K: Rytíř v přísaze

upraveno 31. srpna 2014 v Dunk & Egg
Podivuhodné příhody důmyslného rytíře Duncana Vysokého a jeho věrného panoše, společníka a přítele Egga.

INFO: Přátelé, rád bych touto cestou toto diskuzní téma (a zejména to, v co se v poslední době proměnilo) uzavřel.

V průběhu podzimu dočkáme vydání všech tří povídek o Dunkovi a Eggovi v českém překladu a s nakladatelstvím Argo spolupracujeme na tom, aby byl překlad co nejkvalitnější. Tak to prosím vydržte. Díky.
245678

Komentáře

• ahoj, pochopil jsem to tak, že ony tři povídky jsou přeložené do češtiny a dostupné elektronicky?
    pokud ano a někdo je má, mohl bych poprosit o jejich zaslání na marek.skocovsky@seznam.cz?
    předem děkuju.
  • Povídky vyjdou v tištěné formě snad na jaře/létě.
  • Zdravím, chtěl bych moc poprosit o zaslání celých přeložených povídek Rytíře v přísaze a Tajemného rytíře na c.blunter@gmail.com .. Předem mnohokrát děkuji.
  • upraveno 28. března 2014
    Ahojky,

moc moc prosím mohla bych poprosit o zaslání přeložené povídky Rytíře v přísaze na matysek@centrum.cz

MOC DIKY!!!!
  • Taky bych moc prosila o zaslání povídky na miisule@seznam.cz, děkuji pěkně.
  • Moc moc díky!!!
  • Taky bych chtěl poprosit o ty povídky :) Četl jsem v češtině Hedge Knighta a je to super. Email: furmik@gmail.com předem děkuji moc.
  • Ahoj, chtela bych poprosit o zaslani ceskeho prekladu povidky Rytir v prisaze na mail pincadiozo@gmail.com
    Dekuju :)
  • Mohl bych poprosit o Rytíře v přísaze a Tajemného rytíře na dan.smid@seznam.cz? V angličtině to sice jakž takž přelouskám, ale není to ono. :D
    Díky!
  • Ahojte, tiez by som Vas chcel poprosit, ak by to bolo mozne, o zaslanie Rytiera v prisahe a Tajomneho rytiera :) na email - dalamar.helm@gmail.com. Bol by som neksutocne rad.
    Vopred dakujem.
  • Ahoj,

přidávám se k žádosti o Rytíře v přísaze a Tajemného rytíře. Mail: krojcz@seznam.cz

Děkuju
  • MOhl bych také poprosit o zaslání povídky? lukas.nmc@gmail.com Děkuji :roll:
  • Zdravim,

mohu take poprosit o zaslani Rytire v prisaze a Potulneho rytire na tomas.lizec@centrum.cz

Moc diky
  • zdravím tiež mam záujem o Rytiera v prísahe a Tajomného rytiera prosím pošlite mi ich na
    matejdarvas@seznam.cz
    Dakujem
  • Ahoj,
    přidávám se k žádosti o Rytíře v přísaze a Tajemného rytíře. Mail: ssmajdalfss@seznam.cz
    Děkuju
  • kdy se tato povídká odehrává v porovnáním s Písní?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Nějakých 90 let před začátkem Hry o trůny.
  • ina kacirska otazka. nema nahodou niekto v anglictine posledny Dunk & Egg pribeh - The She-Wolves of Winterfell? (duny08@gmail.com)
    @duny
    ta neexistuje
    místo ní napsal Martin povídku Princezna a královna z období první targaryenské občanské války "Tance draků".
  • @Nevada: S jistotou bych netvrdil, že ta povídka neexistuje,... jen předpokládám, že těch lidí, kteří jí budou potenciálně mít k dispozici nebude moc,... pravděpodobně jen Martin... a zatím ji spíš má jen v hlavě... :o)
    Ostatně, ta "vlčice" bude beztak
    stará chůva, Hodorova výška je jen zděděný rys po Dunkovi... a geniálně nepřeložitelné bude, až se zjistí, že ve skutečnosti mumlá "Honor"... :o)
    Ano, samozřejmě. Slovem "neexistuje" jsem myslela, že taková povídka nebyla vydána.
  • @duny jj Martin v zásuvke :D
    I když já si myslím, že ji Martin ani nemá sepsanou. Maximálně rozepsanou.
  • @duny Mrknu se na síti. To jsem nevěděl, že už to vyšlo.
  • @StandazPorubhradu: Dobrý den vinšuji nejjasnějšímu lordstvu Porubhradskému... :o)
  • @Jay :D To je tak, když zapneš počitač, v prohližeči se ti načtou založky, ale na danou založku se podivaš po pul dni a nerefrešuješ to.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.