Oblíbená pasáž ságy

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování

Nakousl už to duny, tak já z toho zkusím udělat nové téma. Je v Písni nějaké místo, při kterém vám naskočila husí kůže, nebo vám aspoň vhrkly slzy do očí?

124»

Komentáře

• upraveno 16. února 2008

V Západozemí vskutku smrt není konečným řešením. Berik Dondarrion v tom měl docela praxi. Vskutku, při hledání Jaimeho a líbání Sansy by se mohlo snadno přihodit.... Ech, to mi ujelo. :shock: Úplně jsem zapomněl, co jsem chtěl vlastně říct. Ale bylo to nepochybně něco hlubokého. :evil:

Jeyne k němu pojala hlubokou náklonnost ve chvíli, kdy mu utírala pot z jeho skrání. Bože, ten je tak sladkej! A Robbovi možná v deliriu připadala neuvěřitelně krásná. Ach, bohové, jsi dívka nebo anděl?

Byla to láska dvou mladých krásných lidí, možná se jednalo dokonce o lásku na první pohled. Och.

V Západozemí si po tragické události ženy na sobě trhají šaty a muži pijí. :idea:

Kupónová privatizace odstartovala nevídané uvolněnění mravů ve všech oblastech. :shock:

:shock: :o :idea: :arrow:

Ech...

Raději opusťme toto smrtonosné téma. :wink:

Láska dvou mladých, silných, úspěšných lidí atletické postavy. Myslíš, že vztah Robba a Jeyne bychom mohli považovat za vzdálený odraz biblického příběhu o Kristu Ježíši a Máří Magdaléně? :o

Mimochodem, kdyby se Robb nechal za temných nocí zahřívat zlovlkem, jistě by se mu to neštěstí nepřihodilo. Zde vidíte, jaká je chyba štítit se zvířete! :!:

Kuponová privatizace? Ale kdeže! Já se obávám, že tohle začalo už renesancí! :evil:

Láska dvou mladých, okouzlujících, na svůj věk neobyčejně vyspělých, seveřansky orientovaných lidí, bujných a rozdováděných jako kůzlata na rozpálené plechové střeše, ne to není nic neobvyklého. :!:

Ano, vidím to podobně!

Přirovnal bych ho spíše k Tristanovi a Isoldě. Možná k Romeovi a Julii. Nebo k Vaškovi a Lyvii. :!:

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 16. února 2008

Upřímě nechápu, co zrovna Ježíšek a Mařenka s tím mají společného. On světec, podle Nikajců bůh (podle Ariánů až po smrti), tam přece o lásku nešlo, alespoň ne o lásku dvou jedinců opačného pohlaví k sobě přetahovaných tělesně i duševně (pokud to nebereme jako Scorsese).

Měla být narážka na nejrůznější konspirační teorie pánů Hnědého, Baigenta a dalších. :wink: A navíc tam určitě bylo nějaké to pomazávání vonnými mastmi, otírání potu, umývání nohou... tak nějak mohla vypadat i Jeynina péče.

Vyhrají-li válku Starkové, vstoupí láska Mladého vlka do písní a legend. A bude se o ní mocně vypravovat u táborových ohňů, v bohatých síních i v chudých chatrčích až do skonání světa! :!:

In my world

Love is for poets

Never the famous balcony scene...
    :roll:

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.