Povídka č. 16 /2.kolo/

upraveno 25. října 2012 v Povídky

Komentáře

• upraveno 2. září 2012
    Deník, psaný stylem, krátkých a výstižných vět, je výborný nápad:-) Skvěle to odsypalo a hodně jsem se nasmála:-) Jj, něco podobného by se klidně mohlo odehrávat v Malíčkově hlavě:-)))
  • upraveno 2. září 2012
    Výborne napísané, super nápad vymyslieť jeho denník :)
    Ale tá Ros na konci, nejakú obľúbenejšiu postavu tam autor nemohol vložiť? Napríklad Joffreyho, Ramsaya alebo podobne(ak sa náhodou pýátate, nie, nemyslím si, že by to mohlo byť ešte nechutnejšie, než Ros)
  • upraveno 3. září 2012
    Tak to je nejvíc cool deníček ze všech!
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 3. září 2012
    Tak v tomto případě je autor jasný i podle stylu vtipkování. Chválím. Výborný deníček a ten konec by Sanse asi zničil sebevědomí (pokud kdy nějaké měla) naprosto do základů.
  • upraveno 3. září 2012
    Chudák Malíček, takové strašlivé noční můry! To se pak ani nedivím, že tak rychle kapituluje a vezme Ros místo Sansy... :D
  • upraveno 4. září 2012
    Myslím, že ještě jednou poruším svoji zásadu nekomentovat povídky: oceňuji autorovu snahu mást vlastním tělem - je tam kozub i čučoriedky :-D
  • upraveno 4. září 2012
    Jarla: Takže to je opravdu jen fiktivní slovenština???:-)
  • upraveno 4. září 2012
  • upraveno 5. září 2012
    Tohle jsem četla o půl druhé ráno a už se mi dost zavíraly oči, ale stejně mě to bavilo kvůli těm kratším zápisům a vlastně prosťoučkému (ale vtipnému) ději. Jestli bych měla vyjmenovat všechny vtipné scény, tak by to byl hodně dlouhý komentář, tak to radši ani nedělám :-) V jednoduchosti je krása :-D
  • upraveno 5. září 2012
    Pohled do mysli geniálního manipulátora Malíčka byl zábavný a vtipný :) i když ta Ros na konci to trošku zabila.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 6. září 2012
    Když Malíčkovy řeknete aby sehnal peníze, tak je sežene. Jak to jenom dělá :D
  • upraveno 11. září 2012
    Kus historie západozemí z pohledu Malíčka.
    Ne, vůbec se nedivím, že si lže v tajném deníku. :-)

Jednoduchý jazyk byla dobrá volba pro nás líné čehůny. :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 15. září 2012
    Super - není to přeplácaní, vtipů je tak akorát a o to je to vtipnější. Popis sester je nejlepší :)
  • upraveno 23. září 2012
    Ech. :-)
    Vložil jsem do textu celou řadu drobných nápověd, a i jinak jsem se snažil ze všech sil, abyste si mě nespletli s Lordem Gepetem. :-)
    Chtěl bych poděkovat všem, kteří mě i přesto vynesli až na pěkné 6. místo. :-)
    A v neposlední řadě bych chtěl poděkovat mé literární konzultantce, že ve mně probudila dosud netušené vlohy k libozvučné slovenštině, a protože tě nechci jmenovat přímo, Hildegardo, děkuji ti za práci na překladu aspoň touto formou. :-))
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.