Válka Uchvatitele
Rozsáhlý popis rebelie Roberta Baratheona, Eddarda Starka a jejich spojenců. Vše co se událo na turnaji v Harrenově, okolnosti únosu Lyanny Stark, bitvy na Trojzubci, poražení Targaryenů a následné korunovace Roberta Baratheona novým králem Západozemí.
Robertovo povstání, známé také jako Válka Uchvatitele, začalo únosem Lyanny Stark princem Rhaegarem Targaryenem. Nicméně kořeny povstání sahají až k turnaji v Harrenově v roce falešného jara, kdy bylo Eddardu...
Číst celý článek zde
Robertovo povstání, známé také jako Válka Uchvatitele, začalo únosem Lyanny Stark princem Rhaegarem Targaryenem. Nicméně kořeny povstání sahají až k turnaji v Harrenově v roce falešného jara, kdy bylo Eddardu...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
No ono Tisa nejdem obhajovať, len pokiaľ viem, on sa aj snažil židom pomáhať.. povyhhážal sa komuhi, možno vypálil nejaký ten domček (ne zrovna nadšene) a za "odmenu" pomohol vziať pár židov z koncentráku.. Tým, že prijal fašizus nás zachránil.. Ale ja som tam vtedy nebol, takže neviem, či náhodou nebol tiež zarytý fašista, alebo sám robil jemu protviace sa veci len pre záchranu Slovákov.. BTW: Tiso pochádza práve z Bytče :D
(Já to mám do Bytče 43 km)
a keĎ uŽ zraz tak v kostínoch.... načo si to tu všetko šijem
BTW Pokud v Písni hledáme něco slovanskýho, tak mě vazba na žádný rod ani území nenapadá. Slovany snad trošku připomínají Divocí... A ostatně i to stoický "Zima se blíží" je hodně slovanský.
Kostýmoch? Akých :D Ja žiaden nemám... Akurát tak môžem ísť za Aryu, ktorá si zmenila tvár a čiahne na svoju korisť - aby ste potom na konci nenašli niekoho mŕtveho :D
Nu, u nás v Bytči je len jeden gympel a na ten chodím. Jednak sa mi nechce chodiť do Žiliny, jednak sa mi nechce skoro ráno na autobus vstávať, jednak by som sa v Žiline stratil a jednak mám bývalých spolužiakov na tomto gympli...
A ten bastard GRRM si z nás ještě utahuje, když prohlašuje, že na Turnaji v Harrenově se toho stalo "strašně moc"... Kdyby se tak uráčil to taky někdy napsat. :roll: