Oblíbená postava?

upraveno 2. června 2011 v Akce a hlasování
1505153555659

Komentáře

• upraveno 13. září 2012
    Gardien: Haha, tak ještě, že jsem nenapsala (jak jsem původně chtěla), že mi přijde "děsně sexy" Alfred Molina :D.
  • upraveno 13. září 2012
  • upraveno 13. září 2012
    Poznam jedno dievca - rovnaky vek, vzhlad, krasa ako u Nymerii. Muzi ju na ulici stale pozyvaju na kavu a zeny ticho zavidia. Minule som jednu stretla s otvorenymi ustami a pytala sa, ako moze byt niekto tak krasny. Pritom nosi minimum make-upu. Proste krasa nevidana.... a este nezadana :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 13. září 2012
    Kolikokoli: Selma mě nikdy nijak moc nebrala. To máš marný, mě ty jižanský typy tolik neberou. Chybí jim ta potřebná dávka jemnosti. Mám radši slovanský holky s jemnějšíma rysama, Češky a Slovenky, Polky, Rusky.
  • upraveno 13. září 2012
    No uhm, Slovenky su krasne, to jest známo :))
  • upraveno 13. září 2012
    Hildegarda: jasně, o kráse jsem nemluvila. Mluvila jsem o "náboji". IMHO vzor krásy je pro mě asi Natálka Portman. A pak jedna Slovenka, se kterou jsem jezdívala šalinou do školy. Neznám ji, ale jezdívala často stejným spojem s kamarádkou a musím říct, že byla opravdu neskutečně nádherná (a taky nenamalovaná, s obyčejnými světle hnědými rozpuštěnými vlasy)

flanker: jasný, ale Arianne jemná Slovanka být nemůže. I když bych si ji opravdu ráda představila jako Milu Kunis nebo Millu Jovovich ;)
  • upraveno 13. září 2012
    Já si Arianne představuju jako Monicu Bellucci zamlada:-)
  • upraveno 13. září 2012
    Z mýho ženskýho pohledu je vzor krásy Michelle Pfeiffer. Byla krásná už v osmdesátých letech a krásná je pořád. Obrovský kouzlo měla taky Audrey Hepburn, byla takový koťátko :)
  • upraveno 13. září 2012
  • upraveno 13. září 2012
    Michelle: přesně - já si jí představuji taky tak. Monička je má nejoblíbenější herečka, i na CSFD je u mne na vrcholu topky (a nejen proto že je tak krásná). Když byla řeč o Slovenkách a ženské kráse: taková Kristína, to je ztělesněný anděl a když zpívá "už ťa tam mám", tak je prostě neodolatelná :-))
  • upraveno 13. září 2012
    U mna vedie Rachel McAdams, Jennifer Connelly a Eva Green
  • upraveno 13. září 2012
    Vlčačka: Monica je pořád krásná a přitažlivá:-) I když na Arienne už teď nemá věk... Ještě by Arienne mohla vypadat jako Isabella Adjani nebo Claudia Cardinale - samozřejmě zamlada:-) A i ta Rosellini, prostě takový uhrančivý typ ženy.
    svoa: Audrey byla prostě kouzelná... Nadčasově krásná a neskutečně charismatická:-)
  • upraveno 13. září 2012
    A nedávno jsem viděla v nějakém filmu Kim Basinger a říkala si, že to je jasná Cersei:-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 13. září 2012
    upraveno 13. září 2012
  • upraveno 13. září 2012
  • upraveno 13. září 2012
    Když Claire, tak Forlani - taky jeden hezký jižní typ, tak trochu s vizáží potvory. Rachel McAdams je dost podobná mí ségře a to mi dost vadí, nejsem Jaime...
    upraveno 13. září 2012
    Korálky od Natálky sú horúce :)

Eště bych přidal Marion Cotillard
  • upraveno 13. září 2012
    Natalia je strašně hezká, ale chybí mi u ní nějaká šťáva... Můj idol co se ženské krásy týče je Adina Mandlová - krásná, sexy, charismatická, inteligentní a vtipná:-) A ta Audrey, ta je nenahraditelná:-)
  • upraveno 13. září 2012
    upraveno 13. září 2012
  • upraveno 13. září 2012
    Michelle: ano, Natálka nemá ten sexy náboj, ale je neskutečně krásná. Ty oči... přijde mi prostě jako víla z jiného světa.
  • upraveno 13. září 2012
    Hmmm... toto sa tu niak rozbehlo.. a na moju katku niČ.. to je le.. a pritom ta by mohla byť flankerov typ
  • upraveno 13. září 2012
  • upraveno 13. září 2012
  • upraveno 13. září 2012
    No vida, ještě jsme nezmínili české (a slovenské) herečky. Z těch dnešních bych asi žádnou nevybrala. Ve své době byly neuvěřitelně krásné Olga Schoberová, Jana Brejchová a Soňa Valentová (Kladivo na čarodějnice).
    upraveno 13. září 2012
    Sakra Gariden, začínáš mě děsit. Jinak je to Rachel Miner. A já už sem dával její fotku sem, najdeš jí v příspěvku pro flankera.
  • upraveno 13. září 2012
    flanker: Jennifer Connelly je pro mě jasná Lyanna :)
    upraveno 13. září 2012
  • upraveno 13. září 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.