Citáty aneb kdo řekl?

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování

Tak dobrá, začnu tedy. Akorát nevím, jak s pravidly. Samozřejmostí je žádné hledání. A asi nejjednodušší je princip, kdo dřív přijde, ten dřív mele. Výherce pak zadává. Co?

Začnu něcím lehčím. Chci samozřejmě vědět nejen, kdo to řekl, ale i komu to řekl. A může být i při jaké příležitosti.

Quote:
"Když se ocitneš v posteli s ošklivou ženou, nejlepší vecí, kterou můžeš udělat, je zavřít oči a v klidu pokračovat."
1151152154156157291

Komentáře

• RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Jak já vidím některé ty jména, tak zjišťuji, že jsem při tom čtení asi nedával pozor. Čtec? Kdo to je? Nute(la) Holič, to je jeden z Victarionových lidí? :-D Ale někdo ze Železných to určitě bude, protože snad jen Vraní Oko se zajímal o draky a přitom byl daleko.. škoda, že si nepamatuju jejich jména. :-D
  • @Riokai Tak Čteč je pán Deseti Věží a myslím že podporoval Ašu. Nute Holič je Victarionův voják a pokud se nepletu (A je velmi pravděpodobné že se pletu :D) tak mu dal Euron jeden ze Štítových Ostrovů.
  • @DanielSvatoš správně zadáváš
  • upraveno 1. srpna 2014
    mmmkay tak jeden easy
    "Clegane si svůj život vybojoval pod dutým kopcem. Nedovolím vám sebrat mu ho."
  • Někdo z Bratrstva :D Berik? Thoros? :D
  • "Žádné obyčejné zvíře by nebylo tak troufalé,"prohlásil XY."Jsou to démoni ve vlčích kůžích.Posláni na svět aby nás trestali za naše hříchy."
  • Rodrik Cassel?
  • Niekto to hovoril Jaimemu .. Tipnem Piper ?
  • @biggris @Peterko Bohužel :( Ani jeden
  • teď doufám, že se mi neplete víc postav dohromady. Septon, co cestoval naboso s Brienne chvíli by to mohl bejt. Na jméno si nevzpomenu. :(
  • @ZoiD Myslíš Meribalda? (Ale jestli se tak jmenuje to nevím jistě :D) Ten to není
  • To by mohl být někdo z Lannisterských posluhovačů, třeba Amory Lorch?
  • Ani jeden :D Hele právě odjíždím a budu bez netu tak si to někdo najděte a vyhodnoťte sami :D
    Nápověda: Je to řečeno v Jaimeho kapitole :D
  • Myslím, že to byl Frey (teď si nevzpomenu na jméno, ten mažel Tywinovy sestry)
  • Tak jsem si to dohledal, když tu Slenjoy není a zatím se nikdo z nás netrafil
  • Meno nedám .. možno Daven Lannister .. ale viem že to hovorili o vlkoch čo napadli skupinu hľadajúcu čiernu rybu a tí vlci im zožrali kone atˇˇd ...
  • Ak to bude nutné tak si to skutočne nájdem aj ja :D ale to že je to Jaimeho POV som vedel :D
  • po trojdňovej neaktivite som bol nútený vyhľadať to ;) (som veľmi netrpezlivý ! :D )

„Žádné obyčejné zvíře by nebylo tak troufalé,“ prohlásil ser Bonifer zvaný Dobrý, vážný muž zasmušilé tváře. „Jsou to démoni ve vlčích kůžích. Posláni na svět, aby nás ztrestali za naše hříchy,“
    „To tedy musel být mimořádně hříšný kůň,“ poznamenal Jaime, stojící nad zbytky nebohého zvířete. Vydal příkaz, aby byl zbytek mrtvoly rozřezán a nasolen; bylo docela možné, že budou
    maso ještě potřebovat.

a preto pridávam ďalší !

„Ovoce vítezství čeká na rozdelení.“XXX
    „Co by mohlo být sladšího?“ YYY
  • TergasTergas Ten, který schází z kopců
    Pff to zní trochu východně, tak tipnu khaleesi a daario ?
  • Kdepak, tohle bych viděl na Západě, před nějakou "jasně vyhranou bitvou" (ergo automaticky hledám nějakou, kde ti sebevědomí dostali nakopáno...), ale tak či tak mě napadá jen ten střet, kdy Tywin nakopal Robbově pěší armádě, takže z toho střetu buď Kevan-Tywin, nebo Tyrion-Shagga (ale to je jen tip, nevěřím, že by to byli oni.)
  • Cersei a Tyrion, po tom co se dozvěděli o tom, že Stannis vyrazil do Bouřlivého konce?
  • Ani jeden :D :D :D Fakt by som poprosil oboch :D Poradím bolo to v KL
  • A nebo nemusí jít o vojenské vítězství a může to být Malíček a Varys.
  • Já mám občas pocit, že sem píšete i citáty z jinejch knížek, než ze Ságy...
  • už zazneli obe mená :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.