Fotografie z natáčení

1235»

Komentáře

• upraveno 5. srpna 2012
    pls nerikejte malovane :D kdyz jsou to 3D modely a efekty.. tam se nic nemaluje ..
  • upraveno 5. srpna 2012
    Néé, už zase tyhle výplody autorů žijících v domě s výtahem, vodovodem a kanalizací a jezdících na nákupy autem..

@Kolikokoli: Ehm, ta tři lannisterská táborová ležení, která seveřané smetli jízdním útokem se nacházela někde v korunách stromů?
    @Nevada: Orlí hnízdo mohli vzít to skutečné a dodělat na něj v kompu hrad, to seriálové je fakt hrůza.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 5. srpna 2012
    cr8g napsal(a):

pls nerikejte malovane :D kdyz jsou to 3D modely a efekty.. tam se nic nemaluje ..

Nemusíš mi vykat a neříkám malované, ale že vypadá jako ručně malované (=vypadá nevěrohodně) ;)

Ugla: Jo, tak nějak.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 5. srpna 2012
    A Lysa coby führer :)
    upraveno 5. srpna 2012
    Třeba taky nesnáší výšky :o))
  • upraveno 5. srpna 2012
    Nevada napsal(a):

Nemusíš mi vykat

ja to nerikal tobe taky :) ale tak vseobecne :)
    upraveno 5. srpna 2012
    (To byl samozřejmě vtip, popojedem.)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 5. srpna 2012
    Nevada napsal(a):

Tohle ti vážně připadá v pohodě?
    ...

./ No, zrovna na tento pohľad som zabudol... Ja som si bližšie k Orliemu hniezdu predstavoval ten minihrad v úvodnej sekvencií, tam to vyzeralo... Inak... Stále nie 100% Orlie hniezdo, ale bližšie... Každopádne toto vyzerá ako... 1000 rokov starý opustený chrám...
    Tyna napsal(a):

Chmur: Taky mi to vrtá hlavou. Spíš to bude na nějakém skalntatém ostrově.

Ja som si tiež RR predstavoval ako na.. ostrove.. prosto ktosi videl, kde sa vlieva Rejdivý proud do červeného bodce a povedal si, že ak by sa tam spravila zaplaviteľná piehrada, mohlo by to byť vhodné na obliehanie a tak podľa tvaru daného špicu, určením si nejakej hranice, vytvoril hrad na mieru toho ostrova :)
    cr8g napsal(a):

No, tam sa maľuje a dosť. Vzory, patterny a pod. Potom sa to nahodí na ten 3D model, ale inak by to bol len šedý tvar...
    Ugla napsal(a):

Néé, už zase tyhle výplody autorů žijících v domě s výtahem, vodovodem a kanalizací a jezdících na nákupy autem..

@Kolikokoli: Ehm, ta tři lannisterská táborová ležení, která seveřané smetli jízdním útokem se nacházela někde v korunách stromů?
    ...

Musím súhlasiť, že z čitateľského hľadiska mi tam tá predstava nesedela, pretože tie lesy tam boli z opisu divné.. Ale osobne by sami to páčilo, ako som povedal, taká útulná zeleň .)
    upraveno 5. srpna 2012
    BTW: Keby sa mi chcelo inštalovať SPORE, tak vám vytvorím svoje 3D predstavy hradov :D....
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 5. srpna 2012

BTW: Keby sa mi chcelo inštalovať SPORE, tak vám vytvorím svoje 3D predstavy hradov :D....

Cože, tam se dají modelovat i hrady?
    upraveno 5. srpna 2012
    Montezuma3 napsal(a):

Cože, tam se dají modelovat i hrady?
    áno, máš tam zvlášť nástroje na tvorbu - bunky, tvora, kmeňového odenia, civilizačného odenia, kapitánskeho odenia (tie odenia sú obmedzené, byť tak producentom SPORE 2, nadirigoval by som im viac funkcií), auta, lode, lietadla a to náboženského, vojenského a obchodného, vesmírnej lodi a potom budov (radnice, domu, továrne a funhouse). :) Pri troche fantázie by to dalo aj ako-tak hrad :)
  • upraveno 5. srpna 2012
    Co se Řekotočí týče, podle knihy si vždy představuji spíše nějaký palác, než klasický hrad, - vždy když zmiňují jeho pohodlnost a tak - je ale pravda, že muselo být výborně fortifikované, když jej lanisteři a freyové neuměli dobýt.
  • upraveno 5. srpna 2012

Pfff SPORE, lepsi je si otevrit nakej 3D grafickej program a udelat to tam (i kdyz spore je super hra) .. Ja sem si tak z nudy taky delal hrad.. ale jeste to neni hotovy, ma to bejt scena s oblehanim .. http://img27.imageshack.us/img27/2919/crookedcastle6.jpg

upraveno 5. srpna 2012
    Mne sa ale na nete nechce hľadať žiadny 3D grafický program, raz som jeden našiel, ale ten si nerozumel s mojou grafickou kartou :) Mne SPORE tak zo švandy stačí....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.