Vše o postavě

upraveno 8. května 2010 v Spekulace
Napadlo mě, kdybyste měli možnost dozvědět se vše (hlavně motivaci určitých činnů, odpovědi z minulosti atd.) o některé postavě, která by to byla?

Už nějakou dobu o tom přemýšlím.

Eddardova a tudíž Jonova minulost

Věci, které věděl Tywin Lannister

Melisandra

vzpomínky Oberyna Martella

Pak mě napadlo, že bych si zase nechtěl nechat zkazit některá překvapení. čímž jsem vyselektoval naprosto všechny a zbyl jediný Jaqen H´ghar. Když jsem si na něj vzpomněl, uvědomil jsem si, že Aryina slepota nemusí mít věčné trvání.
2»

Komentáře

• upraveno 26. června 2011
    Ano Bran je taky velice čtivý a zajímavý, protože jeho potenciál je stále jen v náznacích - taky je to sympatická postava. Davos je někdy zdlouhavý, ale jeho uvažování je prosté a velmi střízlivé, Brienne je taky zdlouhavá, ale opět - její uvažování mne neuráží. Je naivní, ale ne tím stupidním způsobem jako Sansa. Tyrion je samozřejmě velmi čtivý, akorát teď mám o něj trochu obavy, když GRRM furt zdůrazňuje, jak je otcovrah proklet bohy (a přece jen to je amík). Bude mi chybět Sam, ale třeba se dočkám více Dorana (nebo jeho kapitána :-) )
  • Já bych chtěla vědět co za magořiny dělal Euron zatímco byl pryč a taky něco o výletech Tyrionova strýce. Jaqen samo sebou. Samozrejme, ešte viac ma lákajú Petyr a Varys a Howland Reed, ale to by som, ako bolo zmienené, prišla o slušné prekvapko.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.