Sansa Stark

upraveno 23. května 2011 v Sumáře kapitol

A zde je převyprávěnka s mými veskrze zaujatými komentáři. Buďte shovívaví. :wink:

11112131517

Komentáře

• upraveno 25. března 2012
    Thule: Toho jsem si vědom. Je to škoda, ale stejně myslím že těch nebezpečných svateb už bylo dost.

Montezuma: A raději i nějakou zbraň. Pasivní obrana někdy nestačí ;-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 25. března 2012
    Thule napsal(a):

Speedy: jenže aby sňatek a tím její právo na Údolí Arryn bylo naplněno tak to něco by se mezi nima muselo stát.

Ne nezbytně. Církev může nenaplněný sňatek zrušit, ale nikde není řečeno, že automaticky rovnou neplatí. Pokud by nikdo její právo jako manželky dědice nenapadl, tak je všechno v pořádku. A kdo by se odvážil napadnout práva mladé truchlící vdovy, které zabili manžela před jejíma očima na svatební hostině? Zvlášť když má ta vdova za zády Malíčka ;)
    Nevada: No, myslím že vražda přímo na svatbě by byla jako pěst na oko... To už by jim muselo dojít, kdo za tím stojí... Navíc, pokud se pamatuju, tak Roycové Petyra moc v lásce nemají.
    to Nevada: Církevní zvyklosti je věc jedna a laické zvyklosti věc druhá. Malíček sice dokáže mnohé, ale do Tywinovy "nemoci z vítězství" má zatím dost daleko a politika dokáže divy - stejně jako "společenský" přešlap typu "ano, vím že zvyklost síly zákona říká A, ale já bych radši naprosto neslýchané B" (na to koneckonců dojela už zmíněná Jana Greyová). Malíček si sice umí dělat přátele, ale pokud by došlo na přímou konfrontaci s Bronzovým Yohnem a jeho skupinou za předpokladu hrubého porušení zvyklostí, skončí. Možná na větvi.
    heavy_head napsal(a):

Myslím, že Malíček bude chtít Sansu pro sebe - a to mu zlomí vaz.

Zajímavé by bylo, kdyby se při Malíčkově pokusu o získání Sansy objevila Sansina mamča..to by nebyl zlomený vaz, ale infarkt :)

Isca napsal(a):

heavy_head napsal(a):

Myslím, že Malíček bude chtít Sansu pro sebe - a to mu zlomí vaz.

Zajímavé by bylo, kdyby se při Malíčkově pokusu o získání Sansy objevila Sansina mamča..to by nebyl zlomený vaz, ale infarkt :)
    Tak to by byla epická scéna! :-D
    Proboha, hlavně už žádný scény s mrtvou Cat, měli by ji odsoudit jako halucinaci a už o ní nikdy víc nemluvit.
    Isca napsal(a):

Myslíš něco jako tady vpravo dole? :D
    sansasandorpetyr+zombiecat by Unleashing
    A Cat mu řekne: "Zavři oči, brouku..." a fik :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 25. března 2012
    Ale já ji Malíčkovy ze srdce přeji. Ať si tu Cat vezme když ji miluje. Ať spolu žijí šťastně až do smrti.
  • upraveno 26. března 2012
    No spíše Sansu v údolí naštíví Brynden Tully.
    šedostín napsal(a):

No spíše Sansu v údolí naštíví Brynden Tully.

