Oblíbená postava?

upraveno 2. června 2011 v Akce a hlasování
Zajímalo by mě jakou máte oblíbenou postavu a jak se oblíbenost v průběhu knih vyvíjela.
Přiznám se že od začátku sjem fandil Starkům a vlastně pořád jim fandím a od krvavé svatby čtu Píseň už jenom s proncipu a abych věděl jak to skončí, také mě děsí klesající kvalita.
Favoritem pro mě byl Eddard, s Robbem a Jonem, ale poslední dobou jasně vede Brienne a Jaime...
1505153555659

Komentáře

• upraveno 13. září 2012
    Gardien: Haha, tak ještě, že jsem nenapsala (jak jsem původně chtěla), že mi přijde "děsně sexy" Alfred Molina :D.
  • upraveno 13. září 2012
    Kolikokoli napsal(a):

Gardien: Haha, tak ještě, že jsem nenapsala (jak jsem původně chtěla), že mi přijde "děsně sexy" Alfred Molina :D.

pam pam pam padadá... snažim sa pôsobyť vydeseno-dramaticky
  • upraveno 13. září 2012
    Poznam jedno dievca - rovnaky vek, vzhlad, krasa ako u Nymerii. Muzi ju na ulici stale pozyvaju na kavu a zeny ticho zavidia. Minule som jednu stretla s otvorenymi ustami a pytala sa, ako moze byt niekto tak krasny. Pritom nosi minimum make-upu. Proste krasa nevidana.... a este nezadana :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 13. září 2012
    Kolikokoli: Selma mě nikdy nijak moc nebrala. To máš marný, mě ty jižanský typy tolik neberou. Chybí jim ta potřebná dávka jemnosti. Mám radši slovanský holky s jemnějšíma rysama, Češky a Slovenky, Polky, Rusky.
  • upraveno 13. září 2012
    No uhm, Slovenky su krasne, to jest známo :))
  • upraveno 13. září 2012
    Hildegarda: jasně, o kráse jsem nemluvila. Mluvila jsem o "náboji". IMHO vzor krásy je pro mě asi Natálka Portman. A pak jedna Slovenka, se kterou jsem jezdívala šalinou do školy. Neznám ji, ale jezdívala často stejným spojem s kamarádkou a musím říct, že byla opravdu neskutečně nádherná (a taky nenamalovaná, s obyčejnými světle hnědými rozpuštěnými vlasy)

flanker: jasný, ale Arianne jemná Slovanka být nemůže. I když bych si ji opravdu ráda představila jako Milu Kunis nebo Millu Jovovich ;)
  • upraveno 13. září 2012
    Já si Arianne představuju jako Monicu Bellucci zamlada:-)
  • upraveno 13. září 2012
    Z mýho ženskýho pohledu je vzor krásy Michelle Pfeiffer. Byla krásná už v osmdesátých letech a krásná je pořád. Obrovský kouzlo měla taky Audrey Hepburn, byla takový koťátko :)
  • upraveno 13. září 2012
    Michelle napsal(a):

Já si Arianne představuju jako Monicu Bellucci zamlada:-)

Ještě Isabella Rosellini byla hezká zamlada.
  • upraveno 13. září 2012
    Michelle: přesně - já si jí představuji taky tak. Monička je má nejoblíbenější herečka, i na CSFD je u mne na vrcholu topky (a nejen proto že je tak krásná). Když byla řeč o Slovenkách a ženské kráse: taková Kristína, to je ztělesněný anděl a když zpívá "už ťa tam mám", tak je prostě neodolatelná :-))
  • upraveno 13. září 2012
    U mna vedie Rachel McAdams, Jennifer Connelly a Eva Green
  • upraveno 13. září 2012
    Vlčačka: Monica je pořád krásná a přitažlivá:-) I když na Arienne už teď nemá věk... Ještě by Arienne mohla vypadat jako Isabella Adjani nebo Claudia Cardinale - samozřejmě zamlada:-) A i ta Rosellini, prostě takový uhrančivý typ ženy.
    svoa: Audrey byla prostě kouzelná... Nadčasově krásná a neskutečně charismatická:-)
  • upraveno 13. září 2012
    A nedávno jsem viděla v nějakém filmu Kim Basinger a říkala si, že to je jasná Cersei:-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 13. září 2012
    Flanker: A co tato herečka? Mě tedy v SN připadá velice hezká. (ps: nevím jestli jsi sledoval jen prvních 5sérií na COOLu nebo i dál ale každopádně byla i v 5.té sérii)
    upraveno 13. září 2012
    Jo, Michelle, třeba ve Stardustu jí bylo 50 a stejně eště dokázala nemálo - ehm - povzbudit :)

