Hra o trůny - obsazení 3. řady

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
1121315171825

Komentáře

• upraveno 21. srpna 2012
    Zajímala by mě definice "mrchy".
    Mrchy jsou ženy, které přitahují E. Y.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 21. srpna 2012
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 21. srpna 2012
    Everett, predstav si, že si lord, celý svoj život miluješ vzdelanie a vieš, ako veliť ríši tak, aby mala prospech. Snažíš sa pomôcť svojmu kráľovi a staneš sa jeho pobočníkom. A pár dní na to sa objaví nejaká žena, ktorá je schopná zničiť ľudí okolo seba pre svoj prospech, natlačí kráľovi do hlavy kaleráby a následne zožne čo zasial a stane sa pobočníčkou namiesto teba.

Verím, že v krčme budeš svojim priateľom hovoriť "Tá vypočítavá manipulátorská klamárka to teda celé dobre vymyslela, čisto z profesionálneho hľadiska ju obdivujem" namiesto "Tá sk****** coura mě hezky voj*****"

:) Vysvetlené?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 21. srpna 2012
  • upraveno 22. srpna 2012
    flanker.27: To v tomto státě nic neznamená. Zbrojní průkaz měl i tchán mé kamarádky, který byl schizofrenik... (nedopadlo to dobře)
    Nevím, zda to tu padlo, ale už je obsazen Daaario a Šedý Červ
    Ninkwen: Hoď fotky, nevím jak ostatní, ale já je neviděla.
    Ninkwen: Ještě mu chybí trojitě rozvětvený vous a zlatý zub! :D
    upraveno 22. srpna 2012
    Tyna: Podle mýho názoru pravděpodobně psychicky nemocná je (to "oficiálně ne" byla samozřejmě ironie. BTW třeba já jdyž jsem si dělal zbroják ještě na škole, tak jsem samozřejmě procházel přísnejma testama, zatimco tihle civilové to dostanou kdovíjak). Ale s povahou samotnou to moc nesouvisí, jen to možná umocňuje její celkový nepřátelství ke všem okolo. Nicméně byla plně soběstačná a když se Eliška pokoušela jí nějak pomoct, dostalo se jí nadávek jako stejně to děláš jenom abys po mě dědila a podobně... Ani na pohřbu ta svině nebyla...
    Vždycky jsem se divil, jak v takový rodině mohla vyrůst tak strašně hodná a mírná holka jako Eliška.
    Ještě jsi nezmínil, jak na tebe poslala policajty, když tě obvinila, že jsi Elišku zavraždil :(
    Já jsem prostě světlá strana síly, j si takovou zlobu neumím vysvětlit jinak než nemocí. to je hrůza :-( Možná byla prostě zlá a už se zlá narodila .-(
    Takových lidí jako matka od Elišky je plno. Ta moje klidně prohlásí, že můj manžel není dobrý člověk, zatímco sama... no škoda mluvit.
    Bohužel každý si nemůže vážit rodičů, protože leckdy není za co. :-(
    Arttu:
    Toho prvního Daaria bych brala klidně i s modrýma vlasama :) Ti ostatní mi připadají staří.
    brbr: Chudák Jared:-) Takového slizáka bych mu nepřála hrát:-( I když on to asi v seriálu nakonec stejně asi nebude takový slizoun, jak v knize...
    Mi právě vždycky jako mladý hejsek připadal (podle chováni před Dany, jak to měl s vojáky to netuším).
    upraveno 22. srpna 2012
  • upraveno 30. srpna 2012
  • upraveno 30. srpna 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.