Fotografie z natáčení

135

Komentáře

• upraveno 21. června 2011
    Nic moc..Zajímalo by mě, kdo si dal na plochu Hodora:-)))
  • upraveno 22. července 2012
    quoile_jetty_01a
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 22. července 2012
    Jój, to se mi líbí :)
  • upraveno 22. července 2012
    Mně jakožto rybě taktéž :-) Na TW odhadují, že to bude ze scény spojené s Hosterem - na způsob Jona Arryna.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Já bych si spíš tipla, že to bude něco jako uvítací plocha u přístaviště - jako místo, kam připlouvají významnější hosté.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    To by se mi líbilo na plot :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 23. července 2012
    Alek napsal(a):

Mně jakožto rybě taktéž :-) Na TW odhadují, že to bude ze scény spojené s Hosterem - na způsob Jona Arryna.

Prestýža rola jednoscénovej mŕtvoly? :D

Alebo skôr len vypchajú nejaú múmiu na lodi, nech nemusia platiť herca a Hostera dajú hneď mŕtveho :)

Ja som síce ryba, ale toto sa mi moc nepáči v tejto verzií... Ak ešte to drevo nejako zakryjú tak budiž, ale to spojenie dreva a kameňa mi príde.... divné :/
  • upraveno 23. července 2012
    Gepeto to nebude kámen, ale nějaký plast či jiná podivuhodná hmota. Kámen a práce s ním je drahá.
    upraveno 23. července 2012
    brbr napsal(a):

Gepeto to nebude kámen, ale nějaký plast či jiná podivuhodná hmota. Kámen a práce s ním je drahá.

No tá biela farba na tom dreve mi pripadá na sadrokartón, aj keď z neho takéto tvary :D
  • upraveno 23. července 2012
    Spíš to vypadá jako hlína (modelářská).
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 3. srpna 2012
    Dobrý Řekotočí. Možná trochu moc pěkný ne?
    Nebo teda, moc mi tam nesedí ta okna. Ale oni to snad ještě nějak upraví.
  • upraveno 3. srpna 2012
    A nebude jim tam těma sklepníma okýnkama zatejkat? :-)
  • upraveno 3. srpna 2012
    Ta tráva je tak zelená, že ani nebudou muset používat ty plachty a budou moc klíčovat (snad je to správný pojem, od ekurze v ČT daleko :-) vodní hladinu přímo na ní :-)
  • upraveno 3. srpna 2012
    Nádherný hrad...
    upraveno 3. srpna 2012
    .
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 3. srpna 2012
    Takový venkovský sídlíčko. Vila bohatýho mafiána :) Moc mi to nepřipomíná středověkou pevnost nadto vge tvaru lodě :)
  • upraveno 3. srpna 2012
    No hrad to fakt moc není, ale bůhví co s tím udělají.
  • upraveno 3. srpna 2012
    Je zajímavé, že to má docela blízko k tomu, jak jsem si hrad v řekotočí představovala...samozřejmě si myslím, že to ještě hodně upraví, ale mám představivost a základ tam je dobrý:)
    upraveno 3. srpna 2012
    Tak když si to srovnáme s nejznámějším obrázkem:
    Riverrun Řekotočí
    upraveno 3. srpna 2012
    Mne predstava toho najznámejšieho obrázku, neviem prečo, vždy evokovala Walt Disney :/ Asi pre tie vlajky, strechy, veže a bránu - typické palacoidy
  • upraveno 3. srpna 2012
    Já nevím, Řekotočí jsem si představovala tak nějak míň do šířky (připadá mi, že ty hradby u ilustrace se táhnou ještě slušný kus dozadu) a víc do výšky. Ano, ano, kdo by ty schody pořád vylejzal, souhlasím, ale stejně to tak vidím. :D
    upraveno 3. srpna 2012
    Ja to vidím ako klasický trojuholník, v predu oblý a vzadu tiež, aby to malo tvar lode :)
  • upraveno 3. srpna 2012
    Já si ho představovala takhle. Akorát víc vody a šedé zdi. Možná krapet větší. Ale základ by seděl.
  • upraveno 4. srpna 2012
    zaujímavé
    nespravili to zle
  • upraveno 4. srpna 2012
    a to ještě projde úpravami a jak budeme slintat
    upraveno 4. srpna 2012
    Kolikokoli napsal(a):

Já si ho představovala takhle. Akorát víc vody a šedé zdi. Možná krapet větší. Ale základ by seděl.

No vody tam isto dajú nejako graficky dosť, to by sa mi nezdalo, že, aj napriek tomu aké ťažké by bolo nájsť vhodný hrad, by dali Řekotočí v strede lúky bez kapičky rieky :D Poletočí
  • upraveno 4. srpna 2012
    Kde vidíte hrad???

Tak přece nemůže vypadat středověký hrad, co ty velký okna, absence hradeb a obraných zařízení??
    Vždyť na obrázku je novogotický zámek, luxusní sídlo u kterého nikdo s obranou funkcí nepočítá. Doufám že to tvůrci seriálu nepokazí podobně jako s pěstí prvnívh lidi, ta nestála též za nic.
  • upraveno 4. srpna 2012
    Kromec napsal(a):

Kde vidíte hrad???

Tak přece nemůže vypadat středověký hrad, co ty velký okna, absence hradeb a obraných zařízení??
    Vždyť na obrázku je novogotický zámek, luxusní sídlo u kterého nikdo s obranou funkcí nepočítá. Doufám že to tvůrci seriálu nepokazí podobně jako s pěstí prvnívh lidi, ta nestála též za nic.

a ty víš, že to je celý hrad? Efekty....jak vypadal Zimohrad z dálky? Nebo v druhé sérii královo přístaviště a rudá bašta? Třeba to je jen součást nádvoří, jak to z ekonomických důvodů udělali vlastně u všech hradů...zas tak bych to nedramatizoval :-)

co se týče pěsti prvních lidí, ze seriálového hlediska je to podle mně nepodstatná záležitost, která by byla složitá buď na lokaci nebo peníze=efekty...divákovi je jedno, kde bratři táboří, když se tam děj neodehrává
  • upraveno 4. srpna 2012
    Kromec napsal(a):

Kde vidíte hrad???

Když si předsatvím že na počítači zruší vnější okna a místo trávy dají řeku, tak by to sedělo :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.