Asociace
Myslím, že Martin napsal většinu svých postav skvěle neboť v různých lidech vyvolávají odlišné emoce např. Daenerys, Stannis, Sansa atd. Jistě znáte různé typy her na asociace, kdy ve většině z nich máte napsat či říct první, co vás napadne. Zkusil jsem to aplikovat na několik lidských schopností či vlastností v souvislosti s postavami v Písni. Takhle to vychází mně.
Fyzické dispozice - nejsilnější = Gregor, nejrychlejší = Syrio, nejobratnější = Syrio, nejodolnější = Gregor, nejkrásnější = Daenerys/Arthur Dayne, nejvíce sexy = Arianne/Gregor Dayne, nejvyšší = Gregor:-)
Psychické vlastnosti - nejchytřejší = Malíček, nejmoudřejší = mistr Aemon
Charakter - nejčestnější = Eddard, nejzrádnější = Bolton, nejkrutější = Ramsay
Jistě by mě napadlo mnohem více vlastností, ale už takhle je to dlouhé.
Omlouvám se všem psychologům, kteří si rvou vlasy nad tím jak jsem špatně zařazoval vlastnosti do jednotlivých kategorií:-)
Fyzické dispozice - nejsilnější = Gregor, nejrychlejší = Syrio, nejobratnější = Syrio, nejodolnější = Gregor, nejkrásnější = Daenerys/Arthur Dayne, nejvíce sexy = Arianne/Gregor Dayne, nejvyšší = Gregor:-)
Psychické vlastnosti - nejchytřejší = Malíček, nejmoudřejší = mistr Aemon
Charakter - nejčestnější = Eddard, nejzrádnější = Bolton, nejkrutější = Ramsay
Jistě by mě napadlo mnohem více vlastností, ale už takhle je to dlouhé.
Omlouvám se všem psychologům, kteří si rvou vlasy nad tím jak jsem špatně zařazoval vlastnosti do jednotlivých kategorií:-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře