Oblíbená postava?
Zajímalo by mě jakou máte oblíbenou postavu a jak se oblíbenost v průběhu knih vyvíjela.
Přiznám se že od začátku sjem fandil Starkům a vlastně pořád jim fandím a od krvavé svatby čtu Píseň už jenom s proncipu a abych věděl jak to skončí, také mě děsí klesající kvalita.
Favoritem pro mě byl Eddard, s Robbem a Jonem, ale poslední dobou jasně vede Brienne a Jaime...
Přiznám se že od začátku sjem fandil Starkům a vlastně pořád jim fandím a od krvavé svatby čtu Píseň už jenom s proncipu a abych věděl jak to skončí, také mě děsí klesající kvalita.
Favoritem pro mě byl Eddard, s Robbem a Jonem, ale poslední dobou jasně vede Brienne a Jaime...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
flanker: jasný, ale Arianne jemná Slovanka být nemůže. I když bych si ji opravdu ráda představila jako Milu Kunis nebo Millu Jovovich ;)
svoa: Audrey byla prostě kouzelná... Nadčasově krásná a neskutečně charismatická:-)
Kolikokoli: Jasně že k Arianne se hodí nějaká jižanka, ale ze španělskejch typů bych jako pěknou volil Paz Vega.
Ze současnejch známejch zahraničních hereček co do vzhledu volil na prvním místě Jennifer Connelly, pak Rachel Mc Adams, Natashu McElhone a Claire Danes
Eště bych přidal Marion Cotillard
Californication