Oblíbená pasáž ságy
Nakousl už to duny, tak já z toho zkusím udělat nové téma. Je v Písni nějaké místo, při kterém vám naskočila husí kůže, nebo vám aspoň vhrkly slzy do očí?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Nakousl už to duny, tak já z toho zkusím udělat nové téma. Je v Písni nějaké místo, při kterém vám naskočila husí kůže, nebo vám aspoň vhrkly slzy do očí?
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
V Západozemí vskutku smrt není konečným řešením. Berik Dondarrion v tom měl docela praxi. Vskutku, při hledání Jaimeho a líbání Sansy by se mohlo snadno přihodit.... Ech, to mi ujelo. :shock: Úplně jsem zapomněl, co jsem chtěl vlastně říct. Ale bylo to nepochybně něco hlubokého. :evil:
Jeyne k němu pojala hlubokou náklonnost ve chvíli, kdy mu utírala pot z jeho skrání. Bože, ten je tak sladkej! A Robbovi možná v deliriu připadala neuvěřitelně krásná. Ach, bohové, jsi dívka nebo anděl?
Byla to láska dvou mladých krásných lidí, možná se jednalo dokonce o lásku na první pohled. Och.
V Západozemí si po tragické události ženy na sobě trhají šaty a muži pijí. :idea:
Kupónová privatizace odstartovala nevídané uvolněnění mravů ve všech oblastech. :shock:
:shock: :o :idea: :arrow:
Ech...
Raději opusťme toto smrtonosné téma. :wink:
Láska dvou mladých, silných, úspěšných lidí atletické postavy. Myslíš, že vztah Robba a Jeyne bychom mohli považovat za vzdálený odraz biblického příběhu o Kristu Ježíši a Máří Magdaléně? :o
Mimochodem, kdyby se Robb nechal za temných nocí zahřívat zlovlkem, jistě by se mu to neštěstí nepřihodilo. Zde vidíte, jaká je chyba štítit se zvířete! :!:
Kuponová privatizace? Ale kdeže! Já se obávám, že tohle začalo už renesancí! :evil:
Láska dvou mladých, okouzlujících, na svůj věk neobyčejně vyspělých, seveřansky orientovaných lidí, bujných a rozdováděných jako kůzlata na rozpálené plechové střeše, ne to není nic neobvyklého. :!:
Ano, vidím to podobně!
Přirovnal bych ho spíše k Tristanovi a Isoldě. Možná k Romeovi a Julii. Nebo k Vaškovi a Lyvii. :!:
Upřímě nechápu, co zrovna Ježíšek a Mařenka s tím mají společného. On světec, podle Nikajců bůh (podle Ariánů až po smrti), tam přece o lásku nešlo, alespoň ne o lásku dvou jedinců opačného pohlaví k sobě přetahovaných tělesně i duševně (pokud to nebereme jako Scorsese).
Měla být narážka na nejrůznější konspirační teorie pánů Hnědého, Baigenta a dalších. :wink: A navíc tam určitě bylo nějaké to pomazávání vonnými mastmi, otírání potu, umývání nohou... tak nějak mohla vypadat i Jeynina péče.
Vyhrají-li válku Starkové, vstoupí láska Mladého vlka do písní a legend. A bude se o ní mocně vypravovat u táborových ohňů, v bohatých síních i v chudých chatrčích až do skonání světa! :!:
In my world
Love is for poets
Never the famous balcony scene... :roll: