AGOT BG

upraveno 25. října 2012 v Komunita
Strategická desková hra na motivy Písně ledu a ohně. Král je mrtev a pět urozených rodů si činí nárok na Železný trůn. Staňte se jejich vůdci a veďte své rody do nelítostné hry o trůny.
Počet hráčů: 3-5 (rozšíření pro 6)
Věk: 13 a výš
Herní čas: 3-5 hodinPravidla...

Číst celý článek zde
13567

Komentáře

• upraveno 12. října 2010
    Já tudle sobotu určo nedávám. Víc domluvíme ve čtvrtek nebo po něm.
  • upraveno 14. října 2010
    Tak kdo má dneska čas a chce vidět Battle of Westeros, můžeme se vidět na Deskohraní.

Čas: 18h

Prezentace BoW a dalsich her na podobnem principu... Zamereno spis jako ukazka, pokud znate nekterou z her a chcete zjistit, jak vypadaji ty dalsi nebo najit nejake nove vychytavky. Nicmene muze prijit kdokoliv.
    A urcite i zahrat:-)
    ja bych si prisel klidne taky zahrat - bud zitra vecer, nebo pak pristi tyden.. ale neumim pravidla :(
    Ani já je neumím, právě proto jdu na dnešní instruktáž :-) Přijď taky.
    Diky vsem, co prisli (jsme radi, ze vubec nekdo prisel:)).

Byl to trosku chaos (mirne jsem to podcenil a pak nebylo moc casu ulovit prostor), ale snad jste neco pochytili... a hlavne si dobre zahrali.:)
  • upraveno 15. října 2010
    Bylo to fajn, díky za úvodní intsruktáž Shakovi a podrobnější k BoW od Aqwartyho. Hra byla super, až jsme si jí s captain66 protáhli na dvojnásobek běžné hrací doby. :-) Bylo to těsný, ale nakonec jsem Starkovy pozice před Lannisterem uhájil.
    Jak to teda zitra bude?:)
    Vlastne dneska? Od 18:00 bych mel byt na deskohrani s diplomacii, ale klidne dam prednost AGOTu:)
  • upraveno 16. října 2010
    aqwarty: Existuje editovani prispevku:), at nemusis zbytecne spamovat.

Sobota: Ja mam nejakou sluzbu, v 11 rychlokurz a od 18h orguju Diplomacii. Mezitim bych nejaky cas nejspis nasel, ale asi spis na BoW, AGOT je moc dlouhy. Podobne jsem na tom v nedeli - nejaky cas najdu, ale nebude ho moc.
  • upraveno 16. října 2010
    Shako: A ja vim, jsem si to uvedomil, az kdyz jsem editovat ten druhy:-)

Ad sobota, ja jdu ted rano k volbam a lezt na stenu. Takze az dolezu, stavim se na BoW:)
  • upraveno 22. října 2010
    Tyjo, raduju se jak malej... Ja tu hru dostal k narozkam. Muz v Kristovych letech dostal hru pro deti od trinacti let!
  • upraveno 23. října 2010
    tiež si ju plánujem darovať :) len s kým si ju tu v BA zahrám...
  • upraveno 23. října 2010
    Kdyz uz ma tolik lidi hru a chut si zahrat... kdy si zahrajem?:-) Ve ct je svatek. Takze navrhuju dve moznosti: streda od 19 hodin na Palube se Shakem, nebo ctvrtek od 14 hodin nekde ve meste (dobra je na tohle treba cajovna, kde uz to mam vyzkousene).
  • upraveno 24. října 2010
    Jaime: Gratulace k obému :-)

sarven: inu, asi budete muset udělat s headem to vysvětlovací setkání na hranicích...