Kolikokoli: Jasně že k Arianne se hodí nějaká jižanka, ale ze španělskejch typů bych jako pěknou volil Paz Vega.

Ze současnejch známejch zahraničních hereček co do vzhledu volil na prvním místě Jennifer Connelly, pak Rachel Mc Adams, Natashu McElhone a Claire Danes
  • upraveno 13. září 2012
    Rachel McAdams je nádherná. Stejně tak Audrey Tautou i Hepburn. Taky se mi líbí Carey Mulligan a Winona Ryder. Ale vzorem krásy je prostě pro mě pořád jen ona...
  • upraveno 13. září 2012
    Když Claire, tak Forlani - taky jeden hezký jižní typ, tak trochu s vizáží potvory. Rachel McAdams je dost podobná mí ségře a to mi dost vadí, nejsem Jaime...
    upraveno 13. září 2012
    Korálky od Natálky sú horúce :)

Eště bych přidal Marion Cotillard
  • upraveno 13. září 2012
    Natalia je strašně hezká, ale chybí mi u ní nějaká šťáva... Můj idol co se ženské krásy týče je Adina Mandlová - krásná, sexy, charismatická, inteligentní a vtipná:-) A ta Audrey, ta je nenahraditelná:-)
  • upraveno 13. září 2012
    Everett Young napsal(a):

Flanker: A co tato herečka? Mě tedy v SN připadá velice hezká. (ps: nevím jestli jsi sledoval jen prvních 5sérií na COOLu nebo i dál ale každopádně byla i v 5.té sérii)

A ja ze odkial ju poznam :)
    Californication
    upraveno 13. září 2012
    Californication
    ??? Neviděl jsem, znám ze SUPERNATURAL
  • upraveno 13. září 2012
    Michelle: ano, Natálka nemá ten sexy náboj, ale je neskutečně krásná. Ty oči... přijde mi prostě jako víla z jiného světa.
  • upraveno 13. září 2012
    Hmmm... toto sa tu niak rozbehlo.. a na moju katku niČ.. to je le.. a pritom ta by mohla byť flankerov typ
  • upraveno 13. září 2012
    Everett Young napsal(a):

Californication
    Pani maju radsej blondinky :)
  • upraveno 13. září 2012
    Hildegarda napsal(a):

Everett Young napsal(a):

Californication
    Pani maju radsej blondinky :)
    Ta je super, kto to je?
  • upraveno 13. září 2012
    No vida, ještě jsme nezmínili české (a slovenské) herečky. Z těch dnešních bych asi žádnou nevybrala. Ve své době byly neuvěřitelně krásné Olga Schoberová, Jana Brejchová a Soňa Valentová (Kladivo na čarodějnice).
    upraveno 13. září 2012
    Sakra Gariden, začínáš mě děsit. Jinak je to Rachel Miner. A já už sem dával její fotku sem, najdeš jí v příspěvku pro flankera.
  • upraveno 13. září 2012
    flanker: Jennifer Connelly je pro mě jasná Lyanna :)
    upraveno 13. září 2012
    Gardien: Rachel Miner
  • upraveno 13. září 2012
    Everett Young napsal(a):

Gardien: Rachel Miner

Wouw.. just wouw
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.