AGOT hraní v Praze

upraveno 2. května 2013 v Deskové hry
Máte chuť a čas zahrát si deskovku AGOT v Praze? Dejte vědět, momentálně jsou ve hře zítřek či pozítří.

Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.

CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.

KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.

Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.

KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.

!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
1202123252628

Komentáře

• upraveno 4. srpna 2012
    sveva: Slusne se zeptejte, jestli to nebude vadit. Nebude, klidne prines:-)
  • JayJay
    upraveno 6. srpna 2012
    Pondělí předtím nevím o moc víc něž před těmi dvěma týdny, ale což, nepodělalo se to beze mne v práci za 14 dní, tak to jednu useknutou směnu taky přežije... Tak tam budu na 16:00 a hotovo.
  • upraveno 6. srpna 2012
    ok, tak zítra v 16 v Ruspině.
  • upraveno 6. srpna 2012
    Musím se hrozně moc omluvit, ale bohužel jsem odpolední směnu kterou jsem měla mít v době dovolené vyfasovala teď. Bohužel měnit nemohu, neb lidé jsou na dovolených a stavy operátorů jsou mrzké. Tak snad příště. :-(
  • upraveno 6. srpna 2012
    Zítra v 16 v Ruspině se těšim.
  • upraveno 6. srpna 2012
    No tak snad i tak nás tedy bude dost. Sledoval jsem tu organiaci zpovzdálí, tak jsem z toho nesvůj, nevim kdo má dorazit, kdo donese hru... tak snad se tam tedy nějak sejdeme :-)
  • upraveno 6. srpna 2012
    Hru donesu já. :-) Hm, to abych přišla včas, co... :-)
  • upraveno 6. srpna 2012
    Neboj, pokud platí účast zappera (?), tak nemůžeš přijít poslední :-)
  • upraveno 6. srpna 2012
    Tentokrát už musím doraziť na čas :P,
    btw mám zobrať house karty zo starej edície so sebou?
  • upraveno 7. srpna 2012
    Zappere, máš čas, dneska budu meškat já. Ale vy stejně budete jistě vysvětlovat pravidla :-)
  • upraveno 7. srpna 2012
    Vy jste se ani nepřihlásili o tu odměnu! :-) No, stejně byste měli smůlu, protože jsem sice upekla Sansiny citronové koláčky (podle receptu Inn at the crossroads), ale vůbec, vůbec se nevyvedly... :D Nechtěla jsem vás hned napoprvé otrávit.
    Tak snad příště, a lépe, podle nějakého osvědčeného receptu.
  • upraveno 7. srpna 2012
    Ja si rikal, ze jsem asi prisel pozde :-)
  • upraveno 27. srpna 2012
    Tak vyukova hra dopadla podle vseho dobre, ale na klasickouse nedostalo. Kdy si dame particku?:-)
  • upraveno 8. října 2012
    Ahojte, kamarad si poridil deskovou hru agot a celkem nas to zaujalo, poradate nekde nejake srazy i pro zacatecniky nebo je vase komunita striktne uzavrena pro "profesionalni" hrace? Radi bychom se podivali jak se skladaji deckbuildy a posunuli nase dovednosti trochu dal. Kdyby nekdo chtel zkusit hrat snami, budeme jen radi. :) A omlouvam se pokud pisu offtopic, jsem v praci a nemam moc cas to zde procitat...jen zkousim stesti :)
  • upraveno 8. října 2012
    a ide o deskovku, alebo o kartovu hru?
  • upraveno 9. října 2012
    Ahaaa, omluva...jde o karetni hru :)
  • upraveno 9. října 2012
    V tom pripade jsem asi uplne spatne...tak nic :D
  • upraveno 20. října 2012
    Nekde tu kdysi Lubos psal o pravidlech, jak hru omezit pro pet hracu a vybalancovat ji. Nemohu to tu jiz najit, nepamatuje se nekde jeste, kde to bylo?

A btw. nechce si jeste nekdo zahhrat? Mam i rozsireni Dance with Dragons.:-)
    Nie je čas :P
    Zappere, to jsi v ty posilce uz tak casto? ;)
    Ani nie, ale nejak mi to teraz nevychádza, aby som zabil jedno celé popoludnie AGoT-om. Ale určite by som chcel zahrať to nové rozšírenie :P
  • upraveno 21. října 2012
    Jsem na tom podobně. Rád bych, ale v listopadu musim dokopat do finále diplomku. A ještě do toho spustit nový IF apod. Dřív jak v prosinci se nikam kloudně asi nedostanu... ale třeba mě přesvědčíte :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 21. října 2012
    Aqwarty napsal(a):

Mam i rozsireni Dance with Dragons.:-)

Cože? Ono je rozšíření DwD?
  • upraveno 22. října 2012
    Starting positions

Začiatočné rozostavenie. Zaujímalo by ma, aké sú tam pravidlá, pretože Greyjoy a Tyrell tam vyzerajú až nechutne silne. A hlavne nové house karty ešte nie sú nikde upnuté. :(
    upraveno 22. října 2012
    Aha, to je jen takový balíček s kartičkami a pravidly. Ale to je moc zajímavé. Takový scénář simulující pokud možno přesnou situaci z knihy. Taková rozšíření byla už i dříve?

To je masakr, Tyrellská flotila v Shipbreaker Bay a železňáci mají flotilu na maximu. Ještě mohly být v balení růžové figurky místo těch bílých :D
    Ale myslím, že je to docela vyvážené. Greyjoyové mají sice hafo lodí, a proti nim jedna červená, ale zase mají jen Pyke a loděmi žádné další hrady neobsadí. A Tyrellové mají docela těžkou pozici. Sic obraný rod, ale bez silné diplomacie půjdou rychle pod kytky. Martellové mají v podstatě jen jednoho souseda a karty určené k vyčkávání. A Starkové mají celkem slušnou počáteční armádu. Ale za Baratheony bych teda hrát nechtěl. I když ta čtyrka ve Storm's Endu docela budí respekt.

Edit: Hraje se to prý jen na 6 tahů a našel jsem i seznam House Cards
    Co k tomu dodat. Ramsay a Walder jsou pořádný zabijáci. Chudáci Tyrellové mají zase prd, ale Margaery má aspoň konečně sympatickou obrannou schopnost. Naopak Doran má poprvé sílu 4 a né 0 nebo -1 jako dříve, ale samozřejmě to má malý háček. A vůbec ty Martellský karty jsou zajímavý. Mno a když mají seveřané zabijáky, Stannis má na své straně ještě větší. Kombinace Jon-Mance-Melisandra je pro seveřany jistá zkáza. A hned to za ty jeleny nevypadá jako marná hra.
    zaujímavé!
    No je to rozhodne celé zaujímavé, len mi prídu rody bez flotíl aj napriek dobrým rodovým kartám mierne odsúdené do záhuby. Ale možno je to len zdanie :)
  • To je fakt pěkný a zaráží mě, že mě to zcela minulo, ale asi neni divu, když je to teda asi fan rozšíření. Zappere a spol., nemáte chuť urobit nějakou českou variantu? :-)
    upraveno 26. října 2012
    To není fan. To je oficiální.
  • sakra, jak mě to mohlo minout? :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.