Oblíbená postava?

upraveno 2. června 2011 v Akce a hlasování
Zajímalo by mě jakou máte oblíbenou postavu a jak se oblíbenost v průběhu knih vyvíjela.
Přiznám se že od začátku sjem fandil Starkům a vlastně pořád jim fandím a od krvavé svatby čtu Píseň už jenom s proncipu a abych věděl jak to skončí, také mě děsí klesající kvalita.
Favoritem pro mě byl Eddard, s Robbem a Jonem, ale poslední dobou jasně vede Brienne a Jaime...
1484951535459

Komentáře

• upraveno 21. dubna 2012
    heavy-head - ženské něco vydrží :-) Však i malá Tyna se zvetí a bude z ní velká holka :-D
    Moje zkušenost je - že bečení nepomáhá...a Tyna nebečí :-)
  • upraveno 24. dubna 2012
    sice jsem zatim přečet jenom do Bouře (ted cekam na novy vydání hostiny), ale zatim u mě jasně vede Jon s Tyrionem. Těsně za nima je Arya a Sam.
  • upraveno 12. září 2012
    Jon Snih, Arya Stark,Davos
  • upraveno 12. září 2012
    Vraní oko, Ramsay Bolton, Rorge, Quyburn, Viserys, Kraster, Walder Frey, Chett.
  • upraveno 12. září 2012
    Crocuta: Máš úžasný vkus, nechybí Ti tam ještě Kousač a Hora?! ?:)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 12. září 2012
    Vraní oko, Ramsay Bolton, Rorge, Quyburn, Viserys, Kraster, Walder Frey, Chett.
    Tady má někdo trošku "zvláštní" vkus ;-)
  • upraveno 12. září 2012
    Hm... Sansa, Jaime, Tyrion, Samíček, Brienne, Jaqen, Tommen, Davos, Theon, Viserys.
    Crocuta: proti gustu... :D
  • upraveno 12. září 2012
    Miss Utahraptor: jo jo a samosebou i Vargo Hoat a Joffrey, ty taky přímo miluju :D.
  • upraveno 12. září 2012
    Crocuta: Jasně! Úplný Dream Team!!! ;D
  • upraveno 13. září 2012
    Arya, Sirio, Jaquen, Hound
  • upraveno 13. září 2012
    Roose Bolton, Jaime, Tormund, bol.Edd, Alayne, Areo a všichni dornové.
  • upraveno 13. září 2012
    Já mám z nevysvětlitelných důvodů ráda tuhle slečnu. Taková Aša v dámským stylu... Ve Vichrech zimy se na ni vyloženě těším.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 13. září 2012
    Píseční hadi jsou takový naivní slepičky, co si hrajou na válku a konspirace, bez kouska zodpovědnosti.
  • upraveno 13. září 2012
    To já, jakej mám normální přehled v postavách, se teda vůbec nevyznám v Písečných hadech :-/ Tudíž ani nemaj moje sympatie.
  • upraveno 13. září 2012
    flanker.27: Naivní slepičky... říká ten, kdo má za oblíbenkyni Sansu :D Nenazývala bych slepičkami ženký, který vládnou kopím, dýkama a jedem.

Popravdě nevím, jestli mám fandit hurábojovnictví písečných hadů a Arianne nebo Doranu "počktejte-si-na-to" Martellovi. Já teda doufám, že holky ten zamrznutej děj v Králově přístavišti rozhýbou.
    upraveno 13. září 2012
    Pokud si pamatuju, tak cosi jako bojovnice je z nich akorát Obara. ostatní maj tak ty jedy a jiný zákeřný zbraně, což k výrazu slepice dokonale sedí. Ale jestli se někde fintěj a sněj o kavalírech nebo někoho otravujou a hrajou si na válku a intriky a představujou si to jako Hurvínek je dokonale nepodstatný, obojí je na stejný úrovni slepicovosti a se stejně destruktivími výsledky :)
  • upraveno 13. září 2012
    Píseční hadi mě taky extra nezaujali. Ty sestry mi přišly takové jako přes jednu šablonu. Pořád chtějí něco dělat a nevědí pořádně, co. Žádná úcta ke svému vládci.