Čtvrtek určitě nedávám, ale ta středa by byla hratelná - dokonce mi tam odpadly podvečerní přednášky, takže bych mohl klidně i dřív. Tak kdo se přidá? :-)
    ve středu bych možná moh, ale musím to potvrdit ještě během týdne, je to nejisté.. pravidla už se učím..
    Pokud to nebude nikomu vadit, tak se ráda přidám. :)
    Ahoj,

ja se omlouvam, ta streda je z me strany omyl: nekoukal jsem se do diare, kde uz mam slibenou ucast na jedne evropske hre na palube:-) Takze pro mne je relevantni jen ten ct:(
    QiXi236 píše:
    Pokud to nebude nikomu vadit, tak se ráda přidám. :)

To určitě nebude, naopak. A preferuješ AGOT (delší doba, víc hráčů) nebo Battle of Westeros (2 hráči, kratší čas)?
    Battle of Westeros jsem ještě nehrála. Navíc jestli jsou tam kartičky s anglickým textem, mám neblahý pocit, že bych polovině nerozuměla. :-( Takže bych raději brala AGOT.
    BoW kartičky jsou jednoduchý, ale s AGOTem je víc zábavy (víc lidí), takže já bych jí rád zas dal. Jen sehnat ještě pár lidí a hlavně určit termín. Hodí se ti spíš víkend nebo všední den (když se začne kolem 17-18 hod, dá se snad skončit kolem 22 hod., což je krajní hodina pro mě a třeba i pro Chrousta, jak tu psal)?
    Obvykle se mi nejvíc hoděj soboty nebo pátky. (Nejsem z Phy, takže mám trochu problém s dopravou.) Ovšem tento týden můžu kdykoliv, kromě zítřka.
    Jsem na tom podobně. Zkusím teda něco vymyslet a nahodit termíny.
  • upraveno 25. října 2010
    od kolika byste mohli v tu stredu na agot?
    Zdravim, tuhle stredu bych mohl, protoze nemam trening a ve ctvrtek nemuzu, protoze mam zapas. Takze ve stredu nekdy okolo te 18.00 muzu a muzu vzit Agot + rozsireni sebou, nebot nevim jestli ho novy Outpost vlastni, nebo vlastne ani nevim, kde byste si chteli zahrat. Kazdopadne se vyjadrete, jestli ho mam brat (hrani jinde), nebo nebrat (hrani v Outpostu s tim, ze ho maji) a uvidime. Jeste mam dotaz, jestli mate nekdo chut kdo to nezna nebo si to chce zkusit karetni Agot. Mam postavenych nekolik balicku starsich CCG karet, takze i to je mozne si zahrat, bud jako multiplayer a nebo single (2 hraci)
    Já bych ve středu AGOT mohl, dokonce mi tam vpodvečer něco vypadlo, takže bych mohl už třeba kolem 17 hod. Ale jestli Chroustovi vyhovuje 18, dal bych to tak, snad to do 22 a něco stihnem (to budu muset vypadnout). Takže to by byl Chroust, já, Jaime, QiXi. Ještě někdo se přidá ve středu večer? Jaimeho a QiXi prosím o potvrzení.

Kde? Nevím jak je to teď v Outpostu, klidně tam. Případně na Palubě, kde ho mají a organizátoři z ní jsou jistě někde poblíž. Co pánové? Bylo by místěčko, i když vám samotným se ta středa nehodila pro hraní? :-)
    streda: Tak na Palube je normalne otevreno, takze je moznost se tam zastavit. Jinak bych ve stredu bych mozna mohl.
  • upraveno 26. října 2010
    Obeslal jsem QiXi a Jaimeho, jestli by ten zítřek vyhovoval. Předběžně tedy počítám s 18 hod., i když bych preferoval třeba hoďku dřív. Chrouste, ty bys mohl třeba v 17?

shako: super, dám vědět, když to ostatní potvrdí.
    Mno, ja bych mohl i v 17, jenze potrebuju nadelat nejakou hodku v praci, protoze se blizi konec mesice, takze jsem spise chtel az v 18,ale tak pokusim se nejak dorazit. Jinak mozna by prisel jeste jeden muj kamarad, ale to rikam predbezne a jestli ani ci ne budu vedet dnes vecer nebo az zitra behem dne.
    mluvime o deskovce, nebo o kartach? ja bych si zahral radsi deskovku..
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.