Citáty aneb kdo řekl?

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování

Tak dobrá, začnu tedy. Akorát nevím, jak s pravidly. Samozřejmostí je žádné hledání. A asi nejjednodušší je princip, kdo dřív přijde, ten dřív mele. Výherce pak zadává. Co?

Začnu něcím lehčím. Chci samozřejmě vědět nejen, kdo to řekl, ale i komu to řekl. A může být i při jaké příležitosti.

Quote:
"Když se ocitneš v posteli s ošklivou ženou, nejlepší vecí, kterou můžeš udělat, je zavřít oči a v klidu pokračovat."
1152153155157158291

Komentáře

• RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Tyrion a Petyr Baeliš?
  • blízko :D kedy dal niečo tyrion Petyrovi ? :D
    Tak v tom případě to byl Tywin s Malíčkem, když mu dával Harrenov.
  • @Riokai a máme tu víťaza :D
    „Cítím vzdorovitost, cítím pýchu, cítím neposlušnost. Zachytím jen pouhý závan takového pachu a pak se z toho budete zodpovídat. Jediné, co chci cítit, když k vám přičichnu, je strach.“
  • To by mohl být ten člověk, co se staral o Yezzanovy otroky. Co dostal houbičky do jídla. Ten, jehož jméno jsem zapomněla :)
    No a říkal to Jorahovi a spol.
  • No, na Cersei by to taky sedělo :)
  • Ten týpek na hareeenove to hovoril Arryi .. meno asi nedám .. mám to vyhľadať ? .. na W to bolo a zožrala mu ksicht jeho fena ..
    @Peterko když mi rekneš jména dalších dvou osob, kterým to bylo mířené, tak tě nechám zadávat. Ne, stejně by sis to vyhledal, odpověděl jsi správně, byl to majordomus Weese a skutečně to říkal Aryi. Můžeš zadávat :-)
  • Asi by som si to vyhľadal :D behalo mi to po rozume celé hodiny :D

„Ano, presne tak, nekdo. Ale ne ty. Jsi slabý jako díte, a navíc žádný bojovník. Zustan, prosím, ješte si promluvíme a ty budeš jíst a zesílíš.
  • Dítě lesa Branovi
  • Ale Branovi je to řečeno, tím jsem si skoro jistej...Tipuju Roba ještě na Zimohradu
  • JayJay
    upraveno 8. srpna 2014
    @biggris: No, myslím, že na tom, že to někdo říká Branovi by asi něco mohlo být... akorát si myslím, že mu to říká ve snu Tříoká vrána (a jsem o tom čím dál víc přesvědčený, myslím, že to je v té pasáži, kde se rozhlíží přes celé Západozemí a vidí, co hrozí otci...)... Je to tak?
  • Meera k Jojenovi?
  • JayJay
    upraveno 8. srpna 2014
    Byl jsem si tím tak jist, že jsem si to zkusil vyhledat... a vážení, jsme vedle jak ta jedle.
    @Peterko: Geniální citát,...
  • Neříká to náhodou někdo Lancelovi? Třeba Jaime?
  • Neříká to náhodou ta kopinice Varamyrovi v jeho prologu?
  • @Jay Dakujem D: a áno, se vedľa
  • To říká někdo Davosovi ... že by Salla?
  • Ták Ták !! :D @_Já_
  • @_Já_ Zadávaš
  • Tak v mezipauze než sem @_Já_ hodí nějaký ten citát tak si sem jen tak pro zábavu dovolím jeden hodit, byl vyřčen, několikrát, během pro mě nejsrandovnější události celého příběhu.
    YOU RAPED HER, YOU MURDERED HER, YOU KILLED HER CHILDREN!
  • @Peterko To bylo jenom pro srandu, tohle musí uhádnout každý. Já se na konci téhle kapitoly prostě musel smát.
  • pretože had nemá ruky ? :D
  • Spíš to Horovo přiznání :D to prostě bylo epic :D ale jinak kde je ten @_Já_ ,chci hádat...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    „Záležitost jako tato… nejlépe je vykonat to okamžitě, vskutku, vskutku… je prvořadého významu, říkáš?“

Kdo a komu?
  • @Nevada Pycelle... Nedovi?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    ne
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.