@Hildegarda Myslím že vzhledem k enormnímu růstu lidské populace od konce 19. století je lidí zbytečně moc a další přibývají. Protestuj si jak chceš, ale tohle je prostě špatně. Za chvíli dojde k přelidnění.
@Everett_Young Proti tomu neprotestujem. Ak si spravne cital, protestujem proti tomu, ze 7 miliard ludi je ti uplne neuzitocnych. Ak je to tak, tak si vystacis uplne sam.
@Everett_Young To sa mi uz viac paci, este niekedy pouvazuj nad pricinami a nasledkami a mozno prides aj na nizsie cislo ;)
K tomu preludneniu asi tolko ako ku globalnemu oteplovaniu - nic nie je take tragicke a evolucia si uz poradi. O Sahare napriklad nik netvrdi, ze je preludnena :)
@Hildegarda Máš pravdu, mezi další jejich oblíbené činnosti patří nic nedělání a hra na vuvuzelu. Vím od člověka který žil (byl nucen žít) dva roky v Demokratické republice Kongo. Takže na tom asi něco bude.
@Hildegarda Že "poměrně krátkozraký" je v tomto případě spíše přístup chudáčci dětičky v Africe, musíme jim pomoct. Navíc většina lidí tam sice nemá peníze na jídlo a na vzdělání, ale zato mají peníze na MP-5, AK-47 a podobně. Abych to shrnul, všechno co jsem chtěl říct bylo: Lidí je moc a většina je jich k ničemu. Líto ti jich být nemusí.
@Everett_Young Myslím, že většina lidí by do té množiny neužitečného lidského odpadu zahrnula i tebe (stejně jako nás ostatní tady :-)
Co se týče Afriky, taky se mi nelíbí to sypání peněz. Ale víc mě štve, že si představuješ, že téměř celá Afrika pobíhá s kulomety v ruce. Podle toho co jsem viděla, bych si odvážila tvrdit, že naprostá většina obyvatel Afriky by radši posílala dětičky do školy než kupovala pušky.
A taky ne všichni se samopaly je mají dobrovolně, je jich menšina, ale jsou taky. A taky né celá Afrika jsou malé dětičky s nafouklými břišky. A takových věcí by se našlo víc. A z toho důvodu je to generalizování poněku nepatřičné, protože to je stejné trvzení jako "Všichni Češi pijí pivo a nosí ponožky v sandálech a rejoicy/džíny všude"
Spielberg nemůže vyhrávat Oscary každý rok, i když je vždycky v nominacích, ale na rozdíl od jiných přestárlých režisérů se dá na jeho filmy vždycky koukat. Kéž by i jiní tvůrci měli takový čich na projekty.
Tento týden nebo kdy mají jít do kin ty Troškovy Babovřesky a už to má plno odpadů v hodnocení. Netušila jsem, že tolik uživatelů ČSFD trpí masochismem. :-)
Komentáře
Jaj, a na Primě Mystery, Aljaška. To je skoro dilema :o)
K tomu preludneniu asi tolko ako ku globalnemu oteplovaniu - nic nie je take tragicke a evolucia si uz poradi. O Sahare napriklad nik netvrdi, ze je preludnena :)
Aj ja poznam cloveka, co zije v Ugande a tvrdi nieco ine.
Co tym chcel autor povedat?
A o tvojej "vacsine" vacsina ludi pochybuje ;)
Mne je luto aj teba
Co se týče Afriky, taky se mi nelíbí to sypání peněz. Ale víc mě štve, že si představuješ, že téměř celá Afrika pobíhá s kulomety v ruce. Podle toho co jsem viděla, bych si odvážila tvrdit, že naprostá většina obyvatel Afriky by radši posílala dětičky do školy než kupovala pušky.
A taky né celá Afrika jsou malé dětičky s nafouklými břišky.
A takových věcí by se našlo víc.
A z toho důvodu je to generalizování poněku nepatřičné, protože to je stejné trvzení jako "Všichni Češi pijí pivo a nosí ponožky v sandálech a rejoicy/džíny všude"
užitočnosť ľudí je veľmi zvláštna kategória, najmä keď o nej tak bohorovne hovoríš. možno by sa mnohí mohli opýtať na tvoju užitočnosť....
ale späť k filmu.
inu, spielbergovi akosi prestáva ísť karta. čo nič nezmení, že patrí k velikánom filmu. len ktovie, či nám ešte niečo nezabudnuteľné pripraví....
Spielberg nemůže vyhrávat Oscary každý rok, i když je vždycky v nominacích, ale na rozdíl od jiných přestárlých režisérů se dá na jeho filmy vždycky koukat.
Kéž by i jiní tvůrci měli takový čich na projekty.
Tento týden nebo kdy mají jít do kin ty Troškovy Babovřesky a už to má plno odpadů v hodnocení. Netušila jsem, že tolik uživatelů ČSFD trpí masochismem. :-)