Jojen Reed

upraveno 2. února 2014 v Proroctví
Zelené sny Jojena Reeda z Šíje.
Okřídlený vlk
Střet králů, str. 320 (v češtině: I. - str. 416)Zdálo se mi o vlku s křídly, připoutaném k zemi šedivými kamennými řetězy. Byl to zelený sen, proto vím, že byl pravdivý. Řetězy se pokoušela rozklovat vrána, ale kámen byl příliš tvrdý a ona z něj zobákem odsekávala jen maličké úlomky.
"Měla ta vrána tři oči?"
Jojen přikývl.Na další stránce Jojen vysvětluje,...

Číst celý článek zde

Komentáře

• upraveno 11. února 2012
    já myslim že ten předposlední se ještě nenaplnil a že Ramsay Snih jednou zabije Brana i Rickona
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 11. února 2012
    Saláte u které knihy jsi?
    přečetl jsem hostinu
    salát845: Inu, kdo chce vidět co nejvíc krve, čte Martina tak, jak chce. Jojenovy sny jsou nepřesný metafory, což bys už měl vědět. Ramsay je hovádko, který má do vychytralosti svýho taťky daleko a který nejspíš odkráglujou lordi ze severu nebo Stannis.
    To bych netvrdil. Ramsay je hodně vychytralý..
    Chmur: Zhruba takovým způsobem jako Cersei :D Roose má na něj asi tak stejnej názor jako já. Kdyby po taťkovi nějakou náhodou dědil, lordi, co by s ním sousedili, by se o něj nejspíš jakýmkoliv způsobem postarali v rámci pudu sebezáchovy. Pokud ne, byla by to jejich vlastní blbost.
    já myslim že tak jednoduchý to nebude podle mě Ramsay nejdřív zabije svýho tatku pak Stanise poté Rickona a Brana
    Podle mě bude Bran jedna z postav, která určitě přežije. Zdá se mi, že Martin "zabíjí" postavy, který už nemají co říct, ale Bran a jeho čárymáry jsou podle mě jedna z nejdůležitějších linií příběhu. Podle mě zařve spíš ten Ramsay...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 11. února 2012
    salát: Potom Cercei, Jaimeho, Daenerys, Jona a nakoniec zistíme, že je Velký Jiný a nakoniec vyskočí z knihy a zabije Georgea RR Martina...
    upraveno 11. února 2012
    A za manželku si vezme Mellisandru.....
    upraveno 11. února 2012
    EY: :D Áno, ale aj tú potom zabije...
    upraveno 11. února 2012
    No, no, aby ses neunáhlil. Myslím, že tady by měla Mel trochu navrch....
    jistě že takhle to přesně bude,skoro všechny zabije kromě Timetta syna Tymettova kterej sejme Ramsaye v dream of spring a stane se králem celého známeho světa
    upraveno 12. února 2012
    A inšpiruje sa Šagom a odfikne mu mužstvo a nakrmí ním... Seba? Koho iného keď budú všetci mrtví? :D
  • upraveno 12. února 2012
    nakrmí jím sebe
  • Vždyť to taky byl pěknej cap. :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.