Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize

Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.

Dobrá kvalita obrazu.

Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.

Efektní vizuální podívaná.

Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.

Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:

1263264266268269394

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 25. září 2015
    Vypadá to, že CSFD dostala na "přehled" tolik stížností, že už povolila uživatelům ho zcela ignorovat. :applause:

EDIT: A zdá se, že začal boj proti Verbalovi.
  • @Everett_Young obávám se, že verbal žádná sprostá slova nepotřebuje k tomu, aby jeho komentář vyzněl vulgárně, to jsem zvědavá jak se s tím poperou.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 25. září 2015
    @Everett_Young
    Everett_Young napsal(a):

Vypadá to, že CSFD dostala na "přehled" tolik stížností, že už povolila uživatelům ho zcela ignorovat. :applause:

EDIT: A zdá se, že začal boj proti Verbalovi.

image
    =D Boj proti verbalovi by vedl vzhledem k dlouhodobém růstu počtu jeho bodů k občanské válce na csfd. Tyhle pokusy už tu byly, na chvíli ho zrušili a pak se vrátil. :-D V tom přehledu vidím snahu, zamezit tomu, že se kvůli bodovémeu systému budou jeho "příspěvky" zobrazovat jako první věc, co lidé uvidí. Ať je to, jak chce, na CSFD bude zase veselo.
  • Verbal ma také bohužel dosti následovníků, kteří nabyli mylného dojmu, že oplývají stejně trefným a břitkým smyslem pro humor jako jejich idol a nechutnostmi hýří na každém kroku, bohužel to není ani vtipné ani originální ani přínosné. Takže jsem pro jejich smetení z povrchu zem ehm internetového.
    upraveno 25. září 2015
    image
    :twisted: Válka přichází
  • No sláva, ten přehled mi pěkně lezl na nervy. :dance: Jinak "vypípávač" mi přijde jako totální kravina, taky si mohli vymyslet něco jiného. :roll:
    upraveno 25. září 2015
    @Lara
    Lara napsal(a):

No sláva, ten přehled mi pěkně lezl na nervy. :dance: Jinak "vypípávač" mi přijde jako totální kravina, taky si mohli vymyslet něco jiného. :roll:

Řeknu to takhle, na stupnici od jedné do deseti, kdy jednička je normálně fungující web se skvělými, rozumnými a vesměs příčetnými lidmi, s dokonalou grafiku a perfektními lidmi ve vedení (icefire.cz
    :applause:) a desítka jeden z nejhorších webů v historii, se csfd nachází zhruba tak na sedmičce. Spoustu věcí tam člověk najde, ale ten bodový a procentuální systém :roll: a co za imbecily dělá ve správě webu, no to mi hlava nebere.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 25. září 2015
    Tyrion Lannister napsal(a):

@Everett_Young

Everett_Young napsal(a):

A zdá se, že začal boj proti Verbalovi.

Boj proti verbalovi by vedl vzhledem k dlouhodobém růstu počtu jeho bodů k občanské válce na csfd. Tyhle pokusy už tu byly, na chvíli ho zrušili a pak se vrátil. :-D V tom přehledu vidím snahu, zamezit tomu, že se kvůli bodovémeu systému budou jeho "příspěvky" zobrazovat jako první věc, co lidé uvidí. Ať je to, jak chce, na CSFD bude zase veselo.
    Dreamer napsal(a):

Verbal ma také bohužel dosti následovníků, kteří nabyli mylného dojmu, že oplývají stejně trefným a břitkým smyslem pro humor jako jejich idol a nechutnostmi hýří na každém kroku, bohužel to není ani vtipné ani originální ani přínosné. Takže jsem pro jejich smetení z povrchu zem ehm internetového.

