Mi to rozhodně vadí... Už teď tu bezcílně brouzdám a nervózně okusuju kávesnici s očekáváním dalšího komentáře u své povídky... a moc dobře tuším, že tohle bude "pád roku". Opět si věřím na druhé místo, tentokráte od konce. :o) ... takže mě napadá, že to nebude až tolik vadit, když se to protáhne (ale příště by to chtělo říct dříve, protože jsem to čtení docela lámat přes koleno a v několika případech jsem to možná hodnotil unáhleněji, než by zasloužilo, ale to už nezachráním).
Kdybys to - ty sám - řekl o pár dní dopředu, tak není problém, aby se termín posunul o pár dní. S tím tady nikdy nebyl problém. Alek je laskavý velitel. :-)
Vzhledem k tomu, že s úderem dnešní půlnoci končí posunuté hodnocení povídkové soutěže, a budeme-li doufat, že někdo nepožádá o další odklad, existuje reálná šance, že by Alek mohl o víkendu zveřejnit výsledky. :-)) Nevidím důvod, proč neříct, že si myslím, že znám autory povídek čísel 1, 2, 6, 7, 8, 9, 10, 13, 15, 16, 17, 18 a 19. :-) Pokud si myslíte, že se pletu a neuhodl jsem vás, můžete mi drsně vynadat v PM. :-) V případě, že jsem uhodl, dáváte fant. :-) Odhlasováno už mám, takže o nic nejde.
Komentáře
Tak řekněme zatím do úterní půlnoci.
Nevidím důvod, proč neříct, že si myslím, že znám autory povídek čísel 1, 2, 6, 7, 8, 9, 10, 13, 15, 16, 17, 18 a 19. :-)
Pokud si myslíte, že se pletu a neuhodl jsem vás, můžete mi drsně vynadat v PM. :-)
V případě, že jsem uhodl, dáváte fant. :-)
Odhlasováno už mám, takže o nic nejde.