Oblíbená postava?
Zajímalo by mě jakou máte oblíbenou postavu a jak se oblíbenost v průběhu knih vyvíjela.
Přiznám se že od začátku sjem fandil Starkům a vlastně pořád jim fandím a od krvavé svatby čtu Píseň už jenom s proncipu a abych věděl jak to skončí, také mě děsí klesající kvalita.
Favoritem pro mě byl Eddard, s Robbem a Jonem, ale poslední dobou jasně vede Brienne a Jaime...
Přiznám se že od začátku sjem fandil Starkům a vlastně pořád jim fandím a od krvavé svatby čtu Píseň už jenom s proncipu a abych věděl jak to skončí, také mě děsí klesající kvalita.
Favoritem pro mě byl Eddard, s Robbem a Jonem, ale poslední dobou jasně vede Brienne a Jaime...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Moje zkušenost je - že bečení nepomáhá...a Tyna nebečí :-)
Crocuta: proti gustu... :D
Popravdě nevím, jestli mám fandit hurábojovnictví písečných hadů a Arianne nebo Doranu "počktejte-si-na-to" Martellovi. Já teda doufám, že holky ten zamrznutej děj v Králově přístavišti rozhýbou.
Flanker nemá rád ženy bojovnice. :-)
BTW: Zapomínáte na Sfingu Sarellu. Ta vládne mozkem a lukem :-)
Myslím, že jestli se k ní dostanou v seriálu, dost ji rozmáznou. Konečně postava pro nějakou sexy mulatku/černošku.
svoa00: Aša slepice není (což neznamená, že jí mám rád), Obara je (kopí nebo čim se ohání jí nezachrání), Arya je malá holka, stejně jako Sansa. Hadi mě fakt neuhranuli/y, nezodpovědnost a naivita z nich jen kouká, na Jihu je mi sympatickej akorát Doran a Areo.
Stejně jsou filmaři rasisti, protože když už tam dávají černošky, tak jsou to vesměs mulatky s evropskými rysy. :-) Žen, co vypadají jako Whoopi Goldberg, moc v TV nevídávám...
Tyna: :D Teď mi zaskočilo.
Musim si aj ja vyhladat taketo zaujimave fakty, clovek nevie, kedy sa mu to bude hodit :)