Flanker nemá rád ženy bojovnice. :-)
  • upraveno 13. září 2012
    flanker.27:Podle tvojí definice nejsou v sáze slepice leda tak Aša, Obara a Arya. Drobný šovinismus? ;)
  • upraveno 13. září 2012
    Píseční hadi se na Dorana prostě zlobily. To není tak těžké pochopit. Zabili jim otce a on zdánlivě nic nedělal.

BTW: Zapomínáte na Sfingu Sarellu. Ta vládne mozkem a lukem :-)
    Myslím, že jestli se k ní dostanou v seriálu, dost ji rozmáznou. Konečně postava pro nějakou sexy mulatku/černošku.
    upraveno 13. září 2012
    Ben Nevis: Flanker nemá rád ty, co si hrajou na válku, aniž by věděli co to obnáší :) Je pravda, že si na bojovnice moc nepotrpim (mano a mano, to je to oč tu běží), ale Brienne mám přitom docela rád.

svoa00: Aša slepice není (což neznamená, že jí mám rád), Obara je (kopí nebo čim se ohání jí nezachrání), Arya je malá holka, stejně jako Sansa. Hadi mě fakt neuhranuli/y, nezodpovědnost a naivita z nich jen kouká, na Jihu je mi sympatickej akorát Doran a Areo.
  • upraveno 13. září 2012
    Tyna: Já jsem jejich roztrpčení taky chápala. Sarellu podle toho, co zatím víme, můžou IMHO v seriálu klidně vynechat. Beztak projevují podivnou slabost pro exotický pohledný slečny - Irri, Doreah, Šae, Talisa a ve třetí sérii přibudou v dějový lince s Dany další.
  • upraveno 13. září 2012
    Z hadů mám nejraději Obaru. Ty ostatní mě až tak nezaujaly. Arianne ale měla dobré kapitoly v Hostině.
    upraveno 13. září 2012
    U Arianne se i líbilo, jak si s Arysovou smrtí uvědomila, do čeho se vlastně pustila. Ovšem v Tanci už to byla zase taková v pohodlí pomstu kutící holčina...
  • upraveno 13. září 2012
    A já jsem zamáčkal slzu nad Arysem :) Jinak co se týče hadů/hadic, celkem souhlasím s flankerem. Holky jsou poněkud hrr. Holt dřív řežou než měří.
    upraveno 13. září 2012
    Holky jsou poněkud hrr. Holt dřív řežou než měří.
    To se může někdy hodit :), ale ne při plánování povstání. Pak jsou z toho zbytečně mrtví (Arys a nějací ti pěšáci) nebo ranění (Myrcella).
  • upraveno 13. září 2012
    svoa00 napsal(a):

Beztak projevují podivnou slabost pro exotický pohledný slečny - Irri, Doreah, Šae, Talisa a ve třetí sérii přibudou v dějový lince s Dany další.

Jestli ta slabost není jenom zadostiučinění kvótě na jiné rasy.
    Stejně jsou filmaři rasisti, protože když už tam dávají černošky, tak jsou to vesměs mulatky s evropskými rysy. :-) Žen, co vypadají jako Whoopi Goldberg, moc v TV nevídávám...
  • upraveno 13. září 2012
    Sarellu podle toho, co zatím víme, můžou IMHO v seriálu klidně vynechat.
    Mulatskou sex hefemale? To, že by udělali? Podle mě naopak připíšou Allerasovi pár scén, kde svede dceru nějakého lorda, zavážejí oči a pak jí to udělá okurkou :-)
    upraveno 13. září 2012
    Počkat, to bylo někde v Austrálii ne, kde oklamala ta ženská jinou ženskou, když se vydávala za chlapa a sex provozovali/y nějak takhle...
  • upraveno 13. září 2012
    Ben Nevis: Tak jestli mluvíme o amerických filmařích, tak je v jejich přístupu opravdu dost pokrytectví. Snaží se vecpat černocha do pomalu každýho filma, i na místa, kde to pravdpěpodobnost, reálie nebo logika vylučují, ve skutečnosti je jich v USA asi 13 procent. Víc je hispánců, ale ti očividně nemají tak silnou lobby a nemůžou využívat "bílou vinu" Ale to už jsme hodně OT.

Tyna: :D Teď mi zaskočilo.
  • upraveno 13. září 2012
    Niekto tu cita bulvar :))
    Musim si aj ja vyhladat taketo zaujimave fakty, clovek nevie, kedy sa mu to bude hodit :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.