TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
https://www.csfd.cz/film/783325-seven-worlds-one-planet/prehled/
Musím říct, že závěr His Dark Materials mě taky docela zklamal.
Viděl někdo již?
Čím to je, že automaticky předpokládám, že to tvůrci nějak poserou :D kam já na to chodím!? :D
Velmi mě potěšilo že si vzpomenuli i na B4 a že to s ním úplně nedopadlo jak předpokládali na konci ST:Nemesis. A duel s reportérkou stál za to. Dost nám toho osvětlil a bylo to natočený způsobem, že jsem ani neměl dojem, že to je pouhý recap pro diváka první epizody :) Dunkirk =D
Fakt super. Určitě to někdy sjedu znova. A podobnost vybraných herců se skutečnými vojáky je úžasná. Ať už jde o předkus, vystrčenou bradu nebo nos, trefoval se casting parádně. Je tu někdo kdo to taky žral?
Ale diky tobe si to hodlam pustit znovu po letech. Ja si postavy krome kvakera moc nepamatuju. Ale zapusobil na me Ronald Speirs :twisted:
Ale asi si budu muset poridit papirovy kapesnicky :-D Dil s osvobozenim tabora moc nedavam...
Doporučuju i knížku, seriál je sice výborným, ale přesto leteckým a dost upraveným zpracováním (některé postavy sloučili, některé události upravili, atd.). A taky někteří členové "éčka" vydali svoje knížky. Četla jsem od Winterse a Malarkeye. I když je to už poněkud sušší čtení, ale pořád zajímavé.
Nemastný neslaný, připomíná mi to tu debilní kampaň na Rise of Skywalker, kde taky vyžvanily všechno už v trailerech no a zvolili tu nejpředvídatelnější možnost.
Je to jen teaser ;) Trailer na Rise of Skywalker byl mnohem horší, už jen proto, že recykloval staré záběry a ty nové se zdály být vyčpělé negativním vztahem, který nám vybudovaly předchozí dva filmy.
Toto odhalení bylo bohužel očekávané, jakkoliv jej měli nechat mrtvého už jenom kvůli konci třetí řady. Na druhou stranu mnoho fanoušků to naláká a navíc se tímto čtvrtá série vyhne větší kritice, kdyby Hopperovo přežití zatajili až do seriálu a tím pádem by se stalo součástí kritiky. Takhle pak nebudou recenzenti odsuzovat jeho přežití, ale budou rozebírat způsob jakým se v vrátil na scénu, který bude zpracován citlivě, jak už to u Stranger things bývá.
A je mi to asi celkem jedno, protože na první sérii to mít nebude a ty další nám ukázali, že může být zábava nebrat to moc vážně a jet na odlehčenou notu, která se zalíbí divákům a ke kterém Hopperovo oživení prostě patří.
Sice mě to zatím baví, i když by to mohlo mít svižnější tempo, ale žádný zázrak to není. Kdyby se to nejmenovalo Star Trek, nic by se nestalo. A nejspíš by to bylo i lepší, dalo by to větší manévrovací prostor pro příběh. A je to popravdě neskutečná sbírka klišé.