Citáty aneb kdo řekl?
Tak dobrá, začnu tedy. Akorát nevím, jak s pravidly. Samozřejmostí je žádné hledání. A asi nejjednodušší je princip, kdo dřív přijde, ten dřív mele. Výherce pak zadává. Co?
Začnu něcím lehčím. Chci samozřejmě vědět nejen, kdo to řekl, ale i komu to řekl. A může být i při jaké příležitosti.
Quote:
"Když se ocitneš v posteli s ošklivou ženou, nejlepší vecí, kterou můžeš udělat, je zavřít oči a v klidu pokračovat."
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@StandazPorubhradu ne, ale jedna postava je správně
Všechny knížky mám anglicky, takže jsem to musel přeložit. Doufám, že je to přeložené dobře. Stejně by to mělo být poměrně jednoduché :)
Já se vůbec nechytám, ale střelím od boku:
ser Barristan
@Wendell Tohle tam mohla říct polovina postav a v jiných ságách něco na ten způsob taky zaznělo nesčetněkrát, čili mi to připadá dost těžké, což je samozřejmě dobře.
Za sebe tibuju, že to vyslechla Daenerys od Joraha.
Česky: Anglicky: (překladatelství mi moc nejde, já vím :))
Myslím si, že je teď jasné, kdo to říká. Proto teď chci vědět taky komu to říka :)
Tipnu někoho z Qarthu: Xaro Xhoan Daxos?
Říkala mu to, když jí daroval 13 lodí aby s nimi odjela do westerosu a když zmínil, že po ní jde Pyat Pree. Často se právě vedou spekulace o tom, co je ta jedíná věc, které se Daenerys bojí. Většina lidí věří, že se bojí, že bude nakonec stejně šílená jako Aerys.
Tohle bude, obávám se, hodně jednoduché, ale je to jedna z mých oblíbených: (Čtenář žije tisíce životů, než zemře, řekl XXX. Člověk, který nečte, žije pouze jeden.)
Tak to zas tak jednoduché nebude, to mám radost. :-D
"Vždycky budeš vládnout mému srdci. A žádné množství bláznů řvoucích na ********** to nemůže změnit."
(Mám pocit, že se mi začíná plést dohromady seriál s knížkami. Asi by to chtělo to cely znova přelouskat)