:) nie je to zverejnene ani den a je tu 20 kuskov, takze chvilu "posečkej". Mozno to este nik necital. (ja skusim este dneS :)) Mládí nemá trpělivost :)
Zase zajímavé, když je zde zkáza Valyrie vlastně řízena zdálky. Byly tam drobné chybky (velká písmenka uprostřed slov), takže asi tuším, kdo to napsal (zdravím Autora) ale příběh byl moc pěkný.
Aj keď asi nemá zmysel písať toto anonymne tak cítim ako autor potrebu poĎakovať sa gramatickej a štrukturačnej korektorke. Ďakujem. Atra du evarínya ono varda...
Jak já nesnáším, když se někdo rozhodne, že si nějaká část lidí zaslouží vyhubit (včetně naprosto nezasvěcených do "loupení" vědomostí apod.)! Povídka to byla zajímavá, ... (zde byly kecy o přímé řeči, které (jak jsem si pak všimla) byly jen pro můj tisk...má chyba) edit: Tak nic, to byla chyba v mém tisku a ne autora :)
Tady je to tak, že když dáš enter a píšeš na nový řádek. Tak ono to automaticky udělá výraznější mezeru mezi řádky. I když ty tam žádný prázdný řádek nemáš.
Komentáře
Mládí nemá trpělivost :)
Povídka to byla zajímavá, ... (zde byly kecy o přímé řeči, které (jak jsem si pak všimla) byly jen pro můj tisk...má chyba)
edit: Tak nic, to byla chyba v mém tisku a ne autora :)