K olivám se dá projíst, to se musí pořád zkoušet a nakonec se z "fuj" stane "mňam" :) Teď už zvládám i olivy s různou náplní a nejlepší jsou ty s mandlí. S Tarantinem to asi bude horší, u Pulp Fiction jsem usnula, Kill Bill mi stačil jednou, přemýšlím jestli má cenu zkoušet Djanga.
Olivy miluju (ale teprve asi 3 roky, dřív jsem je nevzala do pusy), od Tarantina jsem viděla jen Pulp fiction a jediný co z toho filmu podle mě stojí za to je soundtrack, jinak mi to přišlo příšerný :D Ale tak třeba se k tomu taky dopracuju :D
Olivy nesnáším, Tarantinovy filmy se mi dosud převážně líbily, i když na Grindhouse jsem se nedonutila podívat a Jackie Brown mě dosud míjela. A Djanga považuju za průměrný a zbytečně natahovaný film.
Zajímavý průzkum :-D Olivy taky nesnáším (vždycky jednou za pár let vyzkouším, jestli už jsem k nim dozrála, ale po posledním pokusu - letošním - jsem usoudila, že se to asi nikdy nestane :-) ) a Tarantino se mi taky většinou líbí :-)
Pulp Fiction je výborný film. To samé Kill Bill (je o dost lepší než dvojka). Ty jeho ostatní filmy jsou ok, hodně kvalitní, ale že bych je nějak extra žrala, to ne.
Komentáře
Mám ráda Harrisona Forda, ale po potvrzení zprávy, že Abrams bude točit Star Wars je tohle další těžká rána. Začínám se výsledku fakt bát.
Aj mňa napadlo to cestovanie v čase práve kvôli tomu že to urobil aj v Star Treku ale snáď sa nebude opakovať.