Katniss Verbal Everdeen? :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Lara napsal(a):

Jinak "vypípávač" mi přijde jako totální kravina, taky si mohli vymyslet něco jiného. :roll:

Ale to by hrozilo, že by mohli udělat něco užitečného...
  • We Are the Night aneb jak by mohlo vypadat Twilight, kdyby ho nenapsala lehce zakomplexovaná paní se sklony k masochismu, dokonce tu najdete i dvojnici Anny Kendrick, které tesáky a depka z nesmrtelnosti nesmírně sluší. Pánům by se mohlo zamlouvat, že upíři s mužským pohlavím neexistují, protože se nechali zničit vlastními pudy a dámy tak mohou nerušeně trhat hrdla hlídačům bazénů, nakupovat hadříky a projíždět se v extrémně drahých vozech nepovolenou rychlostí...a dokonce je i parkovat :D Postavy spadají do klasických šablon a děj se ubírá očekávaným směrem, ale tvůrci se za to nestydí a výsledkem je celkem příjemné béčko na nedělní odpoledne. :)

image
    upraveno 26. září 2015

Já jsem tvůj otec, tohle prostě nemá chybu. :-) :-D =D
    Až na dřeň!
  • Sice trailer ukazuje víc než bych potřebovala vidět, první nalákal dostatečně, ale utvrdilo mě to v tom, že tohle rozhodně v kině nechci minout, očekávání raketově stoupla :)
  • upraveno 30. září 2015
    Když se řekne Revenant, tak si zase já představím očekávaný a blížící se expansion pro Guild Wars 2, takže tohle jde trochu mimo mě =D
    Tenhle styl a druh filmů mám ráda, navíc mistr Spielberg opět v akci.
  • Co Marťan, už ho někdo viděl?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 3. října 2015
    Viděl, ujde, celkem příjemně pobaví, ale nic až tak zásadního (zejména konec je na mne trochu moc přepálený). Slušných cca 75 %.
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    upraveno 3. října 2015
    Jo, taky jsem vcera videl, bylo to docela dost verne knizce, takze jsem spokojeny. Ten konec ale byl takovy divny... moc "americky". Kdyz odpustim ten konec, tak asi 8/10.

Trosku me stve, ze film nezacal Watneyho hlaskou "I'm pretty much fucked. That's my considered opinion." :)
  • upraveno 3. října 2015
    Je to dobrý, spíš pohodovka okořeněná humorem než nervy drásající drama, Mattu Damonovi role celkem sedne. A pokud bych měla tlumočit pocity od čtenáře, líbilo se, ale zamrzelo, že v některých momentech se ze situace dalo přeci jen vyždímat mnohem víc napětí a bylo málo zdůrazněno (spíš vůbec), jak strašlivě se na Marsu člověku vymstí, když něco podělá :)
  • Hmm, zdá se to jenom mně, nebo se ty triky od roku 1993 vůbec neposunuly k lepšímu...možná spíš naopak :-k

jinak pořád nechápu, proč bych znovu měla koukat na to stejné, navíc v horším a hloupějším provedení, takže přesvědčení nikdy nevidět přetrvává...
  • upraveno 15. října 2015
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    takze videli ste Marťana ??
  • @Edem viz pár příspěvků výše ;)
    U Marťana mě mrzelo nevyužití některých dramatických momentů a taky mohli přidat ještě víc toho suchého humoru. Předloha je docela vykostěná. Na druhou stranu je to vykostěné dobře (takhle nějak kdyby postupovali u zpracování Písně, tak bych jim tleskala). Kdo předlohu nečetl, tak se bude v kině asi bavit o dost víc. Jsem ráda, že je Ridley Scott zase ve formě.
    image
    Zítra prej trailer. To zas bude spamu na sociálních sítích :roll:
  • @Nevada Nech si hovorí kto chce, čo chce, a väčšinou býva pravidlom, že takýto hype filmu iba uškodí, ale teším sa ako malé decko. :)
    upraveno 19. října 2015
    @Nevada
    Nevada napsal(a):

image

Sithové a jejich master plan se rozjíždí podruhé muhahahahahaha
    :twisted: Už se těším na Miláška :D
  • @Monte Karstark doufám, že bude co nejvíce záběrů s novým modelem světelného meče a s černochem v uniformě stormtroopera a nakonec..... tradá, Han a Leia podepisující rozvodové papíry =D
  • Tak nějak si říkám, co asi běželo imperiálním hlavou, když vymýšleli konstrukci nové hvězdy smrti.. Třeba "a bude tam vůbec někdo chtít pracovat" nebo "hlavně zacpěte díry k reaktoru" :D

A co ta absence Luka.. někde psali že snad ten v kápi, ale tomu nevěřím, typuju spíš cameo roli nebo .. ani to dopsat nechci...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.