@derfel Tak když mohli dávat na čt2 Mladého Karla Marxe, což je mimochodem výborný film, tak proč né toto. My Slovani jsme když jde o vzájemné vyvražďování ta největší prasata.
Tipnul bych si, že uvedení filmu Volyň se nebude líbit Ukrajině. Na Ukrajině se film nepromítal. Oni tam, teď po Banderovi nově pojmenovávají ulice v Kyjevě. Svého času mělo Chorvatsko problém s uvedením filmu Okupace ve 26 obrazech, kde byla ukázána zvěrstva Ustašovců.
Včera jsem byl na sestře. A na to jak to mělo krásný trailery z toho byl nakonec jen naprosto nevyužitý potenciál. Což je škoda, protože filmy Conjuring jsou úžasné, jen toto je takový prázdný výkřik. Na to jaký z toho mohl být majstrštyk, kdyby dokonale využili atmosféru opatství a víc rozvinuli onoho hlavního bubáka
@Benji Děkuji, že jsem opět doporučil něco smysluplného :) Tedy jak jsem řekl, ten film určitě není bez chyb, ale stejně je škoda, že to nebylo v kinech, už pro ty nádherné záběry přírody.
''Problém'' lorda Borše je problémem scénáře, jsme opět u kvality a logiky příběhu, pokud bude vše fungovat, tak ok, imho to ale celé skončí jako středověká akční variace na Kájínka, přitom Jákl není špatný filmař, stačí se podívat na Ghoula, ten film je bezva a přijít tak o patnáct let dřív je z něj celosvětový hit a nikdo by neznal Blair Witch. A ano Vašut sice umí anglicky ale pro mě není herec. Já od toho zkrátka očekávám předražené a snad zábavné gp. To Marhoulovo Nabarvené ptáče je úplně jiná písnička.
Hořkosladký konec... čekám něco ve stylu že draci se odeberou do svého vlastního světa z toho našeho.. uff. To bude pro mě hodně emočně náročný, čekám že se mi opotí i oči od slz.. Snesu Lidskou stonožku, ale smutnej pohled Bezzubky teda fakt ne :D
Komentáře
tady zase rozvířil vody Herr Habermann
myslím ale že ČR nebo Polsko nemá důvod k nějakému sypání popela na hlavu ale mluvit by se mělo o všem
Proč mám pocit z tohohle projektu že nejde o víc než velkej kanadskej žertík? :D
https://www.irozhlas.cz/kultura/film/film-jan-zizka-film-z-trocnova-casting-petr-jakl-michael-caine_1809131432_ako
Hořkosladký konec... čekám něco ve stylu že draci se odeberou do svého vlastního světa z toho našeho.. uff. To bude pro mě hodně emočně náročný, čekám že se mi opotí i oči od slz.. Snesu Lidskou stonožku, ale smutnej pohled Bezzubky teda fakt ne :D
Oceány se vaří, skály pukají a hořící nebe padá k zemi. Apokalypsa? Ne. Němci natočili dobrou pohádku. A když říkám dobrou, myslím opravdu dobrou.