Kalendář 2012

upraveno 27. srpna 2011 v Píseň ledu a ohně
13

Komentáře

• upraveno 25. července 2012
    Ne aby tě napadlo někde nahodit skeny. :-))
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 25. července 2012
    Taky se přidám a kdyby někdo nemohl, tak vyzvednu, jenom prosím prosím, platby až po desátým, tedy po výplatě. :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 25. července 2012
    No toto? Ten Eastwatch_by_the_Sea vidím poprvé :-O Ten byl v kalendáři jako nějaký bonus?
  • upraveno 26. července 2012
    Zrovna včera jsem dohledával poštovný za Kindle a bylo tam 25, ale nevim podle čeho to určujou - třeba podle váhy, tak by to pak bylo jiný.
    Eastwatch v kalendáři není, stejně tak Twins.

To poštovný asi bude v případě kalendářů nižší, sorvnávat to s kindlem je blbost, jak jsem byl dnes upozorněn. Ale stejně hádám, že přes bookdepository to vyjde nejlíp.

Jinak info z Talpressu, příští týden by měli mít pár kusů skladem, ale cena prý bude 485.
    Aleku a tohle teda vyjde i tak méně?
    Díky Angrandirovi za objasnění situace.

Na to DPH jsem úplně zapomněla, že se teď platí už od 22 EUR. :/ Takže by asi bylo nejvýhodnější objednávat po dvou z Amazonu, nebo udělat (hromadnou) objednávku na bookdepository - tam teď kalendář stojí 15 EUR (pokud jsem se dívala dobře, je to britská stránka, a odpadlo by placení DPH).
  • upraveno 16. srpna 2012
    A je to opravdu hraotrůňácký? Některý obrázky jsem fakt neidentifikovala...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 16. srpna 2012
    Třeba to modrý jak tam ta ženská stojí a něco drží nad hlavou, to jsem fakt nepochopila :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 16. srpna 2012
    Ktorý? :)
    Lady Sansa: Není to Aša?:-)
    Aša při svém předvolebním proslovu? ;-)
    Aha, je to možný. Mě napadla maximálně Dany jak hovoří ke svým imaginárním západozemským občanům a v zádech má dračí kosti. :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 16. srpna 2012
    Hra o parlamentné kreslá, diel štvrtý - Hostina pre voličov - Kapitola z pohľadu premiéra Arona na Voľbách :P
    No měly by to být dračí kosti na ostrově :-)
    Tak to jo, ale stejně se mi to moc nelíbí. Přijde mi to moc umělecký - třeba jak leží šíleně kýčovitá Daenerys na drakovi a lezou po ní jacísi šedí skřeti, to se mi fakt nelíbí. Pochopila jsem co to má symbolizovat, ale prostě se mi to nelíbí.
    Tak to jo, ale stejně se mi to moc nelíbí. Přijde mi to moc umělecký - třeba jak leží šíleně kýčovitá Daenerys na drakovi a lezou po ní jacísi šedí skřeti, to se mi fakt nelíbí. Pochopila jsem co to má symbolizovat, ale prostě se mi to nelíbí.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Picacio - hnus
    Nasmith - vesměs vynikající a překrásné
  • Souhlas. A Simonetti bude asi na úrovni Nasmitha, ale bohužel moje objednávka ani za dva týdny nedorazila, asi se líbila někomu v č. poště :-(

Tu 2014 asi zase vynecham, tohle mě nějak nebere...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.