Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize

Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.

Dobrá kvalita obrazu.

Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.

Efektní vizuální podívaná.

Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.

Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:

1132133135137138394

Komentáře

• @flanker.27 Podle hesla s čím kdo zachází, tím také schází, je všechny zabijeme na Arizoně. Kdy? 7.12.1941. Musí to vypadat jako nehoda, takže prosím o pomoc všechny kdo mají v Japonsku nějaké obětavé přátele.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Everett_Young: Zapnul jsem přísné růžové brýle a stejně pořád vypadá jako děvka, jen není svlečená. :-?

@Arutha2321: Stačí se v průběhu červeného koberce podívat do diskuze na csfd a on už se tam nějaký funkční odkaz na stream objeví. Já jsem to sledoval živě poslední tři roky a letos na to už peču.
  • @Montezuma3 Musel bys vidět seriál. Možná tak vypadá, ale rozhodně se tak nechová.
  • paulczpaulcz zima se blíží
    @Montezuma3 já jsem viděl jen ty minulé (které jsem celé ani nedokoukal) a pak s Hugh Jackmanem, které byly skvělé.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Everett_Young 7.12.1941 jsem prošvihnul. Ovšem ten den ještě Japonsko obětavé přátele hledat nemuselo, stačil dobrý výcvik a kvalitnější letadla.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 24. února 2013
    @JoeGyry Jop, Vanilla Ice vypadá plastikověji než želvičky, má strašidelný zuby a to je měkké "dž" mě dlouho strašilo ve snech. A ještě ke všemu je to prznitel Under Pressure!
    A úplně nejhorší je, že se neumím tak frajersky točit jako on :D
  • @Krisa Heh ten song už mám asi 2 roky ako zvonenie, na SMS mam Ice Ice Baby :X
    @JoeGyry Ty jsi démon :D
  • já mám jako sms vyzvánění tohle :twisted:
    @Dreamer To je super :D Já mám kočku do kotle.
    Na SMS nějaké dlouhé ne?
    upraveno 25. února 2013
    @Arutha2321 Na ty oscary nakonec doporučuju Monteho návrh, ty stránky ABC jsou strašně pomalé. http://www.csfd.cz/film/330165-85-annual-academy-awards/diskuze/
    Dva servery ze tří tvrdí, že v kategorii Nejlepší střih zvuku vyhráli dva filmy společně:
    Skyfall
    Zero Dark Thirty

Ten třetí tvrdí že jen Skyfall. Jsem lehce zmaten :-k
  • Tady jsou výsledky hezky pohromadě:
    http://www.csfd.cz/novinky/3159-oscars-2013-vysledky/

Nechci hanit kvality filmu Argo (ani jsem ho sama neviděla), ale oscarová komise zase jednou prokázala slabost pro aktuální (americká) témata. Mohli by z toho přestat dělat světovou událost.
  • Nakoniec som to prespal. :D Ale ďakujem všetkým za tipy. :)
    upraveno 25. února 2013
    Argo jsem viděl, líbilo se mi to, ale oscar za nejlepší film?

Jinak show to byla povedená, viděl jsem teda jen polovinu (chtělo se mi spát) :). Seth MacFarlane pobavil. + Kirk (Star Trek) na začátku :D
  • Jako vždycky jsem ještě neviděla ani jeden z oceněných filmů.
    Překvapila mě ale Jennifer Lawrence. Mladá herečka, co začíná v komerčním velkofilmech, takové si na Oscara málokdy sáhnou.

Maliny prý vyhrál Twighlight, to nebyl loni horší film? :-D
    @BenNevis Já viděla jenom ten film Jennifer Lawrence a ten se mi líbil. JL fandím a přijde mi strašně krásná a poslala do hajzlu ty, co jí říkali že je tlustá, což mi přijde sympatické.
  • @BenNevis Poslední Twilight film vybojoval na Malinách vítězství nad Bitevní lodí a novou komedií Adama Sandlera. Akorát Bill Condon jako režisér posledního Twilightu je IMO oběť haterství.
  • @svoa00 Bitevní lodi bych to klidně dala, blbější film jsem dlouho neviděla. :-)
    Oni si vždycky vyberou nějakou hezkou a dobře obsazovanou herečku a vylévají si na ni mindráky. V minulých letech to byla např. Megan Fox nebo Jessica Alba.
    A nejhorším filmům ty anticeny taky nedávají, ale nejhorším známým filmů. :-)

@Krisa Nespočítáš herečce všechna žebra, tak je hned tlustá. :-) Snad už ten trend pomalu odchází.
    BenNevis napsal(a):

Bitevní lodi bych to klidně dala, blbější film jsem dlouho neviděla. :-)

Co Piranha 3DD? Já teda neviděla ani Twilight, ani Bitevní loď, ani Piranhu, ale kdybych se musela rozhodnout, které 2 filmy ze 3 musím vidět (jinak mě někdo zabije, sebere mi postel, roztrhá mi nejoblíbenější pyžamo...), tak rybičky by tam nebyly :)
  • Oni si vždycky vyberou nějakou hezkou a dobře obsazovanou herečku a vylévají si na ni mindráky. V minulých letech to byla např. Megan Fox nebo Jessica Alba.
    :roll:
  • @Everett_Young asi vidíš v anticenách větší smysl než já. ;-)
  • @BenNevis Asi si myslím že jedna ze dvou hereček které si jmenovala dostala malinu oprávněně ;-)
  • Everett_Young napsal(a):

@BenNevis Asi si myslím že jedna ze dvou hereček které si jmenovala dostala malinu oprávněně ;-)

Klidně obě, já si nemyslím, že jsou to bůhvíjaké dobré herečky. :-D Stejně je to chyba režiséra, když z herců nevyšťaví pořádný výkon.
    Akorát že v Oscarech většinou vyhraje/má nominaci film, který u nás ani neběžel v kinech, zatímco malinu vyhraje mainstream a ne béčko, co šlo rovnou na DVD.
    Samozřejmě že jsou mnohem horší filmy než twilight, ale když dají malinu filmu který nikdo nezná, nikdo ho neviděl ani ho nikdo nikdy vidět nechce, tak se tomu ani nikdo nezasměje. Takže dávají maliny jen známým filmům.

Jennifer je tlustá?
    image
    A první co hrálo v rádiu když jsem přišel ráno do kanceláře? Samozřejmě Skyfall :-)
    Montezuma3 napsal(a):

Jennifer je tlustá?

To je stejné jako u Liv Tyler a Kate Winslet - o nich se taky psalo, že jsou tlusté a kdyby zhubly, tak by měly víc rolí. Nechápu to, mě připadají všechny 3 božské a být chlap, tak je miluju :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.