TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
P.S: V seriálové GoT jsem si vždycky někoho sympatického zatím našla (ale není to úplně jednoduché). :-)
To britský předobraz je jiná káva. Ještě víc mrazivé, intrikářské, cynické a hlavně bez okolků míří k cíli (ale to je dané i rozdílností politických systémů obou zemí).
Andrew Lincoln předvedl docela dobrej výkon. :-)
A ještě k tomu jsem si vzpoměl na Theona v Zimohradě =D
inak páči sa mi to koncipovanie akejsi "best of" keď zapájajú postavy zo všetkých sérií. nie vždy úúúplne hladko, ale pekná rozlúčka.
A neskutečně mě baví maršál Tim Gutterson.
Ty dřívější postavy taky kvituju s povděkem. Návštěva Dickieho ve vězení, když mu Raylan sdělil, komu vlastně prodal půdu :-D
A taky se mi líbí, že neupustili od poněkud neobvyklých likvidací záporáků :) Navíc umí ještě vytáhnout záporáky nové a stejně zajímavé.
Sam Elliott potvrzuje, že by byl skvělým Bryndenem Tullym v GoT, kdyby mu tam dali šanci (Elliottovi i Bryndenovi). Ale taky dobře, aspoň může úřadovat tady.
A navíc tam mám radost z herců z Bratrstva neohrožených ve vedlejších rolích. Scott Grimes už je tuším 4., který se tam objevil.
A Ragnarovi z toho evidentně ruplo v bedně.