Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1124125127129130394

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 1. února 2013
    Na JOJ plus za chvíli Muž od Sněžné řeky. Nostalgie jako hrom.

Jaj, a na Primě Mystery, Aljaška. To je skoro dilema :o)
  • @Ugla Takze konecne mas cas na posledne kolo poviedok :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 3. února 2013
  • @Everett_Young Dobře, takže všechno je v pořádku. :D
    @MissUtahraptor Ano, sociopat ti potvrdil že jsi normální. ;-)
    @Hildegarda Myslím že vzhledem k enormnímu růstu lidské populace od konce 19. století je lidí zbytečně moc a další přibývají. Protestuj si jak chceš, ale tohle je prostě špatně. Za chvíli dojde k přelidnění.
  • @Everett_Young Proti tomu neprotestujem. Ak si spravne cital, protestujem proti tomu, ze 7 miliard ludi je ti uplne neuzitocnych. Ak je to tak, tak si vystacis uplne sam.
    @Hildegarda ok, tak abys neprotestovala tak asi tak 6.5 z těch 7 miliard lidí je mi naprosto neužitečných.
  • @Everett_Young To sa mi uz viac paci, este niekedy pouvazuj nad pricinami a nasledkami a mozno prides aj na nizsie cislo ;)

K tomu preludneniu asi tolko ako ku globalnemu oteplovaniu - nic nie je take tragicke a evolucia si uz poradi. O Sahare napriklad nik netvrdi, ze je preludnena :)
  • @Everett_Young A zase si to urobil. Skus menej pouzivat tie zovseobecnujuce tvrdenia, lebo to ide riadne na nervy. V Afrike sa nevenuju iba strelbe...
    @Hildegarda Máš pravdu, mezi další jejich oblíbené činnosti patří nic nedělání a hra na vuvuzelu. Vím od člověka který žil (byl nucen žít) dva roky v Demokratické republice Kongo. Takže na tom asi něco bude.
  • @Everett_Young :roll:
    Aj ja poznam cloveka, co zije v Ugande a tvrdi nieco ine.
    Co tym chcel autor povedat?
    @Hildegarda Že "poměrně krátkozraký" je v tomto případě spíše přístup chudáčci dětičky v Africe, musíme jim pomoct. Navíc většina lidí tam sice nemá peníze na jídlo a na vzdělání, ale zato mají peníze na MP-5, AK-47 a podobně. Abych to shrnul, všechno co jsem chtěl říct bylo: Lidí je moc a většina je jich k ničemu. Líto ti jich být nemusí.
  • To bola recnicka otazka ;)
    A o tvojej "vacsine" vacsina ludi pochybuje ;)
    Mne je luto aj teba
    upraveno 3. února 2013
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @Everett_Young Myslím, že většina lidí by do té množiny neužitečného lidského odpadu zahrnula i tebe (stejně jako nás ostatní tady :-)

Co se týče Afriky, taky se mi nelíbí to sypání peněz. Ale víc mě štve, že si představuješ, že téměř celá Afrika pobíhá s kulomety v ruce. Podle toho co jsem viděla, bych si odvážila tvrdit, že naprostá většina obyvatel Afriky by radši posílala dětičky do školy než kupovala pušky.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    A taky ne všichni se samopaly je mají dobrovolně, je jich menšina, ale jsou taky.
    A taky né celá Afrika jsou malé dětičky s nafouklými břišky.
    A takových věcí by se našlo víc.
    A z toho důvodu je to generalizování poněku nepatřičné, protože to je stejné trvzení jako "Všichni Češi pijí pivo a nosí ponožky v sandálech a rejoicy/džíny všude"
  • everett, chalan.... to je smutné/bizardné/smiešne čo občas píšeš.... :(

užitočnosť ľudí je veľmi zvláštna kategória, najmä keď o nej tak bohorovne hovoríš. možno by sa mnohí mohli opýtať na tvoju užitočnosť....

ale späť k filmu.

inu, spielbergovi akosi prestáva ísť karta. čo nič nezmení, že patrí k velikánom filmu. len ktovie, či nám ešte niečo nezabudnuteľné pripraví....
  • @sarven vstanou noví bojovníci. :-)

Spielberg nemůže vyhrávat Oscary každý rok, i když je vždycky v nominacích, ale na rozdíl od jiných přestárlých režisérů se dá na jeho filmy vždycky koukat.
    Kéž by i jiní tvůrci měli takový čich na projekty.

Tento týden nebo kdy mají jít do kin ty Troškovy Babovřesky a už to má plno odpadů v hodnocení. Netušila jsem, že tolik uživatelů ČSFD trpí masochismem. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.