To je sice možné, ale obnášelo by to mnohem méně legrace. ;D
    upraveno 26. března 2012
    Miss Utahraptor napsal(a):

To je sice možné, ale obnášelo by to mnohem méně legrace. ;D

Možná ne, pokud pochopí co za vítr od Malíčka vane :)
    Nevada napsal(a):

Možná ne, pokud pochopí co za vítr od Malíčka vane :)

Představa "jeté" UnCat vrhající se na Malíčka mi připadá mnohem komičtější, než tatáž představa s Černou rybou v hlavní roli. A to i kdyby u toho zuřivě máchal mečem. :)
    upraveno 26. března 2012
    Já doufám, že by ho Tully nejdřív pěkně zmlátil, pak trochu přidusil, párkrát nakopal a pak ho někde utopil.
    Já doufám, že by ho Tully nejdřív pěkně zmlátil, pak trochu přidusil, párkrát nakopal a pak ho někde utopil.
    To bys byla ještě hodně milosrdná. Já bych raději viděla romantickou scénku Malíček+ Ramsay.
    upraveno 26. března 2012
    Lepší Ryba v hrsti než Smraďoch na střeše. Nechat ho naživu moc dlouho znamená, že by se tomu hadovi mohlo podařit nějak vyvléct. Nejlepší řešení je trochu si pohrát a pak to rychle skončit.
    Nevada napsal(a):

Ryba učí plavat? :D
    Brynden Tully má bohužel u Martina víc šancí bejt POV postava prologu Vichrů zimy. Dávám určitou šanci tomu, že je někde s Jeyne, ale jako roztomilej zrzavej dědic severu bude muset eventuálně posloužit Rickon. Brynden mi totiž nepřišel jako někdo, kdo bez jakýhokoliv plánu čeká, až mu hrad obklopí nepřátelská armáda.
    On Brynden může nejsnáze získat armádu, právě v Údolí jako regent svého prasynovce.
    šedostín napsal(a):

On Brynden může nejsnáze získat armádu, právě v Údolí jako regent svého prasynovce.

To by se právě nejdřív musel zbavit Malíčka. A ten se jen tak vyšoupnout nedá.
    Proč by se měl nechat vyšoupnout? Pokusí se využít proslulého hrdinu a (snad) schopného generála Bryndena pro dobro Údolí, rodin Starků, Arrynů a Tullyů (a možná i Baratheonů). A své vlastní zabezpečení. Koneckonců, z mládí se dobře znají :)
    Chrochto, krmíme tu trola? :D
    Ví někdo z postav vůbec (kromě Alayne, která to má jako součást vzdělání, Varyse, který to má v popisu práce, a Neda, který už to nikomu nevykecá ) že Malíček je záporák? Připadne mi totiž, že zbytek ho vnímá stále jen jako tu užitečnou figurku, která umí sehnat peníze, v zásadě neškodnou.
    Myslím, že Tyrion ví, že je ééé, neřád... Někde to zmiňuje v souvislosti s tím, že dát mu Harrenov nebylo moc chytré, protože to není jen prázdný titul.
    upraveno 26. března 2012
    Neví. Lysa už si zaplachtila a nejspíš stejně nevěděla zdaleka všechno. Tyrion měl jen podezření - a ten je navíc zatím taky ze hry.
    Myslím, že každého, kdo měl šanci se to dozvědět, už zobou vrány. :)
    upraveno 26. března 2012
    Miss Utahraptor napsal(a):

Myslím, že Tyrion ví, že je ééé, neřád... Někde to zmiňuje v souvislosti s tím, že dát mu Harrenov nebylo moc chytré, protože to není jen prázdný titul.

Jj, Tyrionovi postupně docházelo, že Malíček je mnohem víc než jen oddaným služebníkem koruny. Jenže když se rozhodovalo o odměnách, tak ležel v bezvědomí po Černovodě. A ještě mu ten neřád stihl hodit na krk rozkradenou státní pokladnu.
    No však je jasný, že Malíček se zase někomu bude lísat do přízně. To je právě ta šance pro Sansu. Chtělo by to vyargumentovat všechno, co udělal, plus pokud možno nějakou tu inkriminující listinu a Malíček bude čumět, co ta jeho panenka dělá ;)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 26. března 2012
    Nevada napsal(a):

Lysa už si zaplachtila

Teď jsem si představil jak Lysa sviští z Hnízda dolů. Z šatů křídla a křičí: "I am Batman!"
    A vůbec. Jaký máme důkaz o tom že je Lysa mrtvá? :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.