Tak Jaime jako správný arijský tip, nosí pořádný "gestapácký" kabát. Lannisterský přilbice jsou zváštní s těma brejlema. Zbroj královský gardy mě příjde dobrá, jen možná vypadá podobně jako Gondorská - třeba přilbice. Hodně dobrý mě příjde že si hrajou i s detaily, když Starkové nosí dlouhý pláště, který couraj po zemi, tak jsou taky konce špinavý od bláta, když Ned přijede do králova přístaviště, tak je po dlouhý cestě zablacenej, postavy co se v předchozích dílech zraní maj obvázaný rány a jizvy.
Jo, kostýmy jsou takové, no, ne moc středověké. Nejlepší kostým měl určitě Lancel. Z vojáků se mi líbí jen zlaté pláště, ale zato moc. A přilbice, to je kapitola sama o sobě - Lannistersko/skřetí helmy s podivně odklápěcím hledím, Sandorova železná obluda, Podivně velké přilby královské gardy a Horovy kamínka, i s dvířky pro vhazování dřeva... Nejlepší přilbu měla asi Arya :-)
Je pravda, ze ja jsem se nikdy s zadnou takovou prilbou nesetkal, a to jsem sermoval 7 let. Ale technicky vzato, krome toho, ze je to na hovno, v tom nevidim problem.
PS: Ale souhlasim, ze Clegan vypadal jako spis muz se zeleznou maskou, nez ritter:-)
Ivusha::D Kde jsi na to přišla? Že je princ Krasoň (Prince Charming) inspirován Jaimem Lannisterem jsem psal na CSFD já, a samozřejmě jsem si dělal srandu. :D Možná se tvůrci Shreka skutečně inspirovaly, ale asi ne. Prince Charming je totiž původně z Popelky pokud se nemýlím.
Ivusha: :D Kde jsi na to přišla? Že je princ Krasoň (Prince Charming) inspirován Jaimem Lannisterem jsem psal na CSFD já, a samozřejmě jsem si dělal srandu. :D Možná se tvůrci Shreka skutečně inspirovaly, ale asi ne. Prince Charming je totiž původně z Popelky pokud se nemýlím.
Na co jsem přišla?:) Že ho vymyslel Jára? Ten vymyslel přece všechno;-)))
Jinak princ Krasoň - ale přesně jsi uhodil... včera jsem o tom diskutovala se ségrou a došly jsme k závěru, že fakt princ Krasoň jako by Jaimemu z p*dele vypadnul (anebo naopak?:D)
Poprvé co se během sledování seriálu na něco vyloženě netěším, zatím můžu soudit jen podle pár fotek a kratičkých zaběrů, které jsem jednou viděl v nějakém traileru, ale ta seriálová Osha to bude hrůza si myslím. Není to sice moc důležitá postava, ale vypadá to, že z ní chtějí udělat nějakou šílenou ženštinu a vše tomu napovídá, i výběr herečky, protože ona je sama o sobě extrémně šílená. Viděl jsem pár interview a měl jsem dost :-D Hlavně jedno, kde měla na hlavě kachnu nebo labuť (on to měl být asi nějaký klobouk, ale byla to prostě kachna se vším všudy :D ) Mám takové tušení, že to bude hrozně trapné, už jen ty vlasy jsou dost přehnané :-D
Komentáře
Je pravda, ze ja jsem se nikdy s zadnou takovou prilbou nesetkal, a to jsem sermoval 7 let. Ale technicky vzato, krome toho, ze je to na hovno, v tom nevidim problem.
PS: Ale souhlasim, ze Clegan vypadal jako spis muz se zeleznou maskou, nez ritter:-)
Jinak na prince Krasoně jsem přišla dneska díky ségře:D Fakt byl inspirovanej Jaimem?:)))
Že je princ Krasoň (Prince Charming) inspirován Jaimem Lannisterem jsem psal na CSFD já, a samozřejmě jsem si dělal srandu. :D Možná se tvůrci Shreka skutečně inspirovaly, ale asi ne. Prince Charming je totiž původně z Popelky pokud se nemýlím.
Jinak princ Krasoň - ale přesně jsi uhodil... včera jsem o tom diskutovala se ségrou a došly jsme k závěru, že fakt princ Krasoň jako by Jaimemu z p*dele vypadnul (anebo naopak?:D)
reagoval jsem na tuto otázku: