No vida, to jsem při procházení tématu přehlíd. Ale předpokládám, že jsem čet Tvojí recenzi na ČSFD (mám za to, že se jedná o stejnýho flankera : ). Příjemným pokoukáním jsem nemyslel ani tak téma fimu, ale filmový "řemeslo" - kameru, scénář, vededení herců, zvuk... nejsem žádnej snob co by pohrdal hollywoodskou produkcí, ale takovejhle víceméně konvenční evropskej styl vyprávění bez všeliakejch těch americkejch podbízivejch postupů mi přišel maximálně osvěžující.
@flanker.27 Proto JP moc nemusím. Z druhé strany doufám v dobrý vizuál- přece jen je dnes technika zase o fous dál a od Putování s dinosaury jsem neviděla nic doopravdy pěkného- a něco inteligentnějšího, než jen zubatý/drápatý mlýnek na maso, možná nějaké novější méně známé dinosaury... :-?
@Melindaaaa Joo, kraviny, to já můžu :D Příkladem je zmiňovaná Mama Mia! která se mi náhodou líbí. Ale více než PB se mi tam samozřejmě líbí ten druhý :D (jak se kruci jmenuje?)
@Everett_Young To byla jedna z věcí, co mne na filmu štvala- přežili tam prakticky všichni ti hlavní. Styl knížky byl takový lehce zvláštní (matně si vzpomínám na nějaké matematické úvahy, či co), ale právě to se mi moc líbilo. :)
@Dreamer Zato má parádní čumák a v mozku čichové laloky o velikosti grepu, takže ty nasmrádlé zablácené upocené dvounožce nechá nejdřív trochu opláchnout v dešti, než je sežere. ;)
tak určitě ;) ale je fakt, že v nočních můrách, které následovaly po shlédnutí filmu, mě nakonec vždycky chtěl sežrat tyranosaurus, ne raptoři :anxious:
Tak to mě teda v nočních můrách vždycky dostali raptoři - a moc pěkně používali své ostré drápky na Krisí bříško a vytahovali mi střeva... Kruci, to byly ty nejhorší noční můry mého života! Na to ani klauni, ani jakýsi seriál o malomocenství (mám pocit, že tam hrál Vízner, ale vůbec si to nepamatuju) nestačily.
Jenže tyranosaurus se ti může dívat do okna a ty se nesmíš pohnout jinak tě sežere :spike: některé sny byly nepříjemně skutečné, probudím se, podívám se do okna a tam ...
S tím neviděním nehýbajícího se je to poměrně veselá teorie, trochu to připomíná žravou blátotlačku z Traalu. BTW v druhém díle knihy je též vyvrácená.
Jednička film se dá vidět, ale je to oproti knize výplach, asi jako když z Pána prstenů vezmete jen bitvu u Minas Tirith a ještě jí zredukujete na asi tak prostřední třetinu.
Komentáře
Příjemným pokoukáním jsem nemyslel ani tak téma fimu, ale filmový "řemeslo" - kameru, scénář, vededení herců, zvuk... nejsem žádnej snob co by pohrdal hollywoodskou produkcí, ale takovejhle víceméně konvenční evropskej styl vyprávění bez všeliakejch těch americkejch podbízivejch postupů mi přišel maximálně osvěžující.
Edit: To měl být normální smajlík :-)
A doufám že 4 (která je pořád dokola potvrzována a rušena) nebude horší než trojka která byla absolutní propadák (aspoň pro mě).
Jednička film se dá vidět, ale je to oproti knize výplach, asi jako když z Pána prstenů vezmete jen bitvu u Minas Tirith a ještě jí zredukujete na asi tak prostřední třetinu.