtiva a zábavy :-) Už aby autor vyhlásil téma. jen doufám, že to nebude něco jako "Jak trávila Daenerys léto v Meereenu" :-p
    A přesně - kritika je bezva, protože člověk ví, co dělá blbě a co nedomyslel.
    No a samozřejmě nejzajímavější pro mne je sledovat, kdo dává přednost příběhu, kdo vtipu, kdo serióznosti, kdo reáliím (i když ty měly být mimo mísu tak nejmíň 50 % se od toho nedokázalo oprostit a hlasovali podle toho:-) )
    No, já třeba dala na druhé místo povídku, s jejíž teorií nesouhlasím, a její "reálie" vlastně ani moc neodpovídají údajům z Písně. Ale povídka se mi líbila, tak proč ne :-)
    Právě :-) Moje první dvě místa obsadila teorie, co mi leze na nervy, protože na na to zkrátka kašlu - povídky se mi líbily :-)
    Já hodnotila hlavně stylistiku, protože reálie jsme nesměli a teorie jsme taky nesměli. :-)
    Co se týče vkusu, skoro každá povídka se někomu líbila nejvíce. A tak to má být, jinak by se uživilo pár autorů a ty další tisíce by psali do šuplíku.
    Jasně :-) Mi třeba přišlo zajímavé, že autoři povídek hodnotili často dočista jiný styl než píšou sami. A když se člověk podívá na celkové hodnocení jednoho člověka, tak opravdu vidí, co z toho dotyčný/á vypíchne....koresponduje to s tím, jak si lidi na Písni ohně a ledu nacházejí různé důvody, proč se jim to líbí. Jedněm pro tohle a jiným pro onohle :-)
    Už se nemůžu dočkat, až skončí tipovací soutěž a ukáže se, kdo je kdo. ;-)
    Jarla napsal(a):

Checht - 13 z 22 :-)

a všechny nebo jenom ten čučoriedkovýkomentář? (teda ne, že by to bylo nějak inteligentní vysvětlení, ale v současnosti jsem hlava vysypaná :) jinak gratuluju k tipům.
    Brbr ale to přece není žádná soutěž :-)) to jen myslím Gepeto nahodil udičku nebo kdo a já řekla, že jsem poznala 13 komentářů :-D A ten třináctý proto, žes to řekla, no ne :-) Taky jsem chtěla vědět kdo mi dal nějaký ten bod (co ho to popadlo), co se divíš :-p
    Jarlo, já to jako soutěž neberu. To byl pouze obdiv.
    Gratujuluju výherci, ale chvála všem, kteří si dali tu práci a čas a sepsali svou verzi Jonova původu. Přiznám se, při čtení ani později jsem moc nepřemýšlela, kdo co mohl napsat, jediný tip mám jen jako hodně dalších na povídku č.1 ;) Jsem velice zvědavá, jaké téma vítěz vybere pro další kolo, docela ráda bych se přidala.
    Tak já tedy zítra odbachnu i zbytek. Už jste skončili s tipováním?
    By ma zaujimalo do akej miery by sa lisilo hodnotenie ceskych poviedok v slovencine a naopak. Myslite, ze vas to podvedome ovplyvnuje?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.