AGOT BG
Strategická desková hra na motivy Písně ledu a ohně. Král je mrtev a pět urozených rodů si činí nárok na Železný trůn. Staňte se jejich vůdci a veďte své rody do nelítostné hry o trůny.
Počet hráčů: 3-5 (rozšíření pro 6)
Věk: 13 a výš
Herní čas: 3-5 hodinPravidla...
Číst celý článek zde
Počet hráčů: 3-5 (rozšíření pro 6)
Věk: 13 a výš
Herní čas: 3-5 hodinPravidla...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Čas: 18h
Prezentace BoW a dalsich her na podobnem principu... Zamereno spis jako ukazka, pokud znate nekterou z her a chcete zjistit, jak vypadaji ty dalsi nebo najit nejake nove vychytavky. Nicmene muze prijit kdokoliv.
Byl to trosku chaos (mirne jsem to podcenil a pak nebylo moc casu ulovit prostor), ale snad jste neco pochytili... a hlavne si dobre zahrali.:)
Sobota: Ja mam nejakou sluzbu, v 11 rychlokurz a od 18h orguju Diplomacii. Mezitim bych nejaky cas nejspis nasel, ale asi spis na BoW, AGOT je moc dlouhy. Podobne jsem na tom v nedeli - nejaky cas najdu, ale nebude ho moc.
Ad sobota, ja jdu ted rano k volbam a lezt na stenu. Takze az dolezu, stavim se na BoW:)
sarven: inu, asi budete muset udělat s headem to vysvětlovací setkání na hranicích...
Čtvrtek určitě nedávám, ale ta středa by byla hratelná - dokonce mi tam odpadly podvečerní přednášky, takže bych mohl klidně i dřív. Tak kdo se přidá? :-)
ja se omlouvam, ta streda je z me strany omyl: nekoukal jsem se do diare, kde uz mam slibenou ucast na jedne evropske hre na palube:-) Takze pro mne je relevantni jen ten ct:(
Pokud to nebude nikomu vadit, tak se ráda přidám. :)
To určitě nebude, naopak. A preferuješ AGOT (delší doba, víc hráčů) nebo Battle of Westeros (2 hráči, kratší čas)?
Kde? Nevím jak je to teď v Outpostu, klidně tam. Případně na Palubě, kde ho mají a organizátoři z ní jsou jistě někde poblíž. Co pánové? Bylo by místěčko, i když vám samotným se ta středa nehodila pro hraní? :-)
shako: super, dám vědět, když to ostatní potvrdí.