Oblíbená postava?
Zajímalo by mě jakou máte oblíbenou postavu a jak se oblíbenost v průběhu knih vyvíjela.
Přiznám se že od začátku sjem fandil Starkům a vlastně pořád jim fandím a od krvavé svatby čtu Píseň už jenom s proncipu a abych věděl jak to skončí, také mě děsí klesající kvalita.
Favoritem pro mě byl Eddard, s Robbem a Jonem, ale poslední dobou jasně vede Brienne a Jaime...
Přiznám se že od začátku sjem fandil Starkům a vlastně pořád jim fandím a od krvavé svatby čtu Píseň už jenom s proncipu a abych věděl jak to skončí, také mě děsí klesající kvalita.
Favoritem pro mě byl Eddard, s Robbem a Jonem, ale poslední dobou jasně vede Brienne a Jaime...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Za to Arianne je zlatíčko. S tou si aspoň ještě užiješ, než se ráno probudíš a zjistíš. Že je trezor prázdný, konto vynulované a espázetku tvého jaguára naposledy spatřili na hranicích země.
Až na to, že ta dáma v Austrálii si vyrobila speciální nástroj z držáku na toaleťák (ne, to není vtip)
Crocuta: válka Sansa vs. Dany už tu byla. :-)
Asi bych volila 1) Jon (ať to šokuje :D), 2) Arianne, 3) Davos :D
meno:Cătălina Lavric a tym čo poznaju rammstein áno. Je z toho videa ktore si myslite
To máš jak u chlapů - Tom Hiddleston taky není typický krasavec, ale ten náboj! Prostě síla :D.