Studenoruký

upraveno 6. listopadu 2010 v Postavy a bytosti

duny

co sa tyka postavy Studenorukeho, myslim ze to ziadna mrtvola nebude, asi ani Benjen Stark. Preco? Za prve ako Hanina spravne poznamenala mrtvy zivym nepomaha, za druhe Benjen nebol ziadny carodejnik a Studenoruky vyzera na borca, zrejme si dokazal ochladit cele telo, aby nevydaval ziadne teplo, tym padom ho Jiny nemozu zacitit. Je to podla mna nejaky saman Deti Lesa, ktory pomoze Branovi zvladnut jeho schopnosti - ucenie zacina :-)

Samwell reaguje:

17. 10. 2006 (19:02) X

Na losech jezdily Deti lesa....

1235»

Komentáře

• Podle mě je Benjen v příběhu jen proto, aby se pak vrátil a řekl Jonovi o jeho původu. Komu jiného by se Ned o Jonovi svěřil než své vlastní rodině? Tomu taky nasvědčuje to, že ho Marin nechal na několik knih ztratit. Prostě ho nepotřeboval, naopak by tím vše akorát zkomplikoval...
  • @undefined Myslíš že Benjenovi věřil a Cat ne?
  • sfik napsal(a):

@undefined Myslíš že Benjenovi věřil a Cat ne?

Se mi taky nezdá. Na druhou stranu, nevíme proč na Zeď šel, takže... Ale spíš ne.

• V té době ji vůbec neznal... sotva tušil, koho si to vlastně bere a pak jí to povídat... to by se stejně nehodilo. Pokud bereme teorii R+L=J , tak to Lyanna musela říct Nedovi, stejně tak by to řekla i Benjenovi, kdyby tam byl. Je jasné že to pak Ned Benjenovi řekl...
  • A aký by mal dôvod hovoriť to? Veď čím menej ľudí to vie, tým je to bezpečnejšie - pro dítko i pro ty lidi.
  • Je to jeho bratr... a i Ned, jako každá živá bytost, má potřebu se svěřovat... Nehledě na to, že se Benjen určitě ptal...
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Napadla mě docela šílená teorie. Co když je Kraster špión Jiných? Co tomu nasvědčuje?
    ,1) Víme, že s Jinými udržoval úzké vztahy, kdoví jak dlouho?
    2) Jeho pevnost leží na trase pohybu průzkumníků, ideální výchozí pozice pro špióna
    3) Jiní ho nechávali na pokoji, přitom útokem na jeho pevnost by získali víc, než občasným přísunem synů.
  • Ja myslím, že Bieli chodci sú stratégovia. Vedia, že 40 alebo koľko rokov pravidelného prísunu batoliat dá väčší počet, než jedno jednorázové privlastnenie celého momentálneho obyvateľstva pevnosti. To ale koalíciu nevylučuje.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.