Jo, karetní hra mi přišla taky super, nemá náhodou autor v záloze pravidla? :-) Rowan, žebrák a hlavně Alen (to je podle mě nejsympatičtější borec, kterej se ve všech povídkách zatím vyskytoval) byli úžasní, ale u kněze jsem se trošilililinku nudila.
Velmi povedené. Po prvních dvou kapitolách jsem se začínal děsit, že je tato povídka skoro stejná jako ta moje. Naštěstí není, ale je tam dost podobností. :-/ Třetí kapitola mi bohužel nepřijde tak dobrá, ale ta poslední dojem napravila :-)
Do této povídky jsem je nejprve nemohla začíst, ale postupem času jsem se zažrala a zhltla jako malinu. Bylo mi Alena a karetní hra se mi taky moc líbila :)
"Za stranu, za lidi" a stejně to špatně dopadlo, jak to vždycky dopadne, když jeden dostane komplex mírotvůrce. :-) Děj z povídky mě zaujal, proto prosím autora o vysvětlení: 1. máme znát vraha Alena? 2. Je do toho zapletena Rowanova sestra? Nějak se mi nezdá, že by chtěl Rowan ovládat svého draka...
Jinak ke kvalitě: Není to tak slohově vymakané jako č. 6, ale zato jsou postavy živější.
Pekna poviedka na dobru noc. Trochu mi vadila roztriestenost vzhladom na dlzku poviedky, prislo mi to krapet nevyrovnane. A stale nechapem, ako by mohol poznat Alen tu tvar... Autor tu pozabudol dat nejake vysvetlenie pre menej chapavych /napr pre mna/, posobi to ako prilis dlha hadanka.
Komentáře
Třetí kapitola mi bohužel nepřijde tak dobrá, ale ta poslední dojem napravila :-)
Děj z povídky mě zaujal, proto prosím autora o vysvětlení:
1. máme znát vraha Alena?
2. Je do toho zapletena Rowanova sestra? Nějak se mi nezdá, že by chtěl Rowan ovládat svého draka...
Jinak ke kvalitě: Není to tak slohově vymakané jako č. 6, ale zato jsou postavy živější.
Trochu mi vadila roztriestenost vzhladom na dlzku poviedky, prislo mi to krapet nevyrovnane.
A stale nechapem, ako by mohol poznat Alen tu tvar...
Autor tu pozabudol dat nejake vysvetlenie pre menej chapavych /napr pre mna/, posobi to ako prilis dlha hadanka.