Hra o trůny bude mít 3. řadu!

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
Hra o trůny bude mít 3. řadu! Konečně to bylo oficiálně potvrzeno.

Dle vyjádření GRRM na blogu bude mít série opět 10 dílů a bude...

Číst celý článek zde
1151618202135

Komentáře

• upraveno 21. října 2012
    Ber to z pohledu šéfů studia.. jak by král Robb k silné ženě přišel? Z knížky ne.. takže mu jí musí "nafasovat" jinak. Dát tam šlechtičnu? Logické řešení, ale je třeba se podívat na okruh diváků, aby se z postavou mohli stotožnit. Ok, musí vypadat jako "holka z lidu". Ale jak by si král všiml "holky z lidu"? Musí to být něco čeho si každý všimne a každý váží. A co je to v dnešní době? Ejhle doktor.. a v té době to byl ranhojič. Ok, bude to "holka z lidu" ranhojička :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 21. října 2012
    Vlcacka napsal(a):

No tak jsem asi divná, ale řezat lidem zaživa nohy můj sen nebyl.

Ale určitě jsi snila o tom, že zahodíš teplé místečko v luxusním rodinném zázemí a vydáš se na potulku světem, kde budeš pomáhat trpícím vojákům a otvírat si hubu na kdejakého vojevůdce, který se ti připlete do cesty. Neříkej že ne, o tom sní každá!
    Nevada: No celý svůj život, má drahá, celý svůj život. :-) A navíc kdyby to byla silná romantická ženská osobnost, tak se nenechá vošustit na druhým randeti a nebouchne do toho hned vzápětí. Kde je nějaký cukrování, nějaký dvoření? Takhle to vypadá zase lacině šlapkoidně.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 21. října 2012
    Vlcacka: Přesně, měla dělat chvíli drahoty, aby o ni její "princ" musel bojovat a dokazovat svoji lásku.
    Holky, byť Vaše pohoršení chápu, tak bych trošku doporučil si přečíst pár životopisů vojáků a vojáček. Ty milostné životy měli trochu zrychlené .-)
    skelet napsal(a):

Holky, byť Vaše pohoršení chápu, tak bych trošku doporučil si přečíst pár životopisů vojáků a vojáček. Ty milostné životy měli trochu zrychlené .-)

Pohoršení to není, jen do už tak zkratkovitého roztříštěného děje napajcovali další zbytečný element. Copak je v Písni málo postav i bez nich?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 21. října 2012
    Vlcacka napsal(a):

Nevada: No celý svůj život, má drahá, celý svůj život. :-) A navíc kdyby to byla silná romantická ženská osobnost, tak se nenechá vošustit na druhým randeti a nebouchne do toho hned vzápětí. Kde je nějaký cukrování, nějaký dvoření? Takhle to vypadá zase lacině šlapkoidně.

Tak na drahoty mám svůj názor... :)
    flanker.27 napsal(a):

Pak to ale není romantická postava. :-)
    upraveno 21. října 2012
    flanker.27 napsal(a):

Tak ony jsou taky drahoty a drahoty. Soulož při první návštěvě stanu mi nepřijde úplně v pohodě.
    upraveno 21. října 2012
    Honí kohout slepici okolo stodoly a slepice si říká "Eště dvě kolečka aby si nemyslel že jsem kurva..."
    Krisa napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

Tak ony jsou taky drahoty a drahoty. Soulož při první návštěvě stanu mi nepřijde úplně v pohodě.
    Přesně tak jsem to myslela, trocha zdrženlivosti by neuškodila, kor když se dobojovalo a víceméně se v tu dobu řešil snad jen ujo Chajme.
    možno sa "mimo" kamery stretli viac krát
    upraveno 21. října 2012
    flanker.27 napsal(a):

Honí kohout slepici okolo stodoly a slepice si říká "Eště dvě kolečka aby si nemyslel že jsem kurva..."

Tak nějak :)
    upraveno 21. října 2012
    V tomhle jsem asi na temný straně síly. S Eliškou jsme "skončili ve stanu" při první příležitosti (3. rande, týden od počátku chození) a bylo z toho úžasných romantických 10 let...
    upraveno 21. října 2012
    flanker.27 napsal(a):

V tomhle jsem asi na temný straně síly. S Eliškou jsme "skončili ve stanu" při první příležitosti (3. rande, týden od počátku chození) a bylo z toho úžasných romantických 10 let...

