Mně jakožto rybě taktéž :-) Na TW odhadují, že to bude ze scény spojené s Hosterem - na způsob Jona Arryna.
Prestýža rola jednoscénovej mŕtvoly? :D
Alebo skôr len vypchajú nejaú múmiu na lodi, nech nemusia platiť herca a Hostera dajú hneď mŕtveho :)
Ja som síce ryba, ale toto sa mi moc nepáči v tejto verzií... Ak ešte to drevo nejako zakryjú tak budiž, ale to spojenie dreva a kameňa mi príde.... divné :/
Ta tráva je tak zelená, že ani nebudou muset používat ty plachty a budou moc klíčovat (snad je to správný pojem, od ekurze v ČT daleko :-) vodní hladinu přímo na ní :-)
Je zajímavé, že to má docela blízko k tomu, jak jsem si hrad v řekotočí představovala...samozřejmě si myslím, že to ještě hodně upraví, ale mám představivost a základ tam je dobrý:)
Já nevím, Řekotočí jsem si představovala tak nějak míň do šířky (připadá mi, že ty hradby u ilustrace se táhnou ještě slušný kus dozadu) a víc do výšky. Ano, ano, kdo by ty schody pořád vylejzal, souhlasím, ale stejně to tak vidím. :D
Já si ho představovala takhle. Akorát víc vody a šedé zdi. Možná krapet větší. Ale základ by seděl.
No vody tam isto dajú nejako graficky dosť, to by sa mi nezdalo, že, aj napriek tomu aké ťažké by bolo nájsť vhodný hrad, by dali Řekotočí v strede lúky bez kapičky rieky :D Poletočí
Tak přece nemůže vypadat středověký hrad, co ty velký okna, absence hradeb a obraných zařízení?? Vždyť na obrázku je novogotický zámek, luxusní sídlo u kterého nikdo s obranou funkcí nepočítá. Doufám že to tvůrci seriálu nepokazí podobně jako s pěstí prvnívh lidi, ta nestála též za nic.
Tak přece nemůže vypadat středověký hrad, co ty velký okna, absence hradeb a obraných zařízení?? Vždyť na obrázku je novogotický zámek, luxusní sídlo u kterého nikdo s obranou funkcí nepočítá. Doufám že to tvůrci seriálu nepokazí podobně jako s pěstí prvnívh lidi, ta nestála též za nic.
a ty víš, že to je celý hrad? Efekty....jak vypadal Zimohrad z dálky? Nebo v druhé sérii královo přístaviště a rudá bašta? Třeba to je jen součást nádvoří, jak to z ekonomických důvodů udělali vlastně u všech hradů...zas tak bych to nedramatizoval :-)
co se týče pěsti prvních lidí, ze seriálového hlediska je to podle mně nepodstatná záležitost, která by byla složitá buď na lokaci nebo peníze=efekty...divákovi je jedno, kde bratři táboří, když se tam děj neodehrává
Když si předsatvím že na počítači zruší vnější okna a místo trávy dají řeku, tak by to sedělo :-)
Komentáře
Alebo skôr len vypchajú nejaú múmiu na lodi, nech nemusia platiť herca a Hostera dajú hneď mŕtveho :)
Ja som síce ryba, ale toto sa mi moc nepáči v tejto verzií... Ak ešte to drevo nejako zakryjú tak budiž, ale to spojenie dreva a kameňa mi príde.... divné :/
http://winteriscoming.net/2012/08/day-26-gosford-castle-as-riverrun/
Nebo teda, moc mi tam nesedí ta okna. Ale oni to snad ještě nějak upraví.
nespravili to zle
Tak přece nemůže vypadat středověký hrad, co ty velký okna, absence hradeb a obraných zařízení??
Vždyť na obrázku je novogotický zámek, luxusní sídlo u kterého nikdo s obranou funkcí nepočítá. Doufám že to tvůrci seriálu nepokazí podobně jako s pěstí prvnívh lidi, ta nestála též za nic.
co se týče pěsti prvních lidí, ze seriálového hlediska je to podle mně nepodstatná záležitost, která by byla složitá buď na lokaci nebo peníze=efekty...divákovi je jedno, kde bratři táboří, když se tam děj neodehrává