K: Rytíř v přísaze
Podivuhodné příhody důmyslného rytíře Duncana Vysokého a jeho věrného panoše, společníka a přítele Egga.
INFO: Přátelé, rád bych touto cestou toto diskuzní téma (a zejména to, v co se v poslední době proměnilo) uzavřel.
V průběhu podzimu dočkáme vydání všech tří povídek o Dunkovi a Eggovi v českém překladu a s nakladatelstvím Argo spolupracujeme na tom, aby byl překlad co nejkvalitnější. Tak to prosím vydržte. Díky.
INFO: Přátelé, rád bych touto cestou toto diskuzní téma (a zejména to, v co se v poslední době proměnilo) uzavřel.
V průběhu podzimu dočkáme vydání všech tří povídek o Dunkovi a Eggovi v českém překladu a s nakladatelstvím Argo spolupracujeme na tom, aby byl překlad co nejkvalitnější. Tak to prosím vydržte. Díky.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
mail: michal-zelenka@centrum.cz
Děkuji
ďakujem .
PS: a ak by niekto mal v aj tú poslednú časť v angličtine .
PS2: mal som pred týždňom narodeniny.:-)
Poslední část je právě Tajemný rytíř.
P.S. Tak teda všechno nejlepší...
Moc, moc prosím o zaslání překladu povídek Rytíř v přísaze a Tajemný rytíř na mail marcelapytlikova@seznam.cz. Předem děkuji.
Potulného rytíře jsem hltala a za pokračování bych byla ochotna obětovat prvorozeného syna, kdybych nějakého měla :-)
Ďakujem :-)
@brbr Jo, to bych brala, ale jsou ty maily se jmény. Já mám taky jeden starý mail na blbinky, který dávám všude (např. největší knižní hrdina), ale svůj oficiální bych nikde nenapsala...
A neni to pro člověka pocta, mít svého stalkera? :-D
Před moc děkuji