Znali jste se předtím?
    Flanker: krásně napsáno :D
    Vlcacka: ono problémem je, že tělo potřebuje nějak odreagovat stres po boji. Což vojáci dělají obvykle jen několika způsoby - chlastem/drogami, sexem, případně vybíjením si agresivity na okolí. A to samé platí i u vojenských doktorů, on ten MASH nebyl moc přikrášlen ;)
    upraveno 21. října 2012
    Em, necelej měsíc.
    flanker.27 napsal(a):

Jo ale vsadím se, že jste toho předtím naklábosili víc než Robb s Talisou, než na to vlítli. A asi tvoji ženu žádnej scénárista nepasoval do role silná romantická hrdinka pro seriálovýcho hezounka.
    Holky doporučuji si přečíst životní osudy třeba stíhačů ze 68.noční stíhací perutě. Asi by jste se divili jak brzo na to vlítli, a jak dlouho to některým vydrželo. Některým až do konce života (v důchodovém věku)
    skelet napsal(a):

Flanker: krásně napsáno :D
    Vlcacka: ono problémem je, že tělo potřebuje nějak odreagovat stres po boji. Což vojáci dělají obvykle jen několika způsoby - chlastem/drogami, sexem, případně vybíjením si agresivity na okolí. A to samé platí i u vojenských doktorů, on ten MASH nebyl moc přikrášlen ;)

Jasný, adrenalin a testosteron je v tomhle případě asi dost vybuchující směska, ale romantická silná postava když se tam všichni buď osouloží nebo zabijou nebo jedno i druhé dohromady je prostě setsakra protimluv. To už má víc romantiky v sobě i ta Sansa.
    upraveno 21. října 2012
    flanker.27 napsal(a):

Em, necelej měsíc.

No to je ale furt víc, než chvilička po bitvě...
    upraveno 21. října 2012
    Vlcacka: Já ani nevim, jestli jsme toho moc předtím naklábosili, my se potkali a došlo takřka okamžitě na oboustranné sympatie, přičemž jsem já, nezkušený mlaďoch (Eliška prostě byla první a poslední) si nenechal utéct holku, na kterou líčili (a slintali) všichni okolo. Nevim, jak Eliška odpovídala představám seriálového scénáristy, mejm ale dokonale.

Krisa: Podotýkám, že za ten měsíc jsme se viděli (a to opravdu jen viděli) asi třikrát. Jak jsme si mohli promluvit, tak jsme spolu začali i chodit...
    Flankere jenže některý věci jsou v realitě jiný než v seriálu, já nejsem žádný bláhový romantik, vlastně mi romantické filmy krom pár výjimek hrozně vadí, jsem spíš cynická, ale rozčiluju se hlavně nad tím, jakej je Talisa ubohej oslí můstek a na ten typ postavy, kterou z ní dle Nevady chtěli mít, je nefunkční. Podle všech klišé a Amíci klišé milujou, Talisa NENÍ romantická postava.

Tak a teď je ze mne frigidní můra, nic chudáčkovi Robbovi nedopřeju...
    upraveno 21. října 2012
    flanker.27: OK, já neříkám, že je to špatně, jen se mi to takto podané v seriálu prostě moc nelíbilo.
    upraveno 21. října 2012
    Já nemám proti romantice nic, pokud to neni hloupý (což po hříchu asi tak 90 % romantické tvorby je...).
    Hmm, ne, už jsem to psala několikrát a zopakuju. Ta story s Robbem a Talisou není romantická, je o tom, jak Robb osouloží exotickou holku, protože mu hrklo v péru (jak to už někdo přede mnou napsal) a považuje to lásku, pročež bez přemýšlení zavrhne svoje povinnosti a čest. Vykoupit to můžou snad jenom nějakým zlepšením ve třetí sérii, abych jim tem vztah věřila. K Talise jako postavě se snad ani nebudu vyjadřovat, nechci vám kazit náladu poukazováním na všechny nelogičnosti ohledně scén s ní i jejích motivací.
  • upraveno 22. října 2012
    svoa00: Děkuju! :-)
    skelet napsal(a):

Už to tady někteří psali. Talisa vznikla na základě "požadavku trhu" vytvořit další silnou "romantickou" ženskou postavu s níž by se mohla ztotožnit část ženských divaček. Což by u "nudné" Jeyne nemuselo platit. Tak to sice vznikla klišovitá postava, ale ta nasere jen čtenáře, nikoliv diváky četbou neposkvrněnými.

Aha, vďaka, teraz to už chápem... Ale nemám ju o nič radšej :D Je pekná a tak, ale nesedí mi tam :/ Keby aspoň pochádzala z mesta, ktoré predtým ukázali alebo keby aspoň trocha načrtli Volantys skôr tak by mi to neprišlo tak rýchlospravené...
    svoa00 napsal(a):

Hmm, ne, už jsem to psala několikrát a zopakuju. Ta story s Robbem a Talisou není romantická, je o tom, jak Robb osouloží exotickou holku, protože mu hrklo v péru (jak to už někdo přede mnou napsal) a považuje to lásku, pročež bez přemýšlení zavrhne svoje povinnosti a čest. Vykoupit to můžou snad jenom nějakým zlepšením ve třetí sérii, abych jim tem vztah věřila. K Talise jako postavě se snad ani nebudu vyjadřovat, nechci vám kazit náladu poukazováním na všechny nelogičnosti ohledně scén s ní i jejích motivací.

Možno, že podobne to bolo aj s Jeyne. Teda možno na nich nadávame, ale účel to splnilo.
    upraveno 22. října 2012
    Dneska už prostě nikdo nevěří na rozvinutou kompatibilitu na základě prvotní identifikace :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.