Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize

Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.

Dobrá kvalita obrazu.

Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.

Efektní vizuální podívaná.

Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.

Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:

1129130132134135394

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Lady Sansa Tarinto má svůj vlastní filmový žánr - buď ho miluješ, nebo nenávidíš :)
  • Anebo taky jak kdy :-D
    Lady Sansa napsal(a):

Anebo taky jak kdy :-D

To nevím - s něčím mezi jsem se zatím asi nesetkala. Tarantino je jak olivy :D
  • Já myslím, že jsem to přesně já. Ale zase teda musím říct, že jsem viděla Parchnty a Kill Bill, to je všechno :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Já byl schopnej přežít jen Jackie Brown jako relativně normální film. Cokoli jinýho mi působilo vyloženě fyzickou bolest.
    @flanker.27 A jíš olivy?
  • K olivám se dá projíst, to se musí pořád zkoušet a nakonec se z "fuj" stane "mňam" :) Teď už zvládám i olivy s různou náplní a nejlepší jsou ty s mandlí. S Tarantinem to asi bude horší, u Pulp Fiction jsem usnula, Kill Bill mi stačil jednou, přemýšlím jestli má cenu zkoušet Djanga.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Krisa Na chlebíčku :)
    Já olivy neustále plivu, ale Tarantina zbožňuju, tak právě zjišťuju, jestli to má na to nějaký vliv :D
  • Olivy miluju (ale teprve asi 3 roky, dřív jsem je nevzala do pusy), od Tarantina jsem viděla jen Pulp fiction a jediný co z toho filmu podle mě stojí za to je soundtrack, jinak mi to přišlo příšerný :D Ale tak třeba se k tomu taky dopracuju :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Olivy nesnáším, Tarantinovy filmy se mi dosud převážně líbily, i když na Grindhouse jsem se nedonutila podívat a Jackie Brown mě dosud míjela. A Djanga považuju za průměrný a zbytečně natahovaný film.
    Pokud flankerovo "na chlebíčku" uznáme jako jedení oliv, tak zatím platí "obliba oliv znamená neobliba Tarantina" a naopak :D
  • upraveno 17. února 2013
    Zajímavý průzkum :-D Olivy taky nesnáším (vždycky jednou za pár let vyzkouším, jestli už jsem k nim dozrála, ale po posledním pokusu - letošním - jsem usoudila, že se to asi nikdy nestane :-) ) a Tarantino se mi taky většinou líbí :-)
  • Zvládnu obojí, ale radši Tarantina než olivy. :-)
  • Pulp Fiction se mi líbilo, Kill Bill mi připadal strašný, víc jsem myslím od něj ani neviděl, čehož ani moc nelituju.
  • upraveno 17. února 2013
    Zajímavý že první film, který jsem viděl od Tarantina byl film Gauneři(Reservoir Dogs) a to mi bylo asi 14 a nevěděl jsem vůbec, že nějakej Taratino existuje.Film byl zvláštní.Jediný co si z něho pamatuji bylo:Film se odehrává v jedný mísnosti + flashbacky "co se událo před mísností".Dále Policajt a jeho úříznutý ucho.Jako další jsem viděl Kill Bill(když vyšel na VHS).Následovala Kill Bill 2 v kině.Po hodně dlouhý době, kdy jsem zjistil že existuje Tarrantinův Pulp Fiction, jsem film dlouho odklád s otázkou: "Co na něm všichni vidí?".Jednou pozdě ho večer dávali, tak jsem se na něj koukal.Nějak mě to neoslovilo, šel jsem po první reklamě spát.Po další dlouhý době do(CCA 2011) jsem se k němu vrátil .Po té nasledovali Hanební pancharti.
  • Pulp Fiction je výborný film. To samé Kill Bill (je o dost lepší než dvojka). Ty jeho ostatní filmy jsou ok, hodně kvalitní, ale že bych je nějak extra žrala, to ne.
  • Možná by stálo za to prvně zkusit Tarantinovu slabší kopii - Rodrigueze.
    @Everett_Young Na Rodrigueze mi nesahej! Miluju jeho Od soumraku do Úsvitu, Fakultu, Desperada a Sin City!
    http://fanzine.topzine.cz/star-wars-potvrzeno-harrison-ford-se-vrati-na-platna-jako-han-solo

Mám ráda Harrisona Forda, ale po potvrzení zprávy, že Abrams bude točit Star Wars je tohle další těžká rána. Začínám se výsledku fakt bát.
  • Ja milujem olivy a Tarantinom som skoro nepolibena - nic okrem Pulp Fiction moje oci nevideli
  • A co tam Han Solo bude dělat? Chovat vnoučata?
  • @Nevada Ber to tak, že když tak tu trilogii zavrhneš jako novou trilogii
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 17. února 2013
    Záleží na tom kdy se budou SW odehrávat. Zajímal by mě jestli to bude až po
    invazi Yuuzhan Vongů
    nebo před.

@Blackfish Věř mi že s jeho dětmi popřípadě vnoučaty by ses setkat nechtěl.
    Já se obávám, že budou cestovat v čase.
  • @Nevada :wall:
  • @Everett_Young nevyjadrili sa že budu uplne ignorovať komixy a knihy?

Aj mňa napadlo to cestovanie v čase práve kvôli tomu že to urobil aj v Star Treku ale snáď sa nebude opakovať.
  • Everett_Young napsal(a):

Záleží na tom kdy se budou SW odehrávat. Zajímal by mě jestli to bude až po

invazi Yuuzhan Vongů
    nebo před.

@Blackfish Věř mi že s jeho dětmi popřípadě vnoučaty by ses setkat nechtěl.
    Forda nebo Hana Sola (Je to reference na komixy a knihy? uniká mi něco?)

• @Blackfish S dětmi Hana Sola by ses potkat nechtěl a ano, je to reference na knihy a komiksy.
  • Ježiš... to Lo Imposible jste tady neměli vůbec zmiňovat... tolik jsem u žádného filmu ještě neřvala :'-( :'-( :'-(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.