Povídka č. 11 /2.kolo/

upraveno 25. října 2012 v Povídky

Komentáře

• upraveno 2. září 2012
    Pěkně napsané... Rowan - jo, takhle to dopadá, když chce někdo ovládat veškerou moc:-D Líbila se mi ta karetní hra:-)))
  • upraveno 2. září 2012
    Zkáza Valyrie tentokrát z pohledu nejen viníků, ale i osoby v podhradí a tím sugestivnější. Schválně, která karta shořela nejdřív?
  • upraveno 4. září 2012
    Jo, karetní hra mi přišla taky super, nemá náhodou autor v záloze pravidla? :-) Rowan, žebrák a hlavně Alen (to je podle mě nejsympatičtější borec, kterej se ve všech povídkách zatím vyskytoval) byli úžasní, ale u kněze jsem se trošilililinku nudila.
  • upraveno 4. září 2012
    Tak tohle je asi zatím nejlépe zvládnutá povídka, kterou jsem tady zatím četla. Bravo autore/autorko!
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 4. září 2012
    Velmi povedené. Po prvních dvou kapitolách jsem se začínal děsit, že je tato povídka skoro stejná jako ta moje. Naštěstí není, ale je tam dost podobností. :-/
    Třetí kapitola mi bohužel nepřijde tak dobrá, ale ta poslední dojem napravila :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 6. září 2012
    Do této povídky jsem je nejprve nemohla začíst, ale postupem času jsem se zažrala a zhltla jako malinu. Bylo mi Alena a karetní hra se mi taky moc líbila :)
  • upraveno 10. září 2012
    "Za stranu, za lidi" a stejně to špatně dopadlo, jak to vždycky dopadne, když jeden dostane komplex mírotvůrce. :-)
    Děj z povídky mě zaujal, proto prosím autora o vysvětlení:
    1. máme znát vraha Alena?
    2. Je do toho zapletena Rowanova sestra? Nějak se mi nezdá, že by chtěl Rowan ovládat svého draka...

Jinak ke kvalitě: Není to tak slohově vymakané jako č. 6, ale zato jsou postavy živější.
  • upraveno 10. září 2012
  • upraveno 15. září 2012
    Pekna poviedka na dobru noc.
    Trochu mi vadila roztriestenost vzhladom na dlzku poviedky, prislo mi to krapet nevyrovnane.
    A stale nechapem, ako by mohol poznat Alen tu tvar...
    Autor tu pozabudol dat nejake vysvetlenie pre menej chapavych /napr pre mna/, posobi to ako prilis dlha hadanka.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.