TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1236237239241242362

Komentáře

• Fisk was just the beginning. The first Defender will be back for Season 2 of ‪#‎Daredevil‬ in 2016.
    :dance: :dance:
  • Nakonec jsem se po skepsi v polovině první série House of Cards překonala a dojela jsem to až 03x01. Víc už fakt ne, Frank se změnil z amorálního tvora, který si v zákulisí mete cestičku k moci v totálního blba. Tak nesympatické hlavní hrdiny jsem snad ještě neviděla.

Je tu někdo, kdo sleduje Poldarka? Jaké to je?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Z časti mi to opisom pripomína jedno slovenské dielo, na ktorého názov si nespomeniem, ale azda sa volalo po tej postave. Tam postaví dom, odíde do vojny a keď sa vráti, má v tom dome svoju milú vydatú za svojho brata.
  • Vikingové, tak nějak jsem si všimnul.. to udělali Bjornovi schválně ten trapno-fotbalovej účes? :D Když měl ten punkovej účes jako malej kluk, bylo to lepší. Tohle mi přijde strašně absurdní a vidím v tom jasnej úmysl na "zatraktivnění, každopádně se musím smát pokaždý co ho vidím :)
  • @pavel Myslíš ten culíček? Moje teorie je, že když ufikli Ragnarovi jeho cool cop, dali Bjornovi náhražku, jakože jde v otcových stopách + abychom nebyli ochuzeni o tento typ účesu.
    Opravdu vtipná náhražka :-D
  • @CervenKa úplně jsem si říkal co dělá v tom seriálu Lukáš Vácha :D :D
  • Já teda moc na pohádky (už) nejsem. Český večerníčky mám samozřejmě rád, ale nedávno jsem zapnul déčko a tam dávali Čas na dobrodružství a musím říci že je to tak debilní, až mě to uhranulo :D Sice nechápu proč to je to určený dětem, když tvůrce byl evidentně zfetován. Což naplat, jsem lapen :D

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @pavel Videl som na FB časť z toho, kde chcel od nejakej plamennej ženy, aby mu zapálila pochodeň.
    ,,Tak nejako nechápem, prečo potrebujeme pochodeň... Som tak trocha celá z ohňa."
  • @pavel Ta animace mi připomíná jeden (a bingo! google dokonce říká, že tam je fakt stejný tvůrce) úžasně absurdní animovaný počin:
    http://www.videacesky.cz/tag/odvazni-valecnici/page/3
    Nejlepší je Catbugovo minidrama s Rebeccou! Ty jo, zas si to budu muset někdy pustit :D
  • kouká někdo na TURN ? mi přijde že jedinej kdo tam za něco stojí je major André
  • @DanielSvatoš Nestraš, já čekám jenom, až bude víc dílů, ať to vidím naráz. Ale André byl můj oblíbenec i v první sérii, tak snad to tak hrozné nebude.
  • Tak jsem tenhle týden dala skoromaraton Poldarka a rozhodně doporučuju. BBC tyhle historické seriály fakt umí.
    A Aidan T. vypadá mnohem líp jako Poldark než jako Kili. :-D
  • @brbr No vida, já jsem chtěla odepsat na tvůj původní dotaz ohledně této série, ale nějak jsem se k tomu nedostala, tak vidím, že už nemusím. Mě hodně nadchly první dva díly, pak to trošku ochladlo - asi hlavně kvůli tomu, jak je hlavní hrdina furt straaašně sociálně spravedlivý a soucitný. Ale naštěstí je celkově ten děj takový nejednoznačný, což se mi líbí. Takže sleduju dál.
  • @Lara Jasně, Ross je na první pohled romantický hrdina jako hrom, ale na ten druhý už to není úplně bez poskvrnky.
    .Demelzu si vzal ne proto, že by byl do ní zamilovaný, po tom souboji Blamey x Francis byl taky proti sňatku Verity.
    . To totálně kladná je podle mě Demelza, jenže ta zas není nudná postava. Ale souhlasím s tebou, to že je všechno tak nejednoznačné, je plus seriálu.
  • Jsem jediný komu jsou obě hlavní ženské postavy TURN silně nesympatické?

Jinak u mě zatím vedou:
    major Hewlett
    Robert Rogers

A to je tak všechno. A snad za úplně nejnesympatičtější postavu považuji Abrahamovu manželku. To je opravdu unikát...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Díky za tip na Poldarka, po půl roce jsem začal sledovat nový seriál, to už u mě něco znamená :)
  • @Everett_Young souhlas a je zajímavé a že ty nejlepší postavy jsou Britové:) by mě zajímalo jestli to je účel :)
  • @Everett_Young Sice jsem stále neviděla druhou sérii, ale s hodnocením ženských postav musím souhlasit. A manželka je nána neskutečná.
  • @flanker.27 Snad tip nezklame.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @brbr Zatím mám za sebou tři díly a jsem spokojen :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @brbr Tak nám zrušili Forever :(
  • @Nevada Jo, teď jsem si to přečetla. A zrovna poslední tak čtyři díly byly fakt dobré. Ach jo. Jediné pozitivum je, že jsme přišli o Jo
    , která věděla o Henryho nesmrtelnosti. Tedy pokud ji to prozradil (takové konce moc nemusím).
  • Tak jsem po těch jednoznačně kladných (až chvalozpěvných) ohlasech na True Detective z časových důvodů odsunul i sledování GoT S5E04 a přednostně shlédl onu vychvalovanou detektivní sérií z jižanské ho vidlákova. A řeknu vám - nelitoval jsem, ba právě naopak, jsem nadšen. Nejen samotným případem, který byl opravdu mimořádně temný, ale i způsobem vyprávění, nejen obsahem, ale i formou, která v mnoha aspektech předvádí jediné - skvěle zvládnuté filmařské řemeslo. A Rustovy úvahy o životě jsem si přímo vychutnával, stejně jako všechnu tu "jižanskou gotiku". Prostě díky za tip - má to jedinou chybu a tou je konec po 8 epizodách :-( .
  • @Crocuta Holt, přestali v nejlepším. Ale neplakej, za chvíli tu máme druhou sérii. Jenom se bojím, že už to nebude ono, ta laťka je opravdu hodně vysoko.
  • Juch, juch, začala siedma séria austrálskeho MasterChefa. :) Dúfam, že si udržia štandard nastavený po vynikajúcej šestke.
  • @Arutha Jo, těším se na to, ale stejně jako ty se toho i mírně obávám. Ona Kalifornie (kde se to má asi odehrávat) je přece jen něco úplně jiného než louisianské bažiny. Ale na druhou stranu - s kvalitním příběhem, režií a herci se dá skvělý seriál natočit v jakémkoliv prostředí, čehož je důkazem zasněžené minesotské Fargo.
  • @Arutha Jo, jasně :-D .
  • @Crocuta Jestli se nepletu, tak se vyměnil i režisér a zůstal jen scénarista. Takže si nedělám moc velké naděje, ale i tak tajně doufám.
    Jo a ještě nějaké novinky:
    http://www.edna.cz/true-detective/clanky/okultismus-o-tom-uz-druhy-temny-pripad-nebude-rika-nic-pizzolatto/
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.