TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1234235237239240362

Komentáře

• @Everett_Young jak končila epizoda, tak byla upoutávka na další
    - příště by měli útočit víc partyzánsky při měsíčku

Doufám, že už Flokiho vyšachujou
    nejde o to že zabil Athelstana, kterej mi šel taky celkem na nerva, ale nemám rád náboženský fanatiky. Floki byl celkem veselá kopa a pěkné zpestření prvních sérií, ale už toho je moc a rád bych aby nějak nepěkně umřel.

+WIKIspoiler
    Jsem zvědavej, kdy tvůrci zabijou Ragnara a jestli ho fakt odkrágluje Aelle, zajímalo by mě, jestli mají v plánu ho třeba sundat a pokračovat ve vyprávění dál i bez něj a třeba udělat i nějaký skok ve vyprávění. Celkem by mě zajímal Boneless, když už ho tam taky pěkně uvedli, jako dítko, jež nemělo přežít
  • @Nevada Forever: Poslední tak tři části (od té s tou otrokářskou lodí) mě bavily fakt hodně. Akorát konec té poslední - au au
    (opravdu nechci, ať ti dva skončí spolu).
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @brbr
    Souhlas. Je to lepší a lepší.
    A v té poslední
    zasáhl Abraham přesně v pravou chvíli :) Jako, já bych jim to spolu i přála. Ale ne teď. Až za pár sezón.
    A mezitím by se mohla vrátit ta domina. A u toho hoteliéra jsem pořád čekala nějakou vedlejší zápletku. Něco ve stylu, že je spolčený s Adamem, a že Jo využívá, aby se dostal na kobylku Henrymu. Ty jeho sladké řečičky o výletu do Paříže ve mě vzbuzovaly neblahý pocit.
  • upraveno 10. dubna 2015
    @Nevada Mi ta domina byla celkem sympatická.
    Takhle je to hrozné klišé, že se dají dva hlavní hrdinové zdrceni ztrátou patnera dohromady.

A netušila jsem, že Cuba Gooding má takový hlas (no hlásek) :-)
  • Daredevil veľmi slušné, dobrý pilot, skvelá akcia. Záver dielu naladí na ep. 2
    Jedinou nevýhodou je že všetko vyšlo naraz takže premárnim celý víkend :D
  • @JoeGyry Já tomu hodně věřil. :-D
  • upraveno 11. dubna 2015
    Ten opening je podobnej Penny Dreadful.. (=to se mi jako líbí), netflixy přijď už do čr! :)
  • Už teraz sa teším keď mu tak niekto dá poriadnu nakladačku. Ltt zvláda a to sa mi na tom páči. Nemá predsa hi-tech obelk alebo čarovné kladivo :D. Hlavne ten fight v ep. 2 na chodbe, fakt pekné :)
  • upraveno 11. dubna 2015
    @JoeGyry Ltt ? Ten hasičák v ep. 2 ten chlap měl snad kovovou hlavu :twisted:
  • Trošku jsem se bál výběru hlavního protagonisty. Cox hrál v Downton Abbey strašnýho kreténa, tak jsem si nebyl jistej jestli nezůstanu zaujatej, nezůstal jsem, což je dobře. Zatím to má našlápnuto na nový nejoblíbenější seriál..

+ Deborah Ann Woll, sice jsem jí měl radši s upíříma tesákama, tak jako tak tuhle holku musí mít snad každej rád :)
  • upraveno 12. dubna 2015
    Jsem celkem nakrklej, na internetu už jsou 3 nebo 4 první epizody z pátý řady GoT.. To nevydržím a místo pravidelné epizody týdně se předávkuju.. Ale třeba úmyslně vypustí celou sérii, aby se přiblížili Netflixu :D

