K: Rytíř v přísaze

upraveno 31. srpna 2014 v Dunk & Egg
Podivuhodné příhody důmyslného rytíře Duncana Vysokého a jeho věrného panoše, společníka a přítele Egga.

INFO: Přátelé, rád bych touto cestou toto diskuzní téma (a zejména to, v co se v poslední době proměnilo) uzavřel.

V průběhu podzimu dočkáme vydání všech tří povídek o Dunkovi a Eggovi v českém překladu a s nakladatelstvím Argo spolupracujeme na tom, aby byl překlad co nejkvalitnější. Tak to prosím vydržte. Díky.
135678

Komentáře

• Mohl bych poprosit na mail o překlad Rytíře v přísaze a Tajemného rytíře, pokud ho někdo má? :) mail: hudymir@seznam.cz
  • Taky se přidávám k žádosti o Rytíře v přísaze a Tajemného rytíře
    mail: michal-zelenka@centrum.cz
    Děkuji
  • ahoj , som tu nový . Vedeli by ste mi niekto poslať Tajemného rytire a Rytire v prisaze ? na : kapusta.dusan@gmail.com
    ďakujem .
    PS: a ak by niekto mal v aj tú poslednú časť v angličtine .
    PS2: mal som pred týždňom narodeniny.:-)
  • Ahoj, připojuji se k ostatním:D Pokud by jste si někdo našel chvilku, poprosila bych zaslat také překlady povídek Rytíř v přísaze a Tajemný rytíř. Předem děkuji a budu vám neskonale vděčná:) email: Nikinkas@seznam.cz
  • Čaute. Taktéž se přidávám s žádostí a prosbou o zaslání překladů Rytíře v přísaze a Tajemného rytíře. Děkuji :) honzikmrazek@seznam.cz
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @dusan
    Poslední část je právě Tajemný rytíř.

P.S. Tak teda všechno nejlepší...
  • Ahoj.
    Moc, moc prosím o zaslání překladu povídek Rytíř v přísaze a Tajemný rytíř na mail marcelapytlikova@seznam.cz. Předem děkuji.
    Potulného rytíře jsem hltala a za pokračování bych byla ochotna obětovat prvorozeného syna, kdybych nějakého měla :-)
  • Tiež by som prosil o zaslanie prekladu Rytíře v přísaze a Tajemného rytíře na mail: chrvala.martin@gmail.com
    Ďakujem :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Hele, to se fakt nebojíte dát takhle veřejně svůj mail?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Krisa Pamatuješ na to připojení na cizí webkameru? :twisted: Mail je proti tomu nic :-)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Krisa A co by s tim mejlem kdo udelal? :-)
  • @Krisa Třeba je to mail na jedno použití.
  • Tiež by som poprosila o zaslanie preloženej poviedky Rytíře v přísaze na mail lara.argent@centrum.sk Ďakujem :)
    @Thorar Třeba kýbl spamu. Nevím, nepřijde mi dobré dávat někde veřejně svůj mail, zvlášť když je v něm obsaženo moje jméno.

@brbr Jo, to bych brala, ale jsou ty maily se jmény. Já mám taky jeden starý mail na blbinky, který dávám všude (např. největší knižní hrdina), ale svůj oficiální bych nikde nenapsala...
    @Krisa spam zarazí filtr, maximálně to je potrava pro stalkery, ale ty se jen budou ukájet nad tvejam fotkama na FB, nic závažného :-)
    @Thorar Tak jo. Asi jsem z těch přednášek o kyberstalkingu trochu paraniodní :D
    Pokud už si tě vyhlídne nějakej kyberstalker tak zrovna mejl je pro něj to nejmenší :-)
    A neni to pro člověka pocta, mít svého stalkera? :-D
  • @Thorar: Podle toho, jak to lidem vadí, tak POCTA to asi není... :o)
    @Thorar Stejně už jí sleduje přes webku :-)
    @Jay Osobní zkušenost? ;-)
    Everett_Young napsal(a):

@Thorar Stejně už jí sleduju přes webku :-)

Musel jsem ti to opravit :-D
    @Thorar Hmm, asi to teď budu muset odpískat, taky všechno práskneš :evil:
    @Everett_Young To máš za to, že ses nechtěl podělit o ty její záběry z webky když si zkoušela to nové krajkové spodní prádýlko!
    @Thorar Víš, že nás oba zabije, že jo?
    @Everett_Young Protože nás oba taky šmíruje a ví kde bydlíme, sakra! Teď abych se bál chodit kolem Vltavy a Botiče.
    @Thorar No jo, ve Vltavě teď někoho nacházejí každou chvíli, jeden navíc nebude vypadat podezřele :-D (ještě že v tom potoce co teče tady nejde nikoho utopit :twisted: )
    @Everett_Young Utopit se můžeš i lžící vody, to ti doma neříkali? :P
  • Myslíte, že byste mi mohli taky někdo poslat Rytíře v přísaze a Tajemného rytíře? Email: lucikada1997@gmail.com

Před moc děkuji
  • Také bych rád požádal o překlad Rytíře v přísaze a Tajemného rytíře, Deabest@seznam.cz , Předem děkuji.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.