K: Rytíř v přísaze
Podivuhodné příhody důmyslného rytíře Duncana Vysokého a jeho věrného panoše, společníka a přítele Egga.
INFO: Přátelé, rád bych touto cestou toto diskuzní téma (a zejména to, v co se v poslední době proměnilo) uzavřel.
V průběhu podzimu dočkáme vydání všech tří povídek o Dunkovi a Eggovi v českém překladu a s nakladatelstvím Argo spolupracujeme na tom, aby byl překlad co nejkvalitnější. Tak to prosím vydržte. Díky.
INFO: Přátelé, rád bych touto cestou toto diskuzní téma (a zejména to, v co se v poslední době proměnilo) uzavřel.
V průběhu podzimu dočkáme vydání všech tří povídek o Dunkovi a Eggovi v českém překladu a s nakladatelstvím Argo spolupracujeme na tom, aby byl překlad co nejkvalitnější. Tak to prosím vydržte. Díky.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A poslední? Kdepak! Má ambice na mnohem více částí, jen po tom čtvrtym už by to konečně mělo vyjít i pospolu a nebude to rozdrobený.
Já už bych to vydal po třech.
No já taky, ale obávám se, že by to u nás nikdo nevydal, když to v originále neexistuje. To už by spíš vydali třeba tu sbírku Válečníci. Jakmile bude více info v zahraničí, mám v plánu hned pak začít lobbovat :-)
Dík.
Je problém zkusit otevřít google, vyhledat "GRRM The Sworn Sword" a "GRRM The Mystery Knight"? No skoro to vypadá, jako bych to před pár minutama zkusil, co (a v takovém hypotetickém případě bych třeba mohl i tvrdit, že minimálně ta druhá -jako třetí díl- jde z mediafire stáhnout)... :o)
edit: Tak už mě předběhla Nevada. To je OK. :-)
Děkuji mnohokrát, na Anna357 (a) email.cz :)