EDIT: Zase s křížkem po funuse :D
  • True Detective: Pane jo, co se atmosféry týče, je to oproti špinavým močálům Luisiany obrat o sto osmdesát stupňů. Tempo vyprávění možná taky bude úplně jinde. Colin Farrell a jeho herecký projev mi dost sedí a Rachel je mi taky velmi sympatická, jsem na to fakt zvědavá, už aby to bylo tady :)
  • Daredevil 1x04
    Musím říct, že pan Fisk je poměrně háklivý pokud jde o ženy :D
  • upraveno 16. dubna 2015
    @pavel Já nevim, proč ho mezi sebou zločinci nenazývaj Kingpin, Místo toho "jeho jméno nevyslovujeme". :roll:
  • Mne hlavne príde vtipný ten názov sídla záporákov "Hell's Kitchen". Som zvedavý, či Gordon Ramsay pozerá Daredevila. =D
  • @Arutha to není nějaký komiksový výmysl, Hell's Kitchen je část Manhattanu :)
  • @pavel Ahaa, to som netušil.
  • @Arutha Co si budeme povídat, zní to líp než Bronx a není to takový klišé :)
  • @pavel To rozhodne. :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Jen si to sem tak odložím. So long, Raylan :(

(chtěla jsem dát jiné video, ale nějaký kokot tam hned v prvním příspěvku vyspoiluje osudy hlavních postav v závěru seriálu)
  • @M1on Frisk ešte nie je Kingpin, rovnako ako Matt ešte nie je Daredevil
  • @JoeGyry jo takhle. 8-)
  • @pavel... no, nejen že to zní lépe, ale DD z té "Pekelné kuchyně" má odvozeno to Devil - ďábel.
    Jako název čtvrti (žije tam i sám DD, není to "čtvrť zločinců") je myslím i v nějakých komiksech vysvětlen a myslím, že to víceméně vychází z tamních poměrů... - že tam kdysi žila přesně taková ta přistěhovalecká spodina, která tomu dostatečně "pekelný" rozměr a zároveň se jednalo o "kotel" v kterém se mísily různé národnosti, vybublávaly konflikty, a vřelo to tam...
    Ale když si to vezmem kolem a kolem, tak za ten Manhatten může být rád... v Západozemí by jeho alternativou byl třeba ToiletPaper z Blešího zadku... :o)
  • Když se vrátím ke Hře o Trůny... Mám se vůbec dívat na pátou serii. To co tam zmrvili a to co si vycucají z prstu z děje knih mě začíná znepokojovat. V minulé serii jsem to ještě obhajoval ale teď už se na to nemám ani chuť dívat. A ještě zprávy že chtějí končit po šesté serii. Seriál kompletně mine pár zajímavých dějových linek, zajímavé postavy nahradí lacinou náhražkou od pana Du Trang Nguyna a na zbytek se prostě vyse*a a vymyslí si nějaký alternativní konec aby měli na čem pracovat. Tohle zpracování si prostě Martin nezaslouží.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Blackfish Ale ano, tohle je přesně to co si zaslouží. Podepsal na to smlouvu, psal scénáře, mluvil do toho co smí a co nesmí. Nedávno dokonce obhajoval to, že je přece jedno, že se dozvíme konec ze seriálu dřív než z knihy, protože lidi si tu knihu pak stejně koupí. Takže ano, zaslouží si přesně tohle.
  • upraveno 18. dubna 2015
    Ok, zní to rozumně co říkáš... Ale na druhou stranu... Zaslouží si to ta kniha?

Zemřel Ned Stark pro tohle? Má rudá svatba vést k tomuhle? Šlapala ta odbarvená čůza pouští a pila koňský chcanky pro tohle? Posral Tywin Lannister z posledních sil tohleto?

Tak co? Sledovat nebo ne? :)
  • @Blackfish Já na to koukat budu, protože to čekání nejde vydržet a alternativní konec je (aspoň pro mě) lepší než žádný. A pokud to skončí špatně, budu moci doufat v něco lepšího v knize.

• Sledovali ste niekto prvú sériu? ja som to zabalil po pár častiach, veľmi ma to nudilo ale v druhej sérii má byť starý Rex, Ashoka a VADER...rozbehne sa prvá séria po čase alebo to nemám ani skúšať?
  • @JoeGyry Já to zabalil taky po pár epizodách.. a nevím.. přijde mi, že jsou tyhle animovaný epizody jak přes kopírák. Čekal jsem že budou Rebelové vážnější než CloneWars, ale je to to stejný v jiném prostředí.
    Jak vlastně dopadla Ashoka, ona odešla od Jediů? Ten Vader je lákavej, ale víc se těším na ten hraný seriál. Ten snad bude míň dětskej.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.