Tohle je Arya, jak ji známe a líbí se mi, jak se nakonec rozhodla. Akorát drobná technická: neumím si představit, že Arya skloněna nad vodu skončí na zádech při obyčejném vražení a přijde při tom o zuby. Jak si to představuji, tak jediná možnost je, že ji do držky praštil žralok. :-)
Inu, nedá mi to a taky se asi pustím do komentování :D. Pro autora (autorku) - mi se tato "drsná Arya" líbila víc, než ta první (povídka č. 3). Takže hlavu vzhůru ;).
Taky se musím přidat k názoru, že se mi tato Arya líbila víc, než předchozí (čímž nechci říci, že povídka č. 3 byla špatná...jen mám radši Aryu člověka, než vraždící mašinu). Moc se mi líbilo, že má Arya Sansu přece jenom ráda :)
Jakožto jeden z největších zastánců Aryi na tomto fóru musím potvrdit že v této povídce se skutečně vyskytuje pravá Arya Stark, jak jí máme všichni (no dobře všichni ne) rádi.
Poviedka s napatim, jazyk vybruseny, je vidiet, ze autor ma uz nejake tie leta za sebou a ma rad postavu Sansy a Arye, takze par jedincov tymto odpada :) Uz len malickosti: Vodny tanecnik sa nenecha predsa prekvapit nahodnym buchnatom a neskoncilo by sa to skrvavenym zuboradim :) U Sansy ma trochu rusi ta bojovnost zoci voci zlovlkovi, ked aktivne (!) zautoci a palicu drzi aj po uhryznuti. Skor by som cakala, ze sa schuli do klbka chraniac si hlavu rukami. No ale potom by sme nevideli tu broz :))) Vysledok: vyborna poviedka, mam pocit, ze skor zenska ako muzska, a body urcite dostane!
Leč psaní je poněkud časově náročná sranda (tak náročná, že tohle je moje první povídka za dva roky) a v našich krajích to není zrovna perspektivní činnost ;)
Pro mě je psaní zábava. Místo seriálu pustím texťák a snažím se něco zplodit. Někdy přijdou dva nápady za měsíc, někdy jeden za dva roky. Takže to rozhodně nevzdávej, pokud tě to alespoň trošku baví. Jsou tu hladoví čtenáři. :-)
Tady je mylný předpoklad, že jsem začátečník. Já ale už píšu pomalu čtrnáct let, zhruba od svých třinácti. Tady už není prostor na nějaké zlepšování, zpeněžit se moje výtvory taky nedají a popravdě mě to baví pořád míň (jako terapii psaní neprovozuju). Takže děkuju za podporu, ale dneska mě už musejí hodně svrbět prsty, abych něco napsala :)
Komentáře
Akorát drobná technická: neumím si představit, že Arya skloněna nad vodu skončí na zádech při obyčejném vražení a přijde při tom o zuby. Jak si to představuji, tak jediná možnost je, že ji do držky praštil žralok. :-)
Moc se mi líbilo, že má Arya Sansu přece jenom ráda :)
Uz len malickosti:
Vodny tanecnik sa nenecha predsa prekvapit nahodnym buchnatom a neskoncilo by sa to skrvavenym zuboradim :)
U Sansy ma trochu rusi ta bojovnost zoci voci zlovlkovi, ked aktivne (!) zautoci a palicu drzi aj po uhryznuti. Skor by som cakala, ze sa schuli do klbka chraniac si hlavu rukami. No ale potom by sme nevideli tu broz :)))
Vysledok: vyborna poviedka, mam pocit, ze skor zenska ako muzska, a body urcite dostane!
Takže to rozhodně nevzdávej, pokud tě to alespoň trošku baví. Jsou tu hladoví čtenáři. :-)