Povídka č. 1 /2.kolo/

upraveno 25. října 2012 v Povídky

Komentáře

• upraveno 1. září 2012
    Hmm, dobré. POV Oberyna Martella vždycky potěší. Mohlo to být trošičku delší a některé fráze mi přišly kostrbaté, ale jinak se mi to líbilo.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 1. září 2012
  • upraveno 1. září 2012
    Moc pěkné, lehký a čtivý náhled do minulosti mladých draků. :-) Některé větičky trošku vachrlaté, ale jenom drobet.
  • upraveno 1. září 2012
    Milé zavzpomínání na Oberyna:-)
  • upraveno 2. září 2012
    Pěkná povídka, dobře se četla :) škoda jen, že nebyla o trochu delší.
  • upraveno 2. září 2012
    Ako to bolo v knihe? Dom Ciernej a Bielej sa postaral aj o mrtvoly mimo jeho uzemia?
  • JayJay
    upraveno 2. září 2012
  • upraveno 2. září 2012
  • JayJay
    upraveno 2. září 2012
  • upraveno 3. září 2012
  • upraveno 3. září 2012
    Dobrý začátek, moc dobrý začátek!
  • upraveno 5. září 2012
    Dobré! Líbí se mi téma i rozsah. Povídky-jednohubky nejsou nikdy na škodu. :)
    Pro příště doporučuju si text po sobě pečlivě přečíst (nebo ho dát přečíst někomu jinému). Pravopisné a jazykové chybky vždycky trochu kazí výsledný dojem...
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 12. září 2012
    Pěkné ale krátké. Líbí se mi to vystižení tajné spolupríce mezi Oberynem a Doranem.
  • upraveno 21. září 2012
    Takže kritika na vyžádání EY :) Jak zmiňují ostatní, odstavce jsou odstavce a je důležité po sobě číst. Pomáhá to pravopisu, překlepům i formulaci obratů. To všechno je ale o cviku. Nemůžu definitivně říct, jak velký máš vypravěčský talent, na to bych od tebe musela číst něco delšího, ale něco se v i v téhle rychlovce klube na povrch. Ještě rada pro takhle krátké povídky - důležitější než u těch delších je pointa, něco nečekaného v posledním odstavci. Bývá to něco ironického, občas i něco, co předchozí děj postaví na hlavu. Povídka o Oberynovi je ale rozhodně dobrá rozvička a vystihnul jsi ho IMHO dost přesně.
    upraveno 21. září 2012
    Svoa00: Díky.
  • upraveno 22. září 2012
    Hej, ty si si okomentoval vlastnú poviedku :D
    Len taká maličkosť: Uvádzacie vety za priamou rečou začínajú malým písmenom a priama reč v tomto prípade namiesto bodkou končí čiarkou. Rovnako som si všimol aj občasné zlé umiestnenie čiarok vo vetách. Je to len kozmetická záležitosť a nemení nič na kvalite poviedky, ale rovnako ako odstavce to môže len pomôcť a zlepšiť čítanie.
  • upraveno 22. září 2012
    Jo, jo, EY mlžil :D.
    upraveno 22. září 2012
    Já věděl že nikoho nenapadne okomentovat si vlastní povídku. Proto jsem to udělal :-)
  • upraveno 22. září 2012
    Lady Sansa to spravila tiež :P
    (EY si po prečítaní tohto komentára možno zvolí alkoholizmus ako novú životnú dráhu, lebo práve stratil ilúzie o svojej jedinečnosti) :D
    upraveno 22. září 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 22. září 2012
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 22. září 2012
    Nj, Češi nám musí závidět i tohle a opičit se...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 23. září 2012
  • upraveno 24. září 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.