Rejstřík postav a míst

upraveno 3. března 2012 v Píseň ledu a ohně
«13

Komentáře

• upraveno 15. srpna 2007
    Ehm, proč je u Varamyra Šestikůže křížek? On přece není mrtvý - alespoň na konci AFFC nebyl. Nebo se do toho počítá i prolog z ADWD? :-)
    Jakej křížek? Já žádnej nevidim. ;) Takovejch chybek tam asi může bejt víc, páč jsme je dal zprvu všem a možná jsem je u někoho zapomněl smazat...
    Ech, máš pravdu, neměl bych tolik pít před obědem...:-)
    Také jsem přehlédl Hyle Loveckého, neúspěšného Briennina nápadníka. Ale vlastně ne - je tam, už ho vidím! :-))
    No, jak říkám, seznam nikdy nebude úplný, člověk často váhá, jestli je ta postava tak důležitá, aby tam byla. A hlavně vycházel jsem z cizích seznamů a doplnil jen ty, co mě tam vyloženě chyběly. Spoustu jsem jich zapomněl, u spousty chybí jejich poslední činy... Ale žádná z vyloženě důležitých postav, doufám, nechybí, a svůj účel to tak plní. ;)
    Ale ano, chválím tě. Je vidět, že tě letní vedra nezmohla. :-)Doufám, že mé postřehy nechápeš jako kritiku. Teď mě ještě napadá, že u Arthura Dayneho nemá být "šílený král Aegon", ale Aerys, vlastně co to plácám, je to správně, zas ta vlčí mlha. :-)
  • MIlMIl
    upraveno 15. srpna 2007
    Aleku Super práce. Tohle se vždycky hodí.
    P.S.: Nevíš jak je to s tím překladem komiksu Hedge knight?
  • upraveno 26. srpna 2010
    chýbajú tam dornania z hostiny. suita okolo arianne napr. na čele s Darkstarom.
  • upraveno 26. srpna 2010
    No to máš nepochybně pravdu, seznam jsem tehdy tvořil podle seznamů z wiki a hlavně AGOT d20 settingu, to bylo ještě před vydáním Hostiny. Píšu si na seznam dodělávek pro dlouhé zimní večery. :-)
  • upraveno 23. února 2012
    Já jsem si to neměl číst... Jsem na začátku čtvrté knihy a teď tu zírám, kdo všechno už není mezi živými. O to více to teď budu hltat abych se dozvěděl "kdo" (to vlastně vím), "kde", "kdy" a "jak"...:)
  • upraveno 24. února 2012
    No moment, já mám pocit, že ten seznam mrtvých /živých je aktualizován jen po konec Bouře mečů, u Hostiny to nebylo aktualizováno. Nebo se mýlím? :-)
    Právě, ani dalších - skoro čas to aktualizovat. Nějaký dobrovolník? :-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 24. února 2012
    Ale hlavně nepiš u nějaké z tebou nenáviděných postav že si je vlastnoručně uškrtil :)
    Chmur: to je super, tak já ti pošlu na mail podklady, že bys to kdyžtak editoval přímo.
  • upraveno 25. února 2012
    upraveno 25. února 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 25. února 2012
    Naprosto souhlasím s Miss Utahraptor
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 25. února 2012
    Já doufám, že Sanse se podaří prosadit a pomůže nakonec obnovit slávu rodu Starků. Ale obávám se, jestli ji (a Martina) trochu nepřeceňujete. Od začátku je koncipována jako nejslabší článek a Achillova pata své rodiny.
    Sansa je slepice. Vůbec neví co se děje, proč se to děje a co s tím dělat. I kdyby se nějak z toho všeho dostala živá a volná, nedokáži si představit jak by obnovila slávu Starků.
    upraveno 25. února 2012
    Pokud bude na konci živá a volná, tak nejspíš taky dost mocná a bohatá. Protože to by znamenalo, že Malíčkův plán vyjde. Zároveň pochybuju, že by ji Martin nechal někde přežívat pod cizím jménem a v chudobě. Na to má Aryu :)
    a trebalo by odstranit krizik pri Catlyn Stark...
    upraveno 25. února 2012
    Netřeba. Catelyn je mrtvá.
    upraveno 25. února 2012
    Nevada: Řekni jí to do očí :)
    upraveno 25. února 2012
    Catelyn je mrtvá. Ta bytost, která z ní ožila, už není lady Stark.
    Kdysi jsme měli jednoho kněžice, který cestou do Itálie dezertoval i se svou družoinou a pokladnou, kterou následně prošustroval. Když se později volil nový český kníže, předákům tenhle hejsek připadl jako vynikající nápad... a už o dva roky později museli připravovat jeho vraždu, páč během těch let dost ošklivě dospěl. Známe ho jako Vladislava II. Sansu bych nezatracoval.
    Já si myslím, že se z ní časem stane dost obratná politička, malíčka později využije pro svůj prospěch a vyšoupne ho měsíčními dveřmi :)
    podle mě Malíčka sejme ve chvíli, kdy se jí bude snažit dostat do postele.
    Koukám, že už skoro každý počítá s tím, že Sansa oddělá Malíčka. A teorie s Měsíčními dveřmi je evidentně oblíbená. Takže můžem začít počítat s tím, že tohle se určitě NEstane